9 езиколюбителя и 1/2

• 19 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Mars Hotel
Стига дее! 'айде, едно малко, какво толкова? А? Със салатка?

# 301
Защо така?

# 302
Я, не се напили, докато ме нямало. какво изпуснах, освен че Роза е спряла да се гримира в чест на контейнера за боклук, което приемам като ясен прогрес към едно по-съвършено същество?  Mr. Green Розе, макароните догодина, няма да се притесняваш.

# 303
  • гр. София
Я, не се напили, докато ме нямало. какво изпуснах, освен че Роза е спряла да се гримира в чест на контейнера за боклук, което приемам като ясен прогрес към едно по-съвършено същество?  Mr. Green Розе, макароните догодина, няма да се притесняваш.

Joy Joy  Joy

Аз не в чест на контейнера, ами сакън да не ме срещне нЕкой познат пък аз да съм сал по един прос анцуНг и БЕЗ!!! грим  Mr. Green
И сега ще видиш колко съм сериозна като казвам това:
Веднъж преди има-няма сто години бях тръгнала на нещо като излет на Панчарево. Съответно съм заменила токчетата с маратонки, а нагоре съм по дънки и блузка (с такова облекло се докарвах веднъж на високосна). Вървя си пред блока и се разминавам с един приятел. И той ме подминава. Аз се извръщам и му казвам "здрасти", той ме поглежда и ей така  Shocked И аз го питам дали щот съм с маратонки (чудо невиждано за мен по онова време) не ме е познал. И той казва "Ми да, малко си грозничка така".
И аз като една истинска чуФстФителна натура си рекох, че повече никога няма да допусна да ми кажат, че съм грозничка.  Затова и само да ида да хвърля боклука слагах грим Laughing

# 304
"Ми да, малко си грозничка така".

Извинявай, ама  Joy Joy Joy Глупости са това, просто е свикнал да те вижда елегантна.  Grinning

# 305
  • Пазете Гор
Ама подбирайте си познатите, бре.

Може би е само смотан. Мислел е " мале, колко е секси това парче с дънките, ох, и блузката как очертава, ох, само ако можех..." и прочее, ама се засрамил вътрешно от щенията си и в отглас на вътрешна паника е изтърсил неизтърсимото.

# 306
  • гр. София
 Joy
Сериозен си беше човекът. Той е от тия хора, които директно изтърсват това, което мислят.  Laughing

# 307
  • Ænima/Albuquerque
Изтърсил неизтърсимотооо!  smile3532 smile3532 smile3532

# 308
  • София
абсолютно неизтърсимо!

Аз имам една позната (тя на половинът приятелка).
Веднъж ми каза "Ти си без грим, да не си болна нещо?" при все, че аз ходя и без грим (особено на терен никога не се мацотя)
Втори път ми каза "Ми не е нормално момиче на твоите години да е с тези килограми" (кои килограми? кое е нормално? и то тогава не бях изобщо надебеляла)

от тогава като говори не я слушам... ма то няма и кво да чуя де...

# 309
  • Ænima/Albuquerque
Добре де, толкова ли не може да ти говори за времето, като няма к'во да каже?  doh

# 310
  • София
ми не е възпитана по британски маниер момичето... кво ся!

# 311
  • Ænima/Albuquerque
Мпфхъх!  ooooh!

# 312
  • Пазете Гор
Абе и за времето да заговорят не е работа.
Излизам си аз един път от едно езерце, и една девойка ме пита, вперила очи в чатала ми :
- Простете, много ли е студена водата?

Много, викам.

# 313
# 314
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт