Какво означава да си "отиват" имената на децата?

• 71 955
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 60
За момиче.Наистина ли става и за момче ?   Shocked

# 61
  • UK
Ми то същото като Илия. Защо да не става Laughing И аз не го бях чувала за момче.

# 62
  • София
На мен не ми върви Елия за момче. Пък още повече, ако е Елия - все едно е Илия с правописна грешка.

# 63
Елия е много красиво име за момче, но не и за Бг.
Аз харесвам Елиезер.

# 64
  • София
Елия е много красиво име за момче, но не и за Бг.
Аз харесвам Елиезер.
Права си. Не се изразих правилно - не възприемам Елия за момче в България, иначе името е хубаво.

# 65
A кое женско име с "п" си отивa с Дилянa?

# 66
Пресияна

# 67
  • София
Павлина.

# 68
Според вас Андрей и Елия отиват ли си ?  Thinking
не.
Елия ми е едно такова никакво, нито мъжко, нито женско.
Андрей /мъжествен мисля че беше значението/ ми допада.

За Велислав и Аспарух - не харесвам ханското име. На другото ми харесва значението "да има голяма слава", а също и че празнува на голям празник. Според мен си допадат - български са /Велислав е славянско, ако не бъркам; другото е на български владетел/.

За Събина и Борислава - отиват си донякъде. Дължината и че едното е сложно-съставно е разликата. И в двете има Б - силна, мъжка буква, български са.

Откъде знаеш че женско търсиш?
Има с "л" в него ми хрумва на първо четене.  Crazy

# 69
Елия съм го чувала, защото ММ имаше един колега с това име.Не го възприемам за мъж. Името се изписва на латиница Aelia и май е римско  newsm78,иначе като женско го знам, защото в едни среди това е много известен ник и име на определен човек.

Иначе до Диляна..може би Преслава.Както и предложените горе.

# 70
  • София
Петуния или Пролет

# 71
До Диляна ми звучи добре Пламена

По повод Елия и Андрей - според мен звучат добре едно до друто (Нито едното обаче не ми е любимо)
Аспарух и Велислав - мисля, че е добра комбинация (Велислав не ми е от любимите имена, но пък Аспарух да. Аз харесвам ханските)
Но колкото хора - толкова мнения

# 72
  • Сопот, Пловдив
В нашия блок се оказа, че има още една сравнително странна комбинация имена на двама братя - Невелин и Борислав.

# 73
Диляна и Полина
Диляна и Павлета

# 74
Преслава си пасва с Диляна, харесва ми, но прекалено чалга заряд носи. Паола харесвам аз, но самата комбинация е по-скоро кофти. Петуния... при цялата ми любов към цветните имена, това не го възприемам добре.

Общи условия

Активация на акаунт