Къде в Бургас (34)

• 71 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Получих смс, че на Калиопе има до 50% намаление.

# 331
А някой да е ходил в Хипото днес ?

Аз ходих и съм много доволна. Детето има рожден ден другия месец и наред с Коледно-новогодишните празници, ни се очертава да подаряваме доста подаръци. От петте работи, които си бях наумила да купя, 4 се продаваха в Хиполенд, така че това намаление ми дойде много добре и точно навреме. Иначе имаше доста хора и се наложи да почакам на опашка, но всичко беше в границите на допустимото.

# 332
  • Бургас
Дали някъде продават бъркалки за миксер...... newsm78

# 333
Моля, ако някой е поръчвал от бутиковите торти на Ани да сподели. Двоумя се между Ани и Сладко и солено

# 334
В Метро никакви надписи не видях. Галчудо, извинявай, но чак сега видях молбата ти.  Peace

В Бургас плаза намаление видях в кенвело 50% от есен/зима. В лайкики имаше някои намалени неща за бебоци. По другите места не знам как е.

# 335
Моля, ако някой е поръчвал от бутиковите торти на Ани да сподели. Двоумя се между Ани и Сладко и солено

Сладко и солено имат една убойствена торта с шоколад Линдор. Няма да сбъркаш, ако е пробваш. Не винаги я има на парче в закусвалните им, затова питай.

# 336
Получих смс, че на Калиопе има до 50% намаление.

Shocked Това с смс- ите как става? Аз съм им редовен клиент, ама смс не получавам от тях?

# 337
До касата има оставен лист и химикал и можеш да си запишеш номера, за да те информират за намаления и нови колекции.  Peace Това съм го виждала в Калиопе и Теранова. Може и в други магазини да има, но не съм обърнала внимание.

# 338
  • Бургас

и клинове търсеха някои момичета, намерихте ли нещо интересно?

Ето този черно-белият е интересен:

магазинчето е ново, намира се на ул. "Възраждане" 10 /изхода на бившето кино "Септември", казва се "Галерия 12". 

П.П. Извинявам се ако прозвуча като реклама, но все пак е по темата  Peace

# 339
А някой да е ходил в Хипото днес ?

Аз.Напазарувах неща за малкото-столче за кола,халат за баня,комплект чаршафи,всичко минус 25%.Бяхме там малко след 10ч и докато се чудехме кое столче да вземем и то се напълни с хора.
Някой бил ли е скоро в моловете?Почнаха ли намаленията?
В Уйкики има намалени и доста дрехи за възрастни,с 50 и над 50%.

# 340
Може би трябва да попиташ в гаранционния сервиз на съответната марка. Ако няма такъв - провери в магазин за техника дали на някоя по-разпространена марка бъркалките ще станат за твоя миксер.

# 341
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, можете ли да ми препоръчат майстор, от който сте доволни, за изграждане на ВИК? Ще местим кухнята от едната стая в другата.
Също си търся и добър шпакловчик.

Да знаете и къде се продават платове за покривки/дамаски? До сега където питах в магазините за платове ми казаха, че техните платове били за дрехи и нямат такива от изкуствени материи.
Трябва ми плат, за да ушием покривки за масичките в ДЯ.

# 342
Да знаете и къде се продават платове за покривки/дамаски? До сега където питах в магазините за платове ми казаха, че техните платове били за дрехи и нямат такива от изкуствени материи.

В складовете зад "Черноморка" /на "Трапезица"/ преди имаше голям избор на дамаски и платове за покривки.
Някой беше питал за силиконова вата - може би там ще има!

# 343
  • Бургас
Може би трябва да попиташ в гаранционния сервиз на съответната марка. Ако няма такъв - провери в магазин за техника дали на някоя по-разпространена марка бъркалките ще станат за твоя миксер.
Благодаря за отговора , но моят миксер е доста стар и може би ще е по - добре нов.               А някой да може да препоръча телевизионен техник , който да ходи по домовете да оправя телевизори......

# 344
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми препоръчат майстор, от който сте доволни, за изграждане на ВИК? Ще местим кухнята от едната стая в другата.
Също си търся и добър шпакловчик.

Преди време бяхме ползвали услугите на един ВиК майстор. Казва се Георги - работи много добре, не взима скъпо и е много отзивчив. Телефонът му е 0887 095 886.

Общи условия

Активация на акаунт