Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 453
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро,  wavey момичета!  Днес е слънчево, но студено, на Витоша е паднал първият сняг!

Fatmagül & Kerim - Toygar Işıklı

# 631
  • Пловдив

Признанието и ужасът от случилото се пред Мерием.

# 632
Момичета,вижте какво са качили в българския фен клуб-извадка от интервю на Едже и Мелек(публикувано в-к Телеграф от 19.10

Ж: Финалът беше много коментиран и предизвика много дебати. Защо избрахте варианта с ретроспекциите.М: Нямах намерение да си признавам истината, но сега изведнъж реших да ви я кажа. Всъщност идеята ни за финала беше съвсем различна. В първоначалния ни замисъл беше включено пътуване до Австралия, раждането на Енисе, сватбата на Емре и Есма, публикуването на книгата на Синем... и още много мили моменти между Керим и Фатмагюл. Нооо, понякога нещата се объркват и се принуждаваме да действаме според ситуацията. На Берен и Енгин им се наложи да отсъстват от снимките по лични причини, които няма да посочвам. Ще спомена само, че една от причините беше Кенан, та се наложи да сглобяваме финала от подръчни материали, т.е. от изрязани от тук от там кадри. Берен отказа да я показваме в напреднала бременност, а Енгин да присъства на раждането и така...Е: Добре Мелек, стига се оправдава. Финала си беше хубав. На който не му харесва си е негов проблем. Омръзна ми да давам обяснения.

# 633
  • Пловдив

Велияна, то си имаше такива подсказки. Даже момичетата които ги слагаха се обидиха. Значи чаят е виновен. Мразя го. А бе имам чувството, че Берен и Енгин едвам са довършили сериала. Каквото и да говорят, според мен е имало някаква неприязън между двамата. Вероятно и Берен е виновна. Две звезди май много светят една до друга. Когато пък едната засенчи другата...Енгин де....

# 634
Марианка в потвърждение на твоите думи е останалата част от тази публикация(за съжаление нещо не мога да я постна),в която Берен обяснява как са снимани любовните сцени в ЗП и КВФ с възглавницата помежду им и как за всяка целувка се е снимало кадър по кадър.В тази публикация казват,че в края на филма между Берен и Енгин е имало такава омраза и неприязън,че едва са успели да снимат любовните сцени и целувките.Аз за съжаление нямам време сега да търся из архива на в-к Телеграф да видя каква е тази публикация,затова поствам този текст като се доверявам на момичетата от Българската фен страница,че са я чели.

# 635
  • София

Fatmagülün Sucu ne / Mustafa • Fatmagül • Kerim •

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 11:27 от Dilemi

# 636
  • Разград

# 637
  • В Града на липите
Привет и хубав ден на всички  wavey

velijana , не си губи времето в ровене из архивите на в-к Телеграф. След известно взиране, и ровене из паметта ми  newsm78 разпознах в тези писаници една от многото си шеги.
Това е откъс от едно интервю, което си измислих в началото на септември, поради липсата на истинско и на каквито и да е било новини.
Представям доказателствен материал  Joy  Joy  Joy най-вече за да не се чудите какво са искали да кажат Е и М, и защо са го казали.

Скрит текст:
Re: Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 150
« #186 Вт., 04 Септ. 2012, 14:18 »
Аййй, как можах да забравя, добре че ми припомни. Те Е. и М. отдавна го дадоха интервюто, обаче аз нали бях на море и забравих да го постна.
Беше публикувано в някакъв вестник, който звучеше нещо като "Махленски клюки" или "Сабахлем по икиндия", направо ми изскочи от ума.
Превода ми е на ниво Гугъл, така че ще прещавате за несъответствията.
Срещата между журналиста и Е и М се е състояла в оная кръчма край Босфора, не посочват какво са пили.

Ж: Едже ханъм, Мелек ханъм, много съм щастлив, че ме удостоихте с честа да ми дадете това интервю. Първо искам да ви попитам, ще има ли трети сезон на КВФ
Е: Все още обмисляме варианта с Мелек, но не сме стигнали до консенсус. Иначе имаме идеи и за четвърти. Енгин изчезна някъде. И Берен непрекъснато пътува. Опитахме да се доберем поне до един от двамата, обаче това си е направо "мисия невъзможна"
М: Едже, като каза "Мисия невъзможна" и се сетих, че можем да направим един римейк. Представяш ли си Енгин как виси от един небостъргач и косата му се вее от вятъра.
Е: Мелек, не се отплесвай. Чакай първо да свършим със Североюга, освен това не забравяй, че сме се нагърбили с един проект дето ще ни изпие всичките сили.
Ж: Извинете, че ви прекъсвам, но вероятно имате предвид романа на Орхан Памук "Джевдет...
Е: Същия, да. Орхан лично ни покани за сценаристки. Явно ни е голям фен и ни има пълно доверие. Аз лично му се чудя...
Ж: А ще потвърдите ли слуха, дали Енгин Акюрек ще играе в главната роля?
М: С удоволствие бихме потвърдили, ако успеем да го намерим и да го поканим. За сега пишем ролята за него. В представите ни, той е нашия Рефик, надяваме се да приеме и да работим отново заедно.
Ж: Нека се върнем на предишния ви проект - КВФ. Сериалът се превърна във феномен и поддържаше необичайно висок рейтинг. Как си обяснявате това?
Е: Нямам навика да се изтъквам, но то е ясно. Сценарият преди всичко беше на ниво, да не забравяме и актьорската игра. Кастингът беше невероятно добър. Хилял се справи също чудесно. Опитахме се да вмъкнем и кауза, макар че заради Керим, тя някакси остана малко в сянка. И ние не успяхме да разберем как зрителите спряха да обръщат внимание на важните неща, а се концентрираха върху този персонаж.
Ж: Финалът беше много коментиран и предизвика много дебати. Защо избрахте варианта с ретроспекциите.
М: Нямах намерение да си признавам истината, но сега изведнъж реших да ви я кажа. Всъщност идеята ни за финала беше съвсем различна. В първоначалния ни замисъл беше включено пътуване до Австралия, раждането на Енисе, сватбата на Емре и Есма, публикуването на книгата на Синем... и още много мили моменти между Керим и Фатмагюл. Нооо, понякога нещата се объркват и се принуждаваме да действаме според ситуацията. На Берен и Енгин им се наложи да отсъстват от снимките по лични причини, които няма да посочвам. Ще спомена само, че една от причините беше Кенан, та се наложи да сглобяваме финала от подръчни материали, т.е. от изрязани от тук от там кадри. Берен отказа да я показваме в напреднала бременност, а Енгин да присъства на раждането и така...
Е: Добре Мелек, стига се оправдава. Финала си беше хубав. На който не му харесва си е негов проблем. Омръзна ми да давам обяснения.
Ж: Да ви питам и за сцената с п.б.н. Беше доста изненадваща и шокираща и също не се прие много добре.
Е: Ако целта ни е била да задоволяваме всички зрителски капризи, щяхме да се превърнем в пълни клишета. Малко преди финалните снимки, някой ни беше писал с молба да убием Керим, Хаджер да умре и Фатмагюл да гледа детето на Мустафа и да го чака да излезе от затвора. Друг искаше да убием Фатмагюл при катастрофа, а Керим да се самоубие на гроба й. П.б.н е такава, защото такава я искахме. Честно казано и аз не помня какъв ни беше първоначалния замисъл.
Ж: Обвиняват ви, че сцените с целувките и интимните им моменти не са били достатъчно убедителни.
М: Е, за това питайте Хилял. Ние си ги написахме моментите убедително, от там нататък, кой и как го е показал не зависи от нас. А и не сме целяли страст. Ако искате страст, гледайте ЗП.
Ж: И последно, как се работи с Енгин и Берен.
М: Чудесно се работи, ако са се наспали добре. Ако са купонясвали цяла нощ, им трябват по около 5 чая и три вица от Есра за да влязат в кондиция. Берен е забавна, Енгин предпочита да не го закачат много, защото обикновено се концентрира за да влезе в ролята.
Ж: Говори се за напрежение между тях...
Е: Естествено е понякога да има напрежение между хора, които често прекарват по 18 часа заедно почти всеки ден. Ами че те са си като семейна двойка. И ако ще ме питате, дали той я е заливал с чай - не е. Питала съм ги. Много се смяха, даже Енгин предложи и тя да го залее за компенсация. Тя взе че му се върза на акъла и стана една. Три часа загубихме докато се хилеха и заливаха с чай. Не стига това, ами се включиха и Фърат и Есра. Отиде и част от реквизита. Едно боди лекьосаха, и не можахме да го включим в снимките. Наложи се да изрежем момента, защото не намерихме да закупим същия модел, а фенките всичко забелязват.
Ж: Вие двете ме изненадахте много приятно. Не очаквах да споделите толкова много информация от "кухнята" така да се каже.
М: Е, можеше и да не споделим, ако не ни беше почерпил три пъти с коктейли. Между другото, много са приятни на вкус.
Ж: И да обобщим накрая. Вашето намерение е отново да работите с Енгин Акюрек по първата творба на Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове"?
Е: Да, така е. Намерения определено имаме, но да видим какво ще се получи и дали няма да ни отмъкнат Енгин под носа. Доколкото чухме, имало някаква Ангиномания.
Ж: Енгиномания. Много благодаря за интервюто и надявам се, когато участието на Енгин бей се потвърди, да се свържете с мен отново.

п.п. Не знам как е попаднал откъса във фейсбукстраницата  newsm78
Не съм имала намерение да подвеждам никого, просто съм се шегувала.  Hug

# 638
Хриси,благодаря,много ме облекчи и развесели.Страхотни неща могат да се прочетат в нета! Пропуснала съм това твое творение,макар че гледах да изчета всичко,което пишеш,защото много харесвам чувството ти за хумор! newsm51

# 639
  • София
Хриси,благодаря,много ме облекчи и развесели.Страхотни неща могат да се прочетат в нета! Пропуснала съм това твое творение,макар че гледах да изчета всичко,което пишеш,защото много харесвам чувството ти за хумор! newsm51

Хриси,  wavey привет!   love001

# 640
  • В Града на липите
Dilemi,  Hug прииска ми се да те поздравя с тази есенна Стара планина.
Знам че беше из Родопите, та исках да направиш сравнение.
Снимката е от тази събота:

velijana  Hug в неделя се канех да влизам в темата, обаче бързах за кино. Останах с впечатлението, че си разбрала шегите ни с последната снимка на Енгин погрешно. Той все още ми е най-любимия турски актьор и там всички знаят това. Пошегуваха се с мен, заради прекалено неглижирания му вид. Колкото и да харесвам Енгин, когато видя, че не изглежда добре, не бих могла да си искривя душата и да кажа обратното.
За мен тези теми /сериалните/ са вид разтоварване и никога не приемам нещата твърде лично. А когато се шегувам, го правя добронамерено и най-вече със себе си. Но хората са различни и всеки гледа през своите си розови очила.

Иначе ви чета с голямо удоволствие. През повечето време.
Не пиша, защото за АБО явно не съм дорасла  Grinning, а на КВФ съм обсъдила и изживяла всеки кадър по няколко пъти.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 11:59 от hrissi_sz

# 641
Хриси,сега като се замислих да не би от в-к Телеграф по неведоми пътища да са взели творението ти за чиста монета и да са го публикували(момичето,което го е публикувало в българската фейс страница цитира и датата 19.10)? Joy Joy Joy
За външния вид на Енгин,по-скоро когато не ми харесват негови снимки и аз си казвам винаги мнението.Сигурно съм ти прозвучала малко губо,но не ми харесва когато някой(не ти,за Бога),по принцип, е възхвалявал някого и после хоп-точно обратното.Аз това го усещам в някои хора.Наистина сериалите са за забава и се публикуват толкова хубави снимки,колажи ,музика и мнения,че няма смисъл да се "дърляме" за глупости.А снимката ти от Стара планина е възхитителна.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 11:51 от velijana

# 642
  • В Града на липите
Хриси,сега като се замислих да не би от в-к Телеграф по неведоми пътища да са взели творението ти за чиста монета и да са го публикували(момичето,което го е публикувало в българската фейс страница цитира и датата 19.10)? Joy Joy Joy

Това за Телеграфа може и да е вярно с първата част от извадката. Спомням си, че съм чела това за възглавниците  newsm78 Обаче идея нямам как и защо е допълнила моите измишльотини. Аз лично трудно бих се подвела, особено при това "Е: Добре Мелек, стига се оправдава. Финала си беше хубав. На който не му харесва си е негов проблем. Омръзна ми да давам обяснения.Joy  Joy  Ами доста несериозно звучи, ако питат мен  newsm78

# 643
  • София

И ако всички фен клубове преведат интервюто на своите си езици, Хриси  Hug може да стане най-превеждания български автор!  Joy Joy Joy

Хриси, благодаря за поздрава! Аз пък бях в Родопите, по моите си места, но все още не съм качила нищо в нета! Радвам се да те видя, идвай по-често при нас!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 12:00 от Dilemi

# 644
Е,мен ако питаш във вестниците се пишат и по-големи измишльотини.Даже имаше един виц навремето,че в български вестник само датата е вярна.

Общи условия

Активация на акаунт