Дискова херния - 5

• 164 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Аз не съм, ама ми прилича на масаж....... Crazy Grinning

# 571
Закъсняло обаждане, но все пак  Heart Eyes
Волтарен ретард/на практика май си е диклофенак/ милгама или В комплекс,
ако нямам нищо под ръка от тях, ям доста банани- от тях има винаги.
Между другото съм се оправяла и само с банани- при "предстояща криза" - по 3-4 броя, не наведнъж де  Joy

С няколко банана едва ли можеш да си задоволиш дневната доза от вит Б Wink
По същата логика бананите съдържат много калий , който в голямо количество може да предизвика увреждане на сърцето или сърдечен арест, но ако изядеш 10 банана нищо няма да ти се случи Simple Smile

# 572
Какво значение има кое точно ще ме стегне след изяждането на няколко банана, след като ме е стегнало без банани...
А дали те са по- вредни от боклуците, с които сме готови да се тровим с шепи, когато ни стегне!?
Помага ми, опитах, споделих.
С или без банани понякога болката е толкова силна, че и сърдечен арест ми се вижда като проста ангина...

# 573
оххххх Mr. Green

# 574
Ходила съм на мануална терапия преди повече от 10г.Включваше масаж,но хубав масаж,не такова мачкане през дрехите.След това  рехабилитатор правеше подобни неща,като тези от клипчето.Ходих в продължение на месеци..отначало веднъж седмично,после веднъж месечно.Това рязко завъртане на главата ми докара адско главоболие...При следващите посещение ми се правеха процедури само на кръста.Ходих 11-12 пъти и след последното посещение рязко се влоших....И понеже бях минала всички други етапи на лечение инжекции,бани,мани... Shocked.само това ми беше алтернативата...Посетих друг мануален терапевт,пак много прочут и кадърен...Той пое ангажимент  да ме оправи от 3 процедури...Първата мина,до втората,крака почна да шляпа....мина и тя...резултата беше още по-зле...Аз упорита ..отивам за трета..нали след 3 ще съм здрава  Wink...Трета нямаше..върна ме от вратата ...и ми препоръча посещение на неврохирург......Не стигнах до операция благодарение на гимнастиката и коремните преси  Laughing. Неврохирурга категорично ми забраниха подобен вид наместване...Но пък правеше на мой познат подобни изпуквания.  Simple Smile .Приятелка лекуваше главоболие точно с това въртене на шията...Не го препоръчвам,особено на хора които нямат точна диагноза....може би при дископатии да дава резултат,но при дх има риск....така мисля де....

# 575
Аха, дископатия е общото название на дискови хернии, протрузии и други подобни...
Диск=диск
Патия=страдание
За сетен път те моля да не подвеждаш другите!

# 576
Може ли в рамките на добрия тон да споделиш какъв точно медицински кадър си-мед. сестра,фелдшер,лекар(ако да-с каква специалност).Без да обиждам,но всички тук сме се сблъсквали с   много лекари (аз поне обиколих 6 невролога и имам 3 ЕМГ-та и 1 ЯМР) Попадах на какви ли не "кадърни " лекари,на такива дори,който казват,че са изследвали нещо чрез ЕМГ,а после се оказва,че не е направено..Защо го разказвам ли-защото хората в темата са ми помогнали много със съвети..а аз без да имам медицинско образование имам достатъчно акъл да прочета,приложа или да използвам дадено нещо или съвет.Не мисля,че трябва да се налага мнение и да се обиждат хора,който просто споделят опит.

# 577
Трой,защо не искаш да ми отговориш..искаш да ти имаме доверие...а не отговаряш..Може ли в рамките на добрия тон да споделиш какъв точно медицински кадър си-мед. сестра,фелдшер,лекар(ако да-с каква специалност).

# 578
A снимка не искаш ли да ти пусна Simple Smile мисля че личната информация се дава на лична и не на всеки и редно е като искаш да ти се представя да направиш същото.

# 579
Ето...пак си с рогата напред.аз не искам снимка,или ЕГН,а само питам каква е професията ти..аз съм счетоводител..писала съм и друг път,нямам какво да крия...а ти..
Може ли в рамките на добрия тон да споделиш какъв точно медицински кадър си-мед. сестра,фелдшер,лекар(ако да-с каква специалност).

# 580
Няма какво да ми се доверяваш тъй като аз не пускам лично мнение или махленски клюки,а медицинска информация която всеки може да намери ако ума желание...

# 581
Мисля,че нежеланието ти да споделиш е доста показателно за питащите и четящите тук..Изводите са направени....

# 582
Най-учтиво Ви моля да спрете излишния спор. Не забравяйте ЗАЩО всеки от нас чете тази тема. Моля, не я превръщайте в грозно виртуално пространство, където всеки да излива жлъч, злоба и компетентност. Бъдете зрели хора.

Troy, след като си медицинско лице, наистина не ти подхожда този тон. Чета полезните ти постове, но напоследък такива няма.

# 583
Здравейте, записвам се да чета темичката, тъй като мъжът ми има такъв проблем.

# 584
 Troy е казвала че е аптекарка.

Общи условия

Активация на акаунт