Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за гръбначния център в София?
Как се отразява бременността на дискова херния?
Какви са мненията за акупунктурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за гръбначния център в София?
Форумът съдържа множество мнения за гръбначния център в София, като някои потребители споделят положителни впечатления от операции и лечение там. Има и препоръки за конкретен неврохирург, д-р Нгуен Нгок Дин, с добри отзиви. Въпреки това има случаи, в които акупунктурата не е довела до желаните резултати.
-
Как се отразява бременността на дискова херния?
Бременността може да повлияе на дисковата херния, като причини допълнително напрежение в областта на гръбначния стълб. В случай на криза по време на бременност, лечението е ограничено, като се препоръчва търпение и почивка. Невролозите обикновено предлагат ограничени възможности за лечение, като използването на болкоуспокояващи средства е възможно, но с ограничена ефективност.
-
Какви са мненията за акупунктурата?
Мненията за акупунктурата са разнообразни. Някои потребители съобщават за положителни резултати, като усещане за подобрение след процедурите. Въпреки това, има и случаи, в които акупунктурата не е довела до желаните резултати. Някои отзиви също споменават болезнени процедури и опасения относно хигиената на използваните игли.
-
Какви са препоръките за физиотерапията?
-
Какви са мненията за антидепресантите?
и ирисовата диагностика не е май най-добрата
.На мен ми звучи,доста несериозно,макар че доста хора прибягват до нея.
....Ей така,като ми кажеш ,че те боли кръста....

След първоначалното затопляне около час почувствах облекчение, но после болките се завърнаха още по-силни от преди
Адски сглупих.