Къде в Бургас (34)

• 70 534
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Знаете ли дали магазин Мултирама за компютърна техника все още работи.....намерих едно съобщение в интернет , че прекратяват дейността си ....
Миналата седмица ходих до там ,изпразнено е помещението и пише ,че прекратяват дейността!

# 466
Знаете ли дали магазин Мултирама за компютърна техника все още работи.....намерих едно съобщение в интернет , че прекратяват дейността си ....
Не работи от месеци

# 467
Мултирама не работи някъде от началото на този месец. Peace

Къде да погледна за чанта за багаж с колелца, такава по-обикновена, не куфар.

# 468
Мултирама се изтеглят от България на цяло. Дейността им тук е на загуба.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 19:44 от Анонимен

# 469
  • Бургас
Мултирама не работи някъде от началото на този месец. Peace

Къде да погледна за чанта за багаж с колелца, такава по-обикновена, не куфар.

Обикновени чанти с колелца /2-3 десена/ има в магазин "Чичо Сам", на ул. Цариградска" , в близост до пазара на Краснодар  Peace

# 470
Здравейте, имам си една сладурка на 2 месеца, иска ми се за Коледа да я облека с Коледно костюмче, но нямам идея къде да намеря?

# 471
Обърнали ли сте внимание къде има масло на промоция? По възможност немско. Наумих си да правя коледни сладки и като подготвих списъка, доста масло ще ми трябва.  Tired

# 472
Обърнали ли сте внимание къде има масло на промоция? По възможност немско. Наумих си да правя коледни сладки и като подготвих списъка, доста масло ще ми трябва.  Tired
В момента има в Лидл!

# 473
В момента има в Лидл!

Много ти благодаря!   bouquet

# 474
  • Бургас
На Билла също има в момента немско масло, на ниска цена.  Peace

# 475
Препоръчвам ти да опиташ маслото на мандра Веселие /имат магазини в различните квартали/

# 476

250гр - 2.15лв в Кауфланд  Peace

# 477
  • Бургас
Здравейте, имам си една сладурка на 2 месеца, иска ми се за Коледа да я облека с Коледно костюмче, но нямам идея къде да намеря?

Ето тук има няколко варианта, разгледайте и трите страници. Поръчвала съм от сайта, коректни са  Peace
http://bebeshkidreshki.com/category/113/4-1-koleda.html?page=1&a … ProductsPerPage=0

# 478
Sunny Sky, Gianna, besyto, много ви благодаря за отговорите!  Hug

# 479
  • Бургас
Да попитам за една позната. Къде правят компютърен томограф (скенер) на глава и колко струва.
И още един въпрос. Някой знае ли каква е месечната такса в частната градина Монтесори.

Общи условия

Активация на акаунт