Дискова херния - 5

• 165 317
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Ами не е поликлиника Simple Smile В поликлиниката има специалисти, докато в сърджърито само общопрактикуващи лекари(така че още не си я научил системата  Laughing). Имаха някакви идеи за откриване на поликлиники, но май до никъде не стигнаха Simple Smile
А дали ще те оперират или не няма нищо общо с това колко ще им се караш Simple Smile Операцията се определя от съвсем други фактори и ако риска да останеш инвалид е неоправдано голям, никой няма да рискува и да те оперира  Wink

# 181
Ами не е поликлиника Simple Smile В поликлиниката има специалисти, докато в сърджърито само общопрактикуващи лекари(така че още не си я научил системата  Laughing). Имаха някакви идеи за откриване на поликлиники, но май до никъде не стигнаха Simple Smile
А дали ще те оперират или не няма нищо общо с това колко ще им се караш Simple Smile Операцията се определя от съвсем други фактори и ако риска да останеш инвалид е неоправдано голям, никой няма да рискува и да те оперира  Wink

Трой не съм чел темата от длъж нашир...почнах от 2009...малко 2010...и след това се отказах и се вписах направо тука...та не съм те чел кой си що си...прав си че лошия тон не се толерира тук,но ако си знаеш правата и посоката в която вървиш имаш право да повисиш тон...много хора на дадени позиции са неграмотни и е хубави да им обясниш нещата...когато знам какво искам и знам как да го постигна аз не мога да толерирам друго държание освен съдействие...спирам до тук,че оцапахме хубавата тема.

# 182
Ами че то аз чета темата от преди 2 часа Simple Smile
Пиши когато мине операцията и стискаме палци Simple Smile
Между другото обясниха ли точно какво ще ти правят ?

# 183
Ами че то аз чета темата от преди 2 часа Simple Smile
Пиши когато мине операцията и стискаме палци Simple Smile
Между другото обясниха ли точно какво ще ти правят ?
хахаха...говориш ми като на малоумен май...хахаха...не знам как да го кажа на български,затова ще го кажа на английски какво ще ми правят...L4/5 discectomy and decompression.

# 184
Не виждам какво толкова смешно видя в въпроса ми ???
И е много лесно да се каже на български Simple Smile
Дисектомия- операция за премахване на тази част на диска която се е показала навън и притиска нервите
Дикомпрешън - операция при която се маха малка част от прешлена за да се намали натиска на нервите Wink

# 185
Не виждам какво толкова смешно видя в въпроса ми ???
И е много лесно да се каже на български Simple Smile
Дисектомия- операция за премахване на тази част на диска която се е показала навън и притиска нервите
Дикомпрешън - операция при която се маха малка част от прешлена за да се намали натиска на нервите Wink
Извинявам се пишех и през това време другаде и не обърнах внимание, че си дама...това обяснява много от твоето държание...не мисли че съм анти феминист...ама само екстремистки могат да разсъждават така...извинявай не мислих да се натрапвам тук...само за няколко упражнения съм дошъл...на теб оставам,задачата да разгадаеш вселената,космоса и всичко останало около нея...целувам ви рака и ви плюя в пазва...Пламен -гамен

# 186
Здравейте изчетох всички теми аз съм L5-S1 лява  ДХ. Усетих болка в кръста веднага взех мерки ЯМР и консултация в Гръбначен център ВМА. Доктор Стоев ми каза че не съм за операция направиха ми озонова инжекция. Това се случи преди две седмици сега лежа 4-ти ден боли ме май е притиснат нерва. Както и да е радвам се че ви има темата дава много информация благодаря ви на всички.

# 187
Забравих да напиша моята бърза реакция е благодарение на тази тема Hug

# 188
  • София
vlad123, добре дошъл!
Да разбирам ли, че непосредствено след инжекцията
си имал подобрение и сега това е нова болка? Пази ли
се в периода след инжектирането?
Сподели ли с д-р.Стоев за болката?

# 189
  • София
...извинявай не мислих да се натрапвам тук...

portomortoduk, няма за какво да се извиняваш,
натрапникът тук е друг. Открил си вече сам
кой е, въпреки краткия си престой. Но някои
хора така го виждат - нахлуват в темата и
почват да раздават правосъдие. Нека си
философстват, не ни пречат.

# 190
bega4ki_,това,чеса приближени в единия край може да говори за дх...там  най вероятно има пролапс/така си мисля./При мен има леко снижаване,но то е вследствие на изпразването на дисковете/операцията/

# 191
Sophia L. Преди инжекцията бях о.к без болки 4 дена след нея също.  Явно съм се претоварил защото после постапенно се завърнаха и сега лежа 3-4 дена пих един аулин вчера и направо ме вдигна. На 4-ти ми е контролния в Г.Ц тогава трябва да споделя с докторите.

# 192
vlad123 опитал си се да пуснеш "нова тема"  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688824.0

# 193
Привет на новодошлите!
Имам останали инжекции Discus Compositum N mit Kalmia. Ако има желаещи да пишат на лични.

# 194
Боли! Уж беше преминало, а сега не мога да си измия зъбите. Един лекар ми каза дископатия, друг - дискова херния. Единият - не носи колан. Вторият ми каза да нося. То пък имало разни колани.   Ходих и на ирисова диагностика - дископатия. И сега се чудя на кой да вярвам. Голяма каша. Ще се наложи да ви чета тези дни. 

Общи условия

Активация на акаунт