"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 218

• 37 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Plovdiv

Скрит текст:
от Фейсбук -
Halit Ergenç.....photo ......EXCLUSIVE
Here is a unique picture of the Tashkent airport
when he was there last month

# 631
  • Варна

Планет, много си й набрала на Хюрем!  Grinning Hug

newsm09  Много ли ми личи?   smile3503   Embarassed

Ами омръзна ми да я гледам една и съща вече толкова дълго!  Peace Ако има промяна при нея,
       тя не е за добро!  Peace  Вече не я издържам!  ooooh!  А не искам да се отказам от сериала, заради
       Халит!  Peace  Какво да правя?  newsm78

# 632
Сценаристите я искат такава. Каквото й наредят.
За съжаление - големи повторения през цялото време на определени неща, така докато минат няколко епизода, после пак се завъртат нещата. Поне при децата да дадат нещо различно. Пораснаха принцовете и започнаха като при СЮлейман - същите жестове, същите случки, същите думи дори към жените...Като всеки сериал с повече от два сезона, липсва ми тръпката от първи сезон, както казват - всичко първо е вълнуващо и красиво...Липсва ми и почерка на Мерал. Лично мнение. Имаше много повече красота в сцените. Но не външна. Нея още я има. Говоря за нещо съвсем друго.

# 633
Коментар към репликите от фрагмана на 6 епизод

Karadayı dizisinde bir sır açığa çıkıyor

Скрит текст:
Mahir Kara'nın, 'Salih İpek' yalanı ortaya çıkıyor. 

atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın yeni bölümünde Mahir Kara, babasını kurtarabilmek için Salih İpek adıyla Feride Hakim'in yanında stajyer avukatlık yapmaya başlamıştı.

SALİH İPEK KİM?

Savcı Turgut, genç stajyer avukatın gerçekleri ortaya çıakrmasından korktuğu için onu araştırmaya karar verir. Salih Kara'nın dosyasını inceleyen Turgut Savcı, mezun olduğu okula gitmeye karar verir. Okula giden Turgut, Salih İpek'in 3 ay önce öldüğünü öğrenir. Mahir'in yalanının sonuna gelinmiştir.

MAHİR NE YAPACAK?

Babasını kurtarmak için Feride Hakim'in yanında olan Mahir, Turgut'un gerçekleri öğrenmesi üzerine yeni bir plan yapar.

# 634
Отново новината за Халит и Ж.Д.

Halit Ergenç hakkında ilginç iddia

Скрит текст:
Türk dizilerinin yurtdışında yayınlanması Halit Ergenç'e yaradı. Oyuncunun Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimov'un yeni projesi olan bir dönem filminde başrol oynayacağı söylendi. İddialara göre Ergenç, geçtiğimiz günlerde filmde oynamayı kabul ettiğini açıklayan Fransız aktör Gerard Depardieu ile kamera karşısına geçecek

# 635
  • София
За съжаление - големи повторения през цялото време на определени неща, така докато минат няколко епизода, после пак се завъртат нещата. Поне при децата да дадат нещо различно. Пораснаха принцовете и започнаха като при СЮлейман - същите жестове, същите случки, същите думи дори към жените...Като всеки сериал с повече от два сезона, липсва ми тръпката от първи сезон, както казват - всичко първо е вълнуващо и красиво...Липсва ми и почерка на Мерал. Лично мнение. Имаше много повече красота в сцените. Но не външна. Нея още я има. Говоря за нещо съвсем друго.

wavey wavey Hug Hug Абсолютно съм съгласна,даже вече очаквам следващ познат"номер".....Най пресното и очевадно : както навремето Дайе спаси от смърт Хю,така направи и Афифе,правенето на пръстени да една,а ги получава друга/още държа на това мнение/,връзката СС с най-близкия приближен приятел-Ибо,сега се повтаря с Мутафа и поета и даже влюбване,писма до госпожиците от династията.... newsm78 Има още много да изброявам...очаквам,че и Фирузе ще изчезне както Изабела с някакво бледо обяснение от СС,или Афифе ще я покрие по някакъв начин newsm78 Вече наистина приех сериала като художествена измислица и не се вълнувам кое, как и защо се случва...просто се наслаждавам на актьорската игра на в с и ч к и !!!! Искрено съжалявам,че Мерал не довърши проекта си и приемам на 100% мнението на Мишел,че новия сценарист едва ли ще се справи,дано цитирам точно newsm78 Към този момент л ю б о в т а   л и п с в а  ,а на преден план е отмъщение,злоба,коварство... ,а СС някъде далече от всичко....е,в една реплика към Ибрахим каза,че всичко знае,но преценява до къде и колко да реагира newsm78,но в любовта няма граници и норми,а той знае и ние вече видяхме,че всичко му е разрешено newsm78 #Crazy

# 636
Здравейте и честит празник на всички именици и техните близки!

# 637
Краси, за любов в сериала, такава, каквато показват в останалите дизита изобщо не можем да очакваме и да търсим. Дори романтиката, с която  започна връзката Хатидже-Ибрахим, се изгуби много набързо и то не по причина, свързана с Ибрахим, а от характера и възпитанието на Хатидже. Беше голяма, обещаваща любов, която дори султанът сметна за твърде вълнуваща и прости на Ибрахим, вслуша се в сърцето си, изрече толкова хубави думи. ЛЮбовта към Хюрем също започна още с първата нощ между тях, дори беше влюбване от пръв поглед. Независимо, че Хюрем тогава го изигра, припадайки, султанът се влюби, хареса я, отличи я, дари я с много такива нощи, народиха им се деца. Но...явно времената наистина са били такива или кой знае - истината е някъде по средата. Но султанът си е султан и нищо султанско не му е чуждо. Включително и прекарването на нощта, с когото си пожелае. Какво от това, че Хюрем си скубе косите. Да беше само това, но тя се превърна в убийца. Това, на което всички се чудихме - как така Ибрахим посяга на живота им с Лео, на своя глава, във втори и трети сезон стана нормално за Хюрем. Постоянните планове как да премахне поредната жена попаднала в обятията на султана. Да бъде единствена. Поне засега въпреки всички неща, които постигна, това не се случи. Може би донякъде в сърцето му, но не и в леглото му. Вярно е, че не това е най-важното в целия филм, но около това се върти сюжетната линия свързана с Хюрем.

# 638
  • Варна

Добре! Аз разбирам, че това е турската гледна точка към събитията!  Peace  Техния прочит на историята!  Peace
       Но образът, който изграждат на тяхната султанка  е отвратителен, поне засега!  Peace
       Направо да се чудиш какво толкова е видял в нея султанът?  newsm78  С какво го е спечелила?  newsm78
       Как го е задържала толкова години?  newsm78
       / Без да обсъждам дали е бил влюбен в нея и дали й е бил верен?! /   Peace
       Дали не си дават сметка, че образът на султана им също ще се накърни от това?  newsm78

# 639
Зависи какво целят. Жената, ако ще и ХЮрем да е, няма и не може да има нито властта, нито правата, нито възможността да бъде единствена жена на султана. Той и само той определя правилата. Неговата власт е неограничена, неговите желания и волята му се изпълняват безпрекословно. /още повече за една робиня, издигнала се от нищото/
Всъщност точно това искахме да видим ние - как една умна, надарена с различни способности жена, идвайки като робиня - достига върха и приковава завинаги вниманието на султана, но не стана така както си го представяхме. Знаехме, че няма да е лесно, че ще има капани, интриги, но не и по този начин.  

# 640

От ФБ   bouquet!

# 641
# 642
# 643

Планет, много си й набрала на Хюрем!  Grinning Hug

newsm09  Много ли ми личи?   smile3503   Embarassed

Ами омръзна ми да я гледам една и съща вече толкова дълго!  Peace Ако има промяна при нея,
       тя не е за добро!  Peace  Вече не я издържам!  ooooh!  А не искам да се отказам от сериала, заради
       Халит!  Peace  Какво да правя?  newsm78

Планет, съмишленица съм ти!!  Hug Hug Hug

Когато преди мноооого епизоди Хю старателно и последователно изместваше Махи от леглото и четвъртъците - това беше любов!!!! Когато сега Фирузе прави същото - не е любв!!! ooooh! Интригантката наместила се в леглото на Султана се страхува, че ще я сполети съдбата на нейните предшественички!

# 644
  • Варна
Зависи какво целят. Жената, ако ще и ХЮрем да е, няма и не може да има нито властта, нито правата, нито възможността да бъде единствена жена на султана. Той и само той определя правилата. Неговата власт е неограничена, неговите желания и волята му се изпълняват безпрекословно. /още повече за една робиня, издигнала се от нищото/ 

Аз това изобщо не го подлагам под съмнение!  Peace  И Халит го каза в коментар за сериала!
      А и в сериала султанът казва: "Аз съм владетелят на света!"  Само дето Хюрем изобщо не се съобразява
      с това!  Peace А иначе се опитва да учи децата си!  ooooh! Демек:  Слушайте какво  ви казвам,
      не ме гледайте какви ги върша!   Naughty

Всъщност точно това искахме да видим ние - как една умна, надарена с различни способности жена, идвайки като робиня - достига върха и приковава завинаги вниманието на султана, но не стана така както си го представяхме. Знаехме, че няма да е лесно, че ще има капани, интриги, но не и по този начин. 

От това, което видях като нейни способности, направо тръпки ме побиват!  ooooh!
     Вече напълно се е усъвършенствала!   newsm09   Не й мига окото като трябва да отрови, удуши,
     обеси, или въобще да убие някой независимо от начина!  ooooh!
     И за това не мога да приема, че султанът си затваря очите пред тези й действия!
     Като си помисля колко хора бяха осъдени и убити за много по-дребни (според мен) деяния?!  newsm78
     Излиза, че не само на султана, а и на султанката всичко й е позволено!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт