Жените сте прекрасни същества, красиви, дарявате ни много щастие, любов, грижите се за нас. стараете се да изглеждате все по-красиви. стига толкова увъртане да си дойда на въпроса а той е следите от червило/гланц. Наглед глупава тема и запитване, ще помислите, че съм луд сигурно но въпроса ме вълнува!
Повечето мъже не харесват когато са намацани, но аз нямам такъв проблем. Според мен ако една цветна целувка е направена с нежност или по случайност от радостен повод в нея няма нищо лошо! Според мен мъжете които бързат да изтрият следата не проявяват уважение към жената! Напротив те трябва да са горди с това, че са маркирани. Разбира се нямам предвид да я държат през цялото време но изтриването ида се състои поне десет пет-десет минути след маркирането. Тези целувки също се делят на групи:
1.Между интимни партньорки- разбира се при тях с времето жената спира да ползва толкова грим и те отшумяват но ги има често в началото на връзките докато се нагоди кой какво харесва.
2.Роднини - тук нещата стоят по друг начин, особено за тези роднини които са решили, че трябва да те нацапат. това обикновено се случва по важни поводи - рождени дни, именни дни, други празници но най-вече на сватбата! Разбира се при последното те никак не са желани и там правя изключения. Обикновено най-потърпевша е булката която бива нападната от всички гости!
- Децата: Ох те ги отнасят най-често и то основно от баби и лели и възрастни лекички което буквално смачкват детето. За децата съм убеден, че не е никак приятно това, и доста бързо се бършат но има и такива които са възпитани да но го правят.
3.Приятели/Приятелки - Разбира се повечето дами внимавате и го удряте на въздушната но има и такива от вас които не си падат много по въздушните.
Общо взето това исках да ви кажа. Ще се повторя като пак кажа че темата е глупава но ми се иска да чуя мнение за "следите от червило". И за финал една "демонстративна" снимка очевидно е, че всичко е само за фотоса: