Дискова херния - 5

• 165 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Незнам дали имаш направен ЯМР,но при мен след направен първо скенер ми казаха ,че имам малка дискова херния и не е нищо страшно,мога да си живея така дълго,да ама болките не спираха.Затова настоях за ЯМР и се оказа,че хич не е малка,ами доста голяма и съм за операция.

# 466
Нямам ЯМР, само скенер си направих -платих си го естествено, абсурд е да ми даде някой направление за ЯМР. Ама като се налага ще си правя.

# 467
Здравеите и от мен. Отдавна чета форума с надежда да намеря отговор на проблемите си.

# 468
Във вторник влизам за операция  във ВМА  Имам дискова херниа на l5 s1, със изтръпване на ляв крак,  което не се повлия  от лекарства. Направих консултация с 4 неврохирурга-вси4ки казват операция.  Ходих и в Гръбначен център за озонотерапия, но ми отказаха поради това че херниата е много голяма.

# 469
болките в кръста силни ли са ти или  проблем ти изтръпването

# 470
Във вторник влизам за операция  във ВМА  Имам дискова херниа на l5 s1, със изтръпване на ляв крак,  което не се повлия  от лекарства. Направих консултация с 4 неврохирурга-вси4ки казват операция.  Ходих и в Гръбначен център за озонотерапия, но ми отказаха поради това че херниата е много голяма.

Щом са ти казали ,значи е вярно.Не се притеснявай всичко ще е наред.Желая ти късмет!

# 471
  • хасково
Аз отидох във ВМА да искам направо операция,но на мен пък ми отказаха операция. Казаха първо озон.

# 472
bobissь успех ти пожелавам и бързо възстановяване!

# 473
На мен днес освен ЯМР, ми назначиха и ЕМГ. Някой знае ли какво представлява това изследване?

# 474
  • хасково
Пущат ток и отчитат каква е реакцията на нерва. После боцват  иглички и отново засичат. Не е приятно но не е особено болезнено.

# 475
Пущат ток и отчитат каква е реакцията на нерва. После боцват  иглички и отново засичат. Не е приятно но не е особено болезнено.

Мерси за отговора Simple Smile

# 476
evak
благодаря
но аз се боя че съм  единсгвената тук изписана с усещания от преди операцията. сега трябва да пия 10 дни  лекарства за да мога да отида нарехабилитация. при мен операциите  не дадоха очсвания ефект

# 477
Нали казват тук, че това било нормално след операция, после отшумяват тези симптоми. Дано да е така и да отшуми всичко.

# 478
Здравей ity, поздрвления за успешната интервенция и искрени адмирации за изчерпателната инофрмация която си предоставила. Аз имам сколиоза установена от около 1 година за 6-7 шийни прешлени пораждащи схващания във врата, раменете, а от няколко дни и  световъртеж който май си докарах от много масажи вкл. и с масажьор на CASADA. Както и да е, исках да те питам интервенцията която са ти правили в Австрия на кои шийни прешлени беше и всъщност сколиозата (стеснени дискови пространства) повлиява ли се от това или е само за дискова херния? Предварително ти благодаря за отговора, и прощавай лаичните ми въпроси но не съм се интересувала до сега.

Поздрави

# 479
до тези които са оперирани в гръбначен център ВМА операциите ендоскопски или микроскопски са

Общи условия

Активация на акаунт