Къде в Бургас (34)

• 71 010
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Преди от Метро бях купувала поларено одеалце с Макуин,сега ми трябва с принцеси.Ходих в Метро-няма такива.Някой сеща ли се къде да проверя?
Става въпрос за такова:
http://www.doma.bg/%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-% … 6%D0%B5-p9621.htm

# 346
  • Бургас
В складовете зад "Черноморка" /на "Трапезица"/ ....................
Някой беше питал за силиконова вата - може би там ще има!
Аз бях питала. Благодаря ти!  За друг път ще знам. Simple Smile Моето решение беше да си купя възглавница и да и извадя пуха.   Embarassed

# 347
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми препоръчат майстор, от който сте доволни, за изграждане на ВИК? Ще местим кухнята от едната стая в другата.
Също си търся и добър шпакловчик.

Да знаете и къде се продават платове за покривки/дамаски? До сега където питах в магазините за платове ми казаха, че техните платове били за дрехи и нямат такива от изкуствени материи.
Трябва ми плат, за да ушием покривки за масичките в ДЯ.

За майстора - 0887 726 403 - Павлин, и за ВиК и за шпакловка.

Платове за покривки освен на "Зодиак" има и в магазинчето за платове на ул. "Възраждане", като тръгнеш от църквата Кирил и Методий в посока "Света София", след детски магазин "Слънце",  се пада от лявата ти страна, до него има шивашко ателие.
На "Зодиак" цените са по-добри, този го казвам като алтернатива, ако нямате възможност да посетите "Зодиак"  Peace

# 348
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми препоръчат майстор, от който сте доволни, за изграждане на ВИК? Ще местим кухнята от едната стая в другата.
Също си търся и добър шпакловчик.

Да знаете и къде се продават платове за покривки/дамаски? До сега където питах в магазините за платове ми казаха, че техните платове били за дрехи и нямат такива от изкуствени материи.
Трябва ми плат, за да ушием покривки за масичките в ДЯ.
За ВиК и шпакловки 0885546803 - Валентин.

# 349
  • Бургас
Не му е тука мястото, но да се оплача. Потресена съм от качеството на дрехите в Зара. Детско яке, което не е никак евтино да е с висящи конци и криви, набрани и изплюти шевове, все едно правено в час по трудово. Имам чувството, че бракуваната стока я карат тука и я продават на баснословни цени.

# 350
А знаете ли дали в "Хиполенд" се продава лаптопа на "Уинкс"?

Сигурно за този говориш  Peace
http://www.hippoland.net/produkti/igrachki/kompyutri-tableti/win … -i-anglijski-ezik
На миналогодишния луд петък го купихме. Определено не е за деца, които не могат да четат и да смятат, защото моята само се ядосва, че не може да игарае на повечето игри.  Tired

Tired На 4 г., но благодаря! Ще си играя на него аз докато щерка ми порасне. Това иска и вече пет месеца ме подлудява с това си желание. Трудни ли са много игрите, гласови инструкции има ли? Тя познава буквите, но само толкова. С таблета си се оправя чудесно, но подозирам, че разликата м/у него и лаптопа е от земята до небето.

... все едно правено в час по трудово.

Час по трудово в Китай, Шри Ланка, Зимбабве, Пакистан. Tired

# 351

От Зара се излъгах да си взема веднъж 2 панталона. НИКОГА няма да повторя. След 1 час носене на единия, вече беше станал с 2 -3 размера по-голям !

А да питам препоръчаният Валентин на каква възраст е и малко по-подробно описание?

# 352
А да питам препоръчаният Валентин на каква възраст е и малко по-подробно описание?
Ако се справя, възрастта няма значение Joy Joy
Извинявам се за спама
Исках да попитам какво правят пред мол Галерия /Новогодишен лунапарк?/

# 353
Преди от Метро бях купувала поларено одеалце с Макуин,сега ми трябва с принцеси.Ходих в Метро-няма такива.Някой сеща ли се къде да проверя?
Става въпрос за такова:
http://www.doma.bg/%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-% … 6%D0%B5-p9621.htm

За такова одеалце може да провериш в Домко!

# 354
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, момичета много за отговорите и за контактите  Hug

Пред Галерия сега минах с колата и видях, че има блъскащи колички и нещо като  скоростно влакче, но доста по-малко.

От Зара съм си купувала само обувки и са ОК. Дрехите нещо не ми стоят добре - имам предвид като кройка, което е странно, защото преди като имаше аутлет срещу Тракия съм си взимала предимно Зара и съм доволна, качествени излезнаха и още си нося нещата без да са мръднали.

В Бургас като че ли съм най-доволна от Манго и Бенетон.

От Калиопе съм си взимала панталон, който стана на топчета след първото пране, риза, която се разпори по рамото ми (пък аз нямам кой знае какви рамена) и плетена рокля, на която яката се разплете  Shocked

# 355
  • Бургас

От Зара се излъгах да си взема веднъж 2 панталона. НИКОГА няма да повторя. След 1 час носене на единия, вече беше станал с 2 -3 размера по-голям !

32 г - инж. Работи във фирмата която изграждаше ВиК инсталацията в Мол - Галерия, но извършва дейности и на частно.

# 356
  • Бургас
Аз да питам пак - никой ли не знае телевизионен техник , който да оправя по домовете телевизори.....

# 357
Извинявам се за спама

Смешно ти е,но не знаеш точно с майстор Валентин ВИК какви ядове съм брала, шматка.
Беше светлокос, светлокож и светлоок. По-нагло говедо от майсторите НЕ познавам.

# 358
  • Бургас
Извинявам се за спама

Смешно ти е,но не знаеш точно с майстор Валентин ВИК какви ядове съм брала, шматка.
Беше светлокос, светлокож и светлоок. По-нагло говедо от майсторите НЕ познавам.
И това го има.По добре да се предупреждаваме за некадърници от колкото да се натрисаме на тях. Определено не става въпрос за същия,това искам да доуточня.

В Кенвело дали тече още промоцията 200 за 100, че довечера смятам да водя моите на пазар?

# 359
Mnogo se izviniavam za latinicata, no ne pisha  ot moia si komp. Sad

Vuprosut mi e, kude se prodavat zavesi i perdeta v Burgas? Naistina si niamam ideia, a mi e nujno da reagiram burzo  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт