2880лв накуп за майки-студентки - 9

• 55 443
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, някой знае ли има ли прием за магистратура сега март месец в Свищов?  Hug

Със сигурност има дистанционно, за редовно - звънни и попитай, отзивчиви са и по телефона.

Звънях, има прием само за задочно и дистанционно обучение  Confused

А знаете ли изобщо има ли някой университет, в който има пролетен прием- редовно обучение?  Rolling Eyes

# 646
Виж в някой колеж. Не знам откъде си, но в Земеделския колеж в Пловдив има такъв редовен прием. Миналата година колежка така взе помощта.

# 647
  • София
в СУ имаше прием , аз там подадох документи, още няма класиране, може и да приемат още  Rolling Eyes

# 648
Аз маи прочетох цялата тема и горе долу по разбрах за какво става на въпрос. Но се замислих, 4е аз се дипломирах октомври, сега март ще ходя да си взема дипломата за бакалавър. Мога ли да се запиша тази година примерно магистър? По принцип бебчето ми ще се роди юли месец, предполагам може после да се запиша ако ме приемат де  и да подам документи за помощите, но не сам сигурна а и не можах да намеря из нета дали има някакво време между бакалавъра и магистъра?

# 649
  • планетата Земя
Мога ли да се запиша тази година примерно магистър?

Да,защо да не можеш?Запиши и ще вземеш помощта

# 650
  • София
другата седмица отивам да се записвам, ако взема уверение сега дали ще го приемат после  newsm78
и молба-декларацията откъде да я взема, има ли някаква готова, само да попълня?

# 651
  • UK
Здравейте, някой знае ли има ли прием за магистратура сега март месец в Свищов?  Hug

Със сигурност има дистанционно, за редовно - звънни и попитай, отзивчиви са и по телефона.

Звънях, има прием само за задочно и дистанционно обучение  Confused

А знаете ли изобщо има ли някой университет, в който има пролетен прием- редовно обучение?  Rolling Eyes

Да, във МУ Варна, има прием сега през м. Март. Магистратирите са редовно обучение по Фармацевтичен мениджмънт и Здравен такъв!

# 652
някой беше споменал, че там семестриалната такса е по-висока от помощта

# 653
  • UK
някой беше споменал, че там семестриалната такса е по-висока от помощта

Ако става въпрос за МУ, то на сайта им липсват, каквато и да е било инфорация за таксите към момента Thinking

# 654
Здравейте преди два дни научих за тази помощ и смятам да се възползвам без да уча наистина при това без никакви скрупули няма само циганките да източват държавата с помощи  #2gunfire искам да попитам имате ли инфо къде най лесно и само по документи мога да вляза бебчо го чакам началото на септември. Много благодаря предварително!

# 655
  • UK
Здравейте преди два дни научих за тази помощ и смятам да се възползвам без да уча наистина при това без никакви скрупули няма само циганките да източват държавата с помощи  #2gunfire искам да попитам имате ли инфо къде най лесно и само по документи мога да вляза бебчо го чакам началото на септември. Много благодаря предварително!
Наскоро четох, че точно поради такива "мними" студентки, ще има промени около получаването на помоща Thinking Явно и в тези институции четат по форумите :ooooh
А иначе, приема си е само по документи, ако става въпрос за магистратури!
:

# 656
Наскоро четох, че точно поради такива "мними" студентки, ще има промени около получаването на помоща Thinking Явно и в тези институции четат по форумите :ooooh
А иначе, приема си е само по документи, ако става въпрос за магистратури!
:

Така е наистина! Дано не се повлияят нещата!  Crossing Arms Защото има и много, които искат да завършат!

# 657
а тези институции като четат по форумите защо не видят  с колко пари държавата е ощетена от фалшиви инвалидни пенсии например защото там са милиони, вместо да гледат някакви си 1000-2000 помощи за студентки то като са направени така изискванията нормално е да има възползващи се и такива дето наистина ги заслужават живота не е справедлив.... ох ми ще гледам магистратура то аз като завърших бакалавър ми се искаше да уча но нямах възможност тогава а от частен акредитиран университет се приема нали аз така поне разбрах от прочетеното само трябва да съм редовно  newsm78

# 658
  • UK
а тези институции като четат по форумите защо не видят  с колко пари държавата е ощетена от фалшиви инвалидни пенсии например защото там са милиони, вместо да гледат някакви си 1000-2000 помощи за студентки то като са направени така изискванията нормално е да има възползващи се и такива дето наистина ги заслужават живота не е справедлив.... ох ми ще гледам магистратура то аз като завърших бакалавър ми се искаше да уча но нямах възможност тогава а от частен акредитиран университет се приема нали аз така поне разбрах от прочетеното само трябва да съм редовно  newsm78
Да, без значение е университета, дали е частен или не, изискването е, да е акредитиран единствено Peace

# 659
Здравейте! Ако съм завършила семестриално,но все още не съм взела държавния си изпит ще мога ли да се възползвам от помощта?

Общи условия

Активация на акаунт