"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 218

• 37 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Фирузе : Султане , господарю само вие ми трябвате.......Кога ще е готов пръстена ми? нямам търпение да нося на пръста  символа на нашата Любов
И какво красиво огледало ......

СюлейманV...""Като погледнеш в огледалото Сюлейман ще си спомняш за любената в теб Хюррем.....

Хафифе : хюрем султан как може да прежалиет живота си , как може да посягате на живота си ...петте си деца  на кого оставяне?!

И Хюрем няма причина .Султана отпрати Фирузе , халвет нямаше.
хюрем: Сигурна ли си Хафифе Хатун?!

Фирузе: Султанке , имахме споразумение .Дърлжите ли на думата си?
Хюрем: Да имахме и аз държа на това
фирузе: Аз не загубих.Снощи беше четвъртък и аз бях при султана.Какво по - голямо доказателство от това.
Хюрем: Но и на халвет не бяхте ....
Фирузе: Ще видим ....Имаме още много четвъртъци пред нас ........

# 571
  • Варна
     ДАНАЙЧЕ  БЛАГОДАРЯ ТИ!  

# 572

Данайче  newsm51 newsm51 newsm51

Значи не е имало халвет все още с Фирузе!Е, ама съвсем ни взеха за мезе! И какво правят когато тя е при СС! Само стихове ли си редят!? Ами че то може да се усъмни човек какво може и какво не Сюлейман! Joy
               Едва успявам да запомня кой от кой отбор е и вече се е променила конфигурацията! Афифе вече мина на другата старана, така  ли? newsm78

# 573
Хатидже: Нигяр ела
Рюстем и ти.
Днес ще говоря с господаря за вас .Взех решение на ви оженим

Рюстем: как так !? Ти ли поиска този брак?
нигяр: О не , дори не знаех......но нали ти казах  Хатидже иска да се оттърве от мен а Ибрахим паша от теб;Личи си че искат да ни съберат и двамата надалече да ни отпратят
Лрюстем: Ще видим това .Хюрем суртан ще попречи
Нигяр: Защо говориш така? Толкова ли е лошо да си женен за мен?!

Хюрерм: Сюлейан искам благодеяние да направя.
Сюлейман: щом искаш това ще се разпоредя да ти отпуснат средства
Хюрем: Аз разноските ще посрещна лично.Но искам да е полезно  заповечето
Сюлейман: виждам ,чеси обмислила от всички страни .Добре ще те подкрепя и от каквото имаш нужда ще ти се отпусне./b]

# 574
  • Варна

Данайче  newsm51 newsm51 newsm51

Значи не е имало халвет все още с Фирузе!Е, ама съвсем ни взеха за мезе! И какво правят когато тя е при СС! Само стихове ли си редят!? Ами че то може да се усъмни човек какво може и какво не Сюлейман! Joy

Laughing  Нееее, Марманчи! Става дума за свещения четвъртък!  Laughing Фирузе има неблагоразумието
            да  говори на султана за огледалото на Хюррем!  Naughty  И той я отпрати!  Peace
            Но и Хюррем не беше с него!   newsm09

# 575
Фидан : ела тук
Махидевран: Влез .Сега за теб ще приготвим едно стая
хелена: Аз с Мустафа...
Махидевран: Млъкни! Коя си ти че за пррестолонаследника да говориш на малко име?! Ти си негова стока , робиня като всички други.Излез

Хелена: Фидан коя беше другата жена.
Фидан: Първата кадъна на Принца

Мустафа: хелена не си ли щастлива

Хелена: Аз се влюбих в Ибрахим .Тъгумав за семеството си .На вън не мога да излизам
А и онази жена фатма е с корем до носа.Скоро дете ще ти родиИ толскова мтого момичета Не бих могала да понеса миъслта че си и с тях
Не мога
Мустафа: Когато пожелаеш ще излизаме .При семейството ти ще отидем

Фидан: Еблла , викат те в банята
Хелена: кой ? Защо?
фидан: ти си само робиня Щом ти заповядат изпълняваъ

Фатма: Ела .....дочух нещо ..искала си да избягаш от сарая........ние ще ти помогнем
Хелена: Бях като умряла като идвах в сарая ......сега съм като новородено ....Не исакм да си ходя.Ще стоя при принца.
Фатма: Махни я тази от очите ми!!

# 576

Данайче  newsm51 newsm51 newsm51

Laughing  Нееее, Марманчи! Става дума за свещения четвъртък!  Laughing Фирузе има неблагоразумието
            да  говори на султана за огледалото на Хюррем!  Naughty  И той я отпрати!  Peace
            Но и Хюррем не беше с него!   newsm09

Точно така е.
Хатидже каза на Фирузе : ако успееш да изместиш Хюрем от вечерите в четвъртък .Ето това ще е твоята победа!

# 577

Тъй де, ама тя колко пъти е била при него?  Аз  пропуснах няколко серии, но си спомням, че преди 3-4 СС редеше стихове с Фирузе в скута! Оттогава много вода изтече, Фирузе не е ли била при него през всичките тези епизоди?

# 578

Данайче  newsm51 newsm51 newsm51

Едва успявам да запомня кой от кой отбор е и вече се е променила конфигурацията! Афифе вече мина на другата старана, така  ли? newsm78

Така излезе накрая.Хафифе като че ли видя правото на Хюрем.

# 579
Данайче,благодаря ти!
Голяма мъка беше тази вечер.Отначало нямах интернет,
после ужасно прекъсваше.
Марманче,не че досега не е правила халвет със султана Фирузе,
а целта беше в четвъртък,когато е ден на султанката да прелъсти султана.
Тогава вече е много лошо за Хюрем.Тогава щеше да загуби облога .

# 580
  • Варна
       Беше, мнооого пъти беше! Но не в четвъртък!  Naughty

ДАНАЙЧЕ     Hug   http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil

# 581
Dimony, dydy, ldi64, maggit, palu, sisi567, Snell, trendafilka, valkova*, vessis (+ 6 Скрит/и) и 8 Гости
Благодаря ви!!! Hug

# 582
Данайче,благодаря ти!
Голяма мъка беше тази вечер.Отначало нямах интернет,
после ужасно прекъсваше.
Марманче,не че досега не е правила халвет със султана Фирузе,
а целта беше в четвъртък,когато е ден на султанката да прелъсти султана.
Тогава вече е много лошо за Хюрем.Тогава щеше да загуби облога .

Наде, схванах!!! Hug Hug Hug  Важно е да има халвет в четвъртък!!!!!! А не изобщо! ooooh! ooooh! ooooh! Много сложни порядки! Още първия ден ще ме изхвърлят от харема - сто процента ще объркам кой с кого и къде! hahaha hahaha hahaha

# 583
Така изглежда,че Хафифе хатун ще се обърне и вероятно ще каже на султана,
че Хюрем е искала да се отрови и благодарение на нея султанката е жива.

# 584
Признавам, че не съм гледала отдавна, но тази вечер проследих серията.
Това, което виждам е...същото в общи линии.
Войната между Хатидже, Гюлфем и т.н. с Хюрем продължава с някакво нацакване - кой ще преметне другия с по-опашата интрига. ИЗползват се съдбите на хората около тях, за да постигнат своето, а то е отмъщение. Отмъщението не води до нищо добро. Заварвам мъркащата Фирузе. Съжалявам, но Джансу в тази роля ми е меко казано неприятна. Очаках нещо съвсем различно. Откъде го извади този глас - диалект ли е, акцент ли е, вярно, че дойде от далеч, ама Михримах беше още малка, не го ли оправи този говор поне малко.
Шишенцето с отровата - стар номер от първи сезон. Нигяр съвсем е изпаднала в немилост. Жалко за този образ! Няма я онази лъчезарна, изпълнена с енергия и находчивост Нигяр. Детенцето й е много сладко. И то - жертва на гнусни планове. А от Сюмбюл по-голям панаирджия и лицемер сигурно няма. Това, което многократно съм писала в старите си коментари мога пак да го повторя. Любовта между Сюлейман и Хюрем остана в легендите. Показват, ако кажа безразличие от страна на султана, няма да сгреша, спрямо Хюрем. Тя...там също съм имала съмнения, но да кажа, че искат да ни внушат любов. Ходенето й по коридорите в края на епизода като сянка и този монолог - хубаво, но прекалено много гадости се въртят в главата на Хюрем, за да повярвам в искреността й изобщо към каквото и да е било.  Доколкото разбирам готвят ново момиче, от последните новини, ами няма да е трудно да се завъртят още два-три месеца и с нея, а и Фирузето още не е излязла. Сюлейман е още млад владетел. Хареса ми в сцената със сина / и там има известно  повторение, както с Мустафа, но няма значение-двубоят и разговорът на ушенце/.

Общи условия

Активация на акаунт