Комбинирате ли различни цветове бельо?

• 4 399
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Много интересно как я виждате като Шарени ли сте отдолу. Това беше оригиналното заглавие, ама модераторите сложиха по-културно.  newsm78
Виж първите постове.
И при редакция на заглавието, в тях си седи на коя /с кое текущо към момента на отговора заглавие/ тема е отговорено.

# 16
  • Русе
Много обичам за през лятото да се обличам с бял панталон и черен потник. За мене най-естественото в този случай са белите прашки и черен сутиен. Ако се покаже презрамката на сутиена да е същия цвят като потника. А на бял панталон не мога да си представя друг цвят прашки освен бели.
Освен това много обичам да си купувам цветни гащички с детски мотиви. Тях си ги обувам под дънки и др.тъмни панталони. Естествено няма как да ги съчетая със сутиените си.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 14:57 от vesssrusss

# 17
  • Бургас
Случва се да е по-безумна комбинацията.  Embarassed Но и аз преимуществено имам черно бельо, та не се налага много да мисля.
Бял панталон нямам, но имам бяла лятна пола, също съвсем спокойно слагам черни прашки. Понякога и червени, с дантелки отзад и т.н. Зависи от настроението и топа съответно.
За интимни моменти може и да се понаглася - пак зависи от настроението. Общо взето през лятото се разхождам гола вкъщи, та...  Blush А вечер, като се измия, също свалям бельото и спя без такова - ако е лято, напълно гола, а в студено време само с пижама. Общо взето вкъщи почти не ползвам бельо.  Blush  Blush По-здравословно е.  Wink

# 18
Освен това много обичам да си купувам цветин гащички с детски мотиви. Тях си ги обувам под дънки и др.тъмни панталони. Естествено няма как да ги съчетая със сутиените си.
Това ми е голямата лична тайна.  Blush На моменти си мисля че не са особено възбуждащи за половинката, но бързо ми минава.

# 19
Мисля, че в гардероба на всяка жена има някой чифт бикини с щампа, памучни и удобни  Blush

Аз имам изключителни предпочитания към бельото в Бенетон - винаги има някакви яки щампи, особено с овчици  Blush

Иначе имам драма с това да не ми съвпада горно с долно бельо. И дори не си купувам само 1-то - винаги комплект, да не се чудя  Laughing

Но виж, преди година някъде пералнята ми изяде две половинки на комплект.. е, май оттогава сутиените не съм слагала  Crazy

# 20
Аз май съм най-луда, защото винаги си купувам комплекти и то като си намеря сутиен моя номер 75D/E си купувам заедно с него прашки, боксерки, бразилиана и бикини едновременно от същия комплект каквото има, защото долното бельо се износва бързо.Никога не нося различно бельо-не само по цвят ами и по дантели да е различно пак ме дразни. Лятото ми се случва да нося бели прашки с черен сутиен само ако съм с бели дънки и черен топ. В къщи нося само памучно бельо-като се върна от работа и след душ се преобличам. Памучните ми бикини и боксерки за вкъщи(без прашки) са възможно най-шарените и с картинки, които съм намерила в магазина, щото ме радват.

# 21
  • София
Имам по един супер-удобен черен и бял сутиен и много гащи към тях.
Отделно имам и цветни комплекти.
Гледам всичко да ми е съчетано по цвят.
В краен случай нося черен или бежов сутиен с розови или коралови гащи, защото пак не можах да си намеря подходящ розов/коралов сутиен това лято.

# 22
  • София
Комбинирам разбира се,но винаги гледам да си отиват като цветове и да са в една гама.
 Освен това много обичам когато си купувам комплект да си взимам от долното бельо по няколко чифта.

Мисля, че в гардероба на всяка жена има някой чифт бикини с щампа, памучни и удобни  Blush
В моя гардероб памучни колкото щеш,но щампи и разни котенца,овчици и маргаритки изобщо не харесвам.Не са ми по вкуса.

# 23
Цитат
Мисля, че в гардероба на всяка жена има някой чифт бикини с щампа, памучни и удобни 

Май откакто направих 16 години, памучни гащи не съм обувала  Sick.

# 24
Въпрос на избор са памучните гащи.  Peace

# 25
  • София
Въпрос на избор са памучните гащи.  Peace

Аз пък да ви кажа че има и секси памучни гащи  Flutter или бикини за по-благозвучно  Laughing
Е разбира се не могат да се мерят с дантеленото бельо,което аз много обичам.

# 26
  • София
Аз пък не обичам дантелени гащи вече. Умирам за памучни прашки, ако трябва и по-дълго да си ги търся.

# 27
А аз умирам за микрофибър. Няма такова удобство.

# 28
А аз имам огромен бюст и ми е много трудно да си намирам красиви сутиени, защото големите размери, които се предлагат на пазара са пълна скука-не лъха никакъв сексапил...Ако реша да изкуша някой- все импровизирам, а така ми се иска едно красиво изкусително бельо...по мой размер, ама да ми пасне от раз...вече съвсем съм се отчаяла...

# 29
  • Бургас
lidi_lidi, от чужбина да поръчаш освен - познати с големи гърди така процедират. Българката по принцип не е едрогърда и може би затова липсва разнообразие при тези размери сутиени. От Полша би могла да поръчаш - тук преди дори имаше тема, мацката си беше накупила оттам май.
Иначе да ти кажа - при големи и хубави гърди мъжете точно пък бельото ще ти гледат.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт