Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 608
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Радвам се, че сме на едно мнение. За мен Енгин се чувства щастлив да е в тази индустрия, да е актьор, да получава хубави роли , да е успешен. Просто се притеснявах Енгин да не реши изведнъж да се откъсне от тази индустрия поради непрекъснатото намесване в личния живот, интригите, папараците и тн. Но си мисля, че на този етап няма такава опасност. Според мен Енгин си обича работата и ще продължава да снима. Simple Smile Simple Smile

# 346
А с Берен са много добър тандем и според мен и двамата го осъзнават. Освен това може да му е било приятно да работи с Берен . Както казах още в шоуто през 2004 сякаш им е било писано да работят заедно. И се случи в КВФ. Така че може да работят и занапред заедно, просто са много добър тандем.  Simple Smile Simple Smile

# 347
Да ви призная снощи много ми се прииска да погледна КВФ от първи епизод, но се възпрях, защото и този час разлика във времето нямаше да ме спаси от гледане до зори.
КВФ е моята голяма любов и ми се иска да си припомня първи сезон. Него не съм гледала онлайн с момичетата от темата. След като открих темата го изгледах тогава  на един дъх с много безсънни нощи, за да насмогна на онлайн излъчването. В такова експресно гледане доста неща се размиват и позабравят, та може и да го почна отначало, иска ми се, а снощи го усетих и като нужда.

# 348
Да ви призная снощи много ми се прииска да погледна КВФ от първи епизод, но се възпрях, защото и този час разлика във времето нямаше да ме спаси от гледане до зори.
КВФ е моята голяма любов и ми се иска да си припомня първи сезон. Него не съм гледала онлайн с момичетата от темата. След като открих темата го изгледах тогава  на един дъх с много безсънни нощи, за да насмогна на онлайн излъчването. В такова експресно гледане доста неща се размиват и позабравят, та може и да го почна отначало, иска ми се, а снощи го усетих и като нужда.

Димана изгледай го, първи сезон е униакален и си заслужава и повторно гледане. Просто там всичко е изпипано, много силен сезон. Аз го преговарях лятото и бях очарована и запленена отново.

# 349
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/meral_okay_matematik_koyunde_doguyor.htm

Една глава скрита да Ви е позната....
Sezen Aksu - певицата ще прави концерт в памет на Мерал. Водещ ще е Енгин Алтан.

# 350
Да не говорим, че аз при първото гледане , прекарах половината сезон в нехаресване на Енгин, просто не го възприемах и исках да видя каква ще е разликата сега, когато вече го харесвам. Определено разликата е огромна, оцених играта му още от първото му появяване в първа серия.

# 351

Sezen Aksu - певицата ще прави концерт в памет на Мерал. Водещ ще е Енгин Алтан.

Енгин дали ще отиде?  newsm78 newsm78 newsm78

# 352
Радвам се, че сме на едно мнение. За мен Енгин се чувства щастлив да е в тази индустрия, да е актьор, да получава хубави роли , да е успешен. Просто се притеснявах Енгин да не реши изведнъж да се откъсне от тази индустрия поради непрекъснатото намесване в личния живот, интригите, папараците и тн. Но си мисля, че на този етап няма такава опасност. Според мен Енгин си обича работата и ще продължава да снима. Simple Smile Simple Smile

Пак се обръщам към самия Енгин:

EAUSAFANS : "Твоите фенове познават много добре настоящите ти герои - Мустафа Булут и Керим, но ние наистина не знаем много за Енгин Акюрек."
ENGIN AKYÜREK: "На  мен  ми харесва това... по-добре да остана като герой /от филм/ в съзнанието на хората."

"Не вярвам в късмета - казва Енгин. - Талантът е от първостепенно значение. Всъщност съчетаването на талант, правилното време и проект - това е всичко."

Има си предистория,  не беше ей така - трябва да отида на състезание, и хоп... Исках да уча в университет. Не исках да влизам в Консерваторията, иска се смелост за да се занимава човек през целият си живот с актьорство. Е разбра се, когато си на 19, не  можеш да вземеш най-правилните решения. Но и не казвам, че съм взел неправилно решение. Всъщност, трябва да опознаеш актьорството и от този момента на татък си казваш, мога да го направя. И аз така, след като  го опознах... Най-напред беше театър в Анкара. После идването ми в Истанбул за състезанието и началото беше поставено.

Намерих въпрос и отговор на него - от тези, които те интересуват:

- По време на снимките оставяте ли се под влиянието на изпълняваната от вас роля?
Е.А. : Да. Понякога е необходимо да се отдалечите от себе си. Необходимо е да оставите Енгин на една страна и да заживеете с Мустафа. Може да има много противоречиви ситуации, ако размишлявате като Енгин.  И затова, за да може да разберете Мустафа, е необходимо да мислите не като себе си, а като героя си.

# 353

Познато ни е скритото... но Енгин Акюрек пак избягва светлината на прожекторите извън снимачната площадка - оставил е Енгин Алтан да поеме ролята на водещ...

# 354

Диманче, не мисля, че ще е добре да започнем да преговаряме подробно КВФ серия по серия. Не, че и на мен не ми се иска да си го гледам пак отначало... Simple Smile Което и правя - периодично, още повече, че съм си нагодила сериите според предпочитанията - пълни или "изчистени". Wink Тематичния преговор ще е интересен, защото ще трябва да търсим развитието в различните серии, надграждането на случки, емоции...

# 355
Маричке,в изброените участници на събитието за Мерал Окай липсваше името на нашия Енгин,което ме навежда на мисълта,че той е много зает с нещо и то далеч от мястото на това събитие,защото знаем колко много я обичаше и според мен не би пропуснал нещо такова,ако можеше.

# 356
Маричке,в изброените участници на събитието за Мерал Окай липсваше името на нашия Енгин,което ме навежда на мисълта,че той е много зает с нещо и то далеч от мястото на това събитие,защото знаем колко много я обичаше и според мен не би пропуснал нещо такова,ако можеше.

Може. Не съм чела материала - получавам главоболие от опитите да чета турски. Simple Smile Но пък на снимката косата много напомня на Енгиновата. Simple Smile

# 357
Да,на снимката е Енгин,но това е снимка от погребението на Мерал.

# 358
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Много хубави неща сте написали за Облака!!!
Благодаря на ВСИЧКИ, за всичко!!!

Димана, за теб направих нов гиф. Намерих и някой също хубави.

Скрит текст:

Аз искам да имам много гифчета в подписа си, но уви мястото е ограничено.
Впрочем клипа ми за пбн има най- много гледаемост от всички останали мои клипове и него бих искала да го сложа за подпис.

http://www.youtube.com/watch?v=p5eyE1wZXjI
http://www.dailymotion.com/video/xqsj7q_yyyyyyy_shortfilms

Но напоследък май не мога без

# 359
Да,на снимката е Енгин,но това е снимка от погребението на Мерал.

Ахам - и аз го разбрах - направих си труда да отворя линка. Simple Smile Но аз отбелязвах, че не е приел да е водещ на концерта в нейна памет. Сигурно, както казва и Марианка, е много зает...

Общи условия

Активация на акаунт