Да ви запитам

• 5 839
  • 32
  •   1
Отговори
Пиша Ви с едно питане, ако раздела е объркан съжалявам! Blush

Жените сте прекрасни същества, красиви, дарявате ни много щастие, любов, грижите се за нас. стараете се да изглеждате все по-красиви. стига толкова увъртане да си дойда на въпроса а той е следите от червило/гланц. Наглед глупава тема и запитване, ще помислите, че съм луд сигурно но въпроса ме вълнува!

Повечето мъже не харесват когато са намацани, но аз нямам такъв проблем. Според мен ако една цветна целувка е направена с нежност или по случайност от радостен повод в нея няма нищо лошо! Според мен мъжете които бързат да изтрият следата не проявяват уважение към жената! Напротив те трябва да са горди с това, че са маркирани. Разбира се нямам предвид да я държат през цялото време но изтриването ида се състои поне десет пет-десет минути след маркирането. Тези целувки също се делят на групи:

1.Между интимни партньорки- разбира се при тях с времето жената спира да ползва толкова грим и те отшумяват но ги има често в началото на връзките докато се нагоди кой какво харесва.

2.Роднини - тук нещата стоят по друг начин, особено за тези роднини които са решили, че трябва да те нацапат. това обикновено се случва по важни поводи - рождени дни, именни дни, други празници но най-вече на сватбата! Разбира се при последното те никак не са желани и там правя изключения. Обикновено най-потърпевша е булката която бива нападната от всички гости!

- Децата: Ох те ги отнасят най-често и то основно от баби и лели и възрастни лекички което буквално смачкват детето. За децата съм убеден, че не е никак приятно това, и доста бързо се бършат но има и такива които са възпитани да но го правят.

3.Приятели/Приятелки - Разбира се повечето дами внимавате и го удряте на въздушната но има и такива от вас които не си падат много по въздушните.

Общо взето това исках да ви кажа. Ще се повторя като пак кажа че темата е глупава но ми се иска да чуя мнение за "следите от червило". И за финал една "демонстративна" снимка очевидно е, че всичко е само за фотоса: Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 10:11 от X-Jason

# 1
  • Варна
Какъв е въпросът, всъщност?

# 2
  • Once there was a Hushpuppy...
Дата на регистрация: вт, 15 мар 2016, 09:25 -  smile3506

# 3
  • Варна
Ми, вълнува се човекът, какво искаш и ти?  Mr. Green

# 4
Много интересен сексуален фетиш. Предлагам ти да си купиш 2-3 червила и да се нацелуваш на всички достъпни места. Peace

# 5
Повечето мъже не харесват когато са намацани, но аз нямам такъв проблем.

Почакай да се ожениш, тогава жена ти ще ти създаде мно-о-о-го голям проблем, когато ѝ се прибереш, омазан с червило.  Laughing

# 6
Аз все още чакам да каже какво пита  Mr. Green
Почакай да се ожениш, тогава жена ти ще ти създаде мно-о-о-го голям проблем, когато ѝ се прибереш, омазан с червило.  Laughing
hahaha

# 7
  Е, вие пък. Човекът си търси кой да го нацелува, за предпочитане с ярко червено червило. Готов е да остане така минимум десет минути. Laughing

Автора, дай актуална снимка и ще си помислим.

# 8
  • София
Повечето мъже не харесват когато са намацани, но аз нямам такъв проблем.

Joy Joy Joy

# 9
  • София
Червило, което се размазва е евтино и долнопробно. Просто не ми се мисли какви са жените в обкръжението ти, които използват такава некачествена козметика...  Naughty

# 10
  • София
Много обичам да се гримирам. Не го правя заради мъж, а заради себе си.
Не обичам съвсем ярки червила.
Гледам да не целувам никого, когато съм гримирана.

# 11
Червило, което се размазва е евтино и долнопробно. Просто не ми се мисли какви са жените в обкръжението ти, които използват такава некачествена козметика...  Naughty
Глупости!  Joy hahaha

Ми и аз не обичам да мажа с червило, ама на - случва се.

# 12
  И скъпите червила оставят отпечатък, какви са тия червила, дето не се размазват при целувка newsm78

# 13
  • София
Червило, което се размазва е евтино и долнопробно.
Я покажи такова, което да не размазва и да не оставя следи.

# 14
 И скъпите червила оставят отпечатък, какви са тия червила, дето не се размазват при целувка newsm78

Знам ли, може да са от онези химическите , зелените , в позлатена гилза Laughing( има ли ги още ,не знам)

Общи условия

Активация на акаунт