Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 673
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Марта, поклон, дълбок поклон за "ЗАВИНАГИ"!  smile3501 Благодаря на всички,които правите прекрасните анализи и страхотни клипове, няма да изреждам имена, за да не пропусна някоя от вас.Искам да ви кажа, че ме карате да се чувствам специална за това, че и аз като вас харесвам и съм луднала по Енгин и неговите филми.  Не пиша, защото  губя дар слово, четейки ви, пък и за да не понижавам нивото на темата, по-добре да съм читател, отколкото писател Simple SmileОбичам ви! newsm51

Ани, привет. Ще се радваме да споделя по - често.  Hug Hug

Например аз имам въпрос към теб- какво харесваш в Енгин, с какво те спечели?

# 241
Ани, добре дошла!  Hug От сърдечните ти думи усещам, че можеш само да повишиш нивото и настроението в темата!

# 242
Маричке, много си се умълчала, джанъм. Дай да разнищим мя коя тема .  Grinning Mr. Greenнапример трябва да ти кажа, че не съм съгласна , че Енгин си е наранил ръката. С чашата. Това си е част от магията на киното. . И не ся друго, а зящото това би означавало, че после трябва да стои превързан много време, а и не е хуманно.

Joy Бъзикай се ти! Simple Smile)) Аз тук петли коля и гълъби гледам в БЧ. Simple Smile)

Порязал се е наистина. Не е грим. Simple Smile) После взема бутилката с другата ръка, не с наранената. Simple Smile)) Но явно раната не е била дълбока, та не са го превръзвали трайно за следващите сцени. Simple Smile))

Пък и ти нищо не каза за колажчетата с пияния Енгин/Кадир и Енгин/Керим, дето толкова се старах да ги направя заради теб. Simple Smile))
Ама да знаеш, с годините опитът в пиенето сигурно му задобрява на Енгин - в КВФ е много по-убедително пиян, отколкото в БЧ. Simple Smile))

# 243
Ани, добре дошла!  Hug От сърдечните ти думи усещам, че можеш само да повишиш нивото и настроението в темата!

Ани, присъединявам се към Валя! Simple Smile

# 244
И аз мисля, че в КВФ е по- убедително пиян. Но то -затова практика се изисква, натрупал е опит.   Mr. Green

Това ми напомня за един актьор, който трябвало да играе пиян и наистина се напил преди снимките, отишъл на работа и те му казали- Как можеш да идваш пиян? А той им отвърнал- Ми нали трябва да играя пиян, ето ме пиян съм. И те му казали, ама не, ти трябва да се преструваш на пиян. А после какво обясняват за реалистичното представяне на състоянията. Човекът наистина е влязъл в образ.  Mr. Green

# 245
Цитат
Ама да знаеш, с годините опитът в пиенето сигурно му задобрява на Енгин - в КВФ е много по-убедително пиян, отколкото в БЧ. Smile))

Не само в пиенето, Маричке, ами и с жените! Какъв беше в БЧ, какъв стана в КВФ! На светлинни години е задобрял!

# 246
  • Разград

# 247
Цитат
Ама да знаеш, с годините опитът в пиенето сигурно му задобрява на Енгин - в КВФ е много по-убедително пиян, отколкото в БЧ. Smile))

Не само в пиенето, Маричке, ами и с жените! Какъв беше в БЧ, какъв стана в КВФ! На светлинни години е задобрял!

Аааааа и в БЧ си е добър с жените... сценаристите го прецакват с тоя глуповат Кадир. Simple Smile))

Но знаеш ли и там са го усетили за играта с очи. Май на никой друг не задържат кадър толкова на очите, колкото на него в сериала.

Р.Р. Но определено възмъжаването му отива. Simple Smile) Ако така изкара до 50-те, жална ни майка - съвсем ще ни побърка, ставайки с всяка година все по-привлекателен. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 00:24 от marytza

# 248
И аз мисля, че в КВФ е по- убедително пиян. Но то -затова практика се изисква, натрупал е опит.   Mr. Green

Това ми напомня за един актьор, който трябвало да играе пиян и наистина се напил преди снимките, отишъл на работа и те му казали- Как можеш да идваш пиян? А той им отвърнал- Ми нали трябва да играя пиян, ето ме пиян съм. И те му казали, ама не, ти трябва да се преструваш на пиян. А после какво обясняват за реалистичното представяне на състоянията. Човекът наистина е влязъл в образ.  Mr. Green

Хименно. Wink)) Той трупа, ние разстиламе... що теми с образа му запълнихме... Simple Smile)
Аз току-що го сгодих в БЧ за Анна. Simple Smile)) В момента танцува на пауза... Simple Smile))))))

Виж колко е доволен! Simple Smile)

# 249
Е със сигурност е натрупал опит със жените. Според мен по време на Обалак е натрупал най- много опит, просто има някаква много голяма трансформация в Енгин в този период, по- красив, по- възмъжал, по- добър в играта си . Със сигурност и на връзките с жените е повлияло.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 250
Е със сигурност е натрупал опит със жените. Според мен по време на Обалак е натрупал най- много опит, просто има някаква много голяма трансформация в Енгин в този период, по- красив, по- възмъжал, по- добър в играта си . Със сигурност и на връзките с жените е повлияло.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Не. Голямата разлика започва да се усеща след стажа му в "Романтика". През 2007-а.

Скрит текст:
- Кадир в Yabancı Damat ("Брак с чужденец", 2004, тв сериал)
- Джеват в Kader ("Съдба", 2006, филм)
- Romantika Muzikali    2007    Ceto
- Низипли/ Халим в Karayılan ("Черна змия", 2007, тв сериал)
- Мустафа в Bir Bulut Olsam ("Ако бях облак", 2009, тв сериал)
- Керим във Fatmagül'ün Suçu Ne? ("Каква е вината на Фатмагюл" 2010-2012, тв сериал)

Изведнъж в Караилан вече театралниченето в играта е много малко, въпреки, че филмът е сниман непосредствено след театралния ангажимент. И там вече има забележително присъствие на екрана. Определено разликата между Кадир и Низипли Халим е много, много голяма като изразни средства. Значи това, което е подобрило играта му, се е случило между 2005-а и 2007-а. През 2008-а няма изяви. Дали пък не е учил актьорско майсторство тогава? newsm78

В АБО вече е съвършен актьор. Как го е постигнал, не знам, но е факт. Ангажиментите, които са описани в творческата му биография не подсказват нищо. Не знам как е осъществил този огромен скок в играта си.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 00:42 от marytza

# 251
И яз нр знам как е станало, но е очевиден факт. Не зона какво се е случилото, но Енгин сякаш е преживял някакъв огромен катарзис и изведнъж просто е израснал във  всяко едно отношение.

Може да е преживял някоя много голяма любов.  newsm78 newsm78

# 252
И яз нр знам как е станало, но е очевиден факт. Не зона какво се е случилото, но Енгин сякаш е преживял някакъв огромен катарзис и изведнъж просто е израснал във  всяко едно отношение.

Може да е преживял някоя много голяма любов.  newsm78 newsm78

Един Господ знае. Simple Smile Но от катарзиса му ние сме на печалба - спечелихме великолепен актьор! Simple Smile))

# 253
Някоя от вас казваше, че в турските сериали има задължително присъстващи елементи...

Този май е един от тях. Simple Smile)

С разлика от земята до небето. Simple Smile)

Само в Черната змия не го съешиха с някоя героиня. Simple Smile Там имаше една целувка, която героят му проспа. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 00:57 от marytza

# 254
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт