2880лв накуп за майки-студентки - 9

• 55 443
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
  • София
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-02-15&article=441194

струва ми се, че искат да сецнат и тия пари  Rolling Eyes

# 631
  • Някъде там край морето
 бамбарадамбара, открай време се опитват да я спрат тази помощ и периодично се появява по някоя такава статия. За тази година поне няма да я махнат. По-нататък - не знам. Аз си мисля като толкова много им боде очите да въведат и други критерии за отпускане.

# 632

интересно от къде са толкова наясно , че "След като вземат парите обаче, мнимите висшистки не посещават нито една лекция. "  Twisted Evil
толкова хора записват и си учат......просто защото има инфо, а не като преди - затъмнение..... и не използваните пари се стичаха в нечий джоб, а сега му текат по-малко....явно....

# 633
  • планетата Земя
интересно от къде са толкова наясно , че "След като вземат парите обаче, мнимите висшистки не посещават нито една лекция. "  Twisted Evil

Четат темата ни  Joy

Разни мними журналистчета най-редовно се ровят тук.Преди време даже бяха изтъпанили никовете с постовете.Това може да не са го казали от СП,но така да е представено в статията.Ако има промяна ще е за следващата година и тя ще се прочете в Закона за бюджета по-рано.
Тази година,на който му се пада да вземе помощта да я взима смело

# 634
  • в сърцата на децата <3
И какво, досвидя ли им се, че 2-3 хиляди българки са успели да вземат по някой лев от държавата? А милионите циганки, които само на помощи лежат и нямат и един работен ден, те какво? Да увеличим техните пари, да вземем да ги "интегрираме", че сакън да не им се загуби семето!!!  #2gunfire

# 635
Привет на всички и от мен.
Очаквам първото си дете през април месец   bouquet  и реших и аз да се позаинтересувам от тази еднократна помощ.Студентка съм редовно обучение-магистратура в Пловдивския университет и информацията , която ми беше дадена на "горещия" телефон на Агенцията за соц.подпомагане е , че условията за кандидатстване са три-кандидатства се след като е родено детето,майката трябва да е студентка редовно обучение и към датата на кандидатстване детето не трябва да е навършило 6 месеца. Това ми отговориха на два различни телефона на СГ. Аз забравих да попитам каква е стойността на помощта,след като увеличиха мин.работна заплата има ли увеличение на помощта?

# 636
Не е увеличена, сумата си е 2880лв. и другите изисквания са точно така, както са ти отговорили.

# 637
Сумата не е увеличена, само дето изчакаш 1 месец ти я намалят с 240 лева, и така всеки следващ, в който не си я потърсиш. Така ми каза една позната, не знам дали наистина е така.

# 638
Сумата не е увеличена, само дето изчакаш 1 месец ти я намалят с 240 лева, и така всеки следващ, в който не си я потърсиш. Така ми каза една позната, не знам дали наистина е така.
Няма такова нещо.

# 639
Няма такова нещо.
\

Вярно ли? Мене ме шашна тва като ми го каза и от сега мислех какво да правя и си правех сметки за след колко време да ида. Значи може и да се забавя без да ми намалят парите после..?

# 640
Здравейте, някой знае ли има ли прием за магистратура сега март месец в Свищов?  Hug

# 641
  • Sunshine state
Мине,не мине и се хвърлят подобни заблуждаващи "истини" тук.НЯМА ТАКОВА НЕЩО!
Стига да се кандидатства до 6-тия месец на детето ще ви бъдат изплатени 2880лв. точно и нито лев повече или по-малко. Peace

# 642
Ами моята кукла се роди на 16 Декември тоест до 16 Май реябва да представя тази бележка. Така ли? Веднага като се запиша ли ми дават уверението или след началото на учебната година? И тъй като не съм загубила студентските студентските си права в БСУ, но съм прекъснала как стоят нещата? Мога ли сега да отида да си платя семестъра и да ми дадът уверението?

# 643
  • Sunshine state
Ами моята кукла се роди на 16 Декември тоест до 16 Май реябва да представя тази бележка. Така ли? Веднага като се запиша ли ми дават уверението или след началото на учебната година? И тъй като не съм загубила студентските студентските си права в БСУ, но съм прекъснала как стоят нещата? Мога ли сега да отида да си платя семестъра и да ми дадът уверението?

Зависи каква е политиката на университета,напълно възможно е.Отиди и попитай.Правилно си разбрала за срока. Peace

# 644
Здравейте, някой знае ли има ли прием за магистратура сега март месец в Свищов?  Hug

Със сигурност има дистанционно, за редовно - звънни и попитай, отзивчиви са и по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт