Дискова херния - 5

• 165 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
nellii, ако имаш още инфо, казвай, моля ти се. Това е интересно, вероятно и в София ще започнат да правят такъв вид операции.

# 361
Инфо ще имам към края на седмицата, че сестра ми почива днес и не е на работа.
Ще пиша задължително. Помолих я да провери за цени на имплантите и на самата операция и дали се поема от здравната каса.

# 362
http://www.spine-health.com/treatment/artificial-disc-replacemen … ment-technologies
По света има много различни модели дискове и методи за трансплантация.При нас обаче всяко появяване на някой от тези методи е голяма радост.Добре,че има и такива лекари.

# 363
Лично аз не залагам много на тези операции, особено пък в БГ ... в крайна сметка като ти кажат една цена от 10 000 колко българи ще си го позволят ?

# 364
Когато нямаш възможност да се лекуваш в чужбина, всяка новост в България считам за по-добра алтернатива от старите методи.
Дори и цената да е само за тези, които могат да си го позволят, все е нещо. Не че на една позната не и взеха 13 000 лв. да и сложат два титаниеви импланта още преди  три години

# 365
nellli, напълно съм съгласна с теб!

# 366
  • хасково
Някой има ли идея къде може да се купи Дикрасин течност? Praynig

# 367
  • Другата България
Някой какво да е правил? Laughing Laughing

# 368
  • хасково
Ох  съвсем се сдухах вече  Sad-  Забравих да мина на кирилица .

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 17:09 от tanyaviolin

# 369
Някой има ли идея къде може да се купи Дикрасин течност? Praynig

За това ли става въпрос:
http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … 0%A1%D0%98%D0%9D/

# 370
  • хасково
Браво!Аз уж гледах в тази аптека,но ми излезе само крем. Това трябва да е.Неи съм го ползвала до сега,но ще опитам.След озоновата терапия минаха 6 дни,а мен продължава да ме боли. Каза ми един лекар ,че това ще облекчи.Ползвал ли го е някой

# 371
имам нужда от спешен съвет  Praynig получих направление за хоспитализация от невроложката си. в болницата, към която се насочих - Софиямед могат да ме приемат в рамките на седмица, което ми се вижда много като срок. понеже повечето може би сте минали по този път - това ли са реалните срокове за прием и по другите болници, та да не търся, ако е така. и друго - навсякъде ли по неврологиите имат скенер, защото на мен това ми е основната болка - да има скенер, та да се види най-сетне какво ми е, а не да продължават само да ме тъпчат с лекарства, макар и в болница?

# 372
  • София
Н а т и, да, за съжаление такива са
сроковете за прием, даже на мен ми
се струва бързо. Когато обикалях 2006г.,
от три болници отказаха да ме приемат,
поради липса на места.
Разгледах сайта на "Софиямед", голяма
болница е, със сигурност имат скенер,
но не пречи докато чакаш, да им звъннеш
да попиташ.

# 373
Лично аз не залагам много на тези операции, особено пък в БГ ... в крайна сметка като ти кажат една цена от 10 000 колко българи ще си го позволят ?

Troy,  newsm10  , и аз съм на такова мнение, може би защото имах вземане-даване с едно от имената в статията за варненските неврохирурзи. Не бива да се прехласваме по всяка реклама, толкова са комерсиални докторите в БГ, че не вярвам на никой! Точно пък на тая статия...кога пораснаха, че и много задобряха...във Варна според мен няма неврохирургия, това е моето мнение! Да са живи и здрави, ама с нищо не са се прочули освен с тия писания! Не мисля, че се става светило с 1-2 имена на оперирани, това е само една статия, не бих дала толкова пари за нещо, което не е доказано!

# 374
Когато нямаш възможност да се лекуваш в чужбина, всяка новост в България считам за по-добра алтернатива от старите методи.
Дори и цената да е само за тези, които могат да си го позволят, все е нещо. Не че на една позната не и взеха 13 000 лв. да и сложат два титаниеви импланта още преди  три години

Лекувам се в чужбина, където операции като тази не предизвиква никакви сензации WinkИ въпреки всичко клиниките за мениджмънт на болката са пълни с хора с дископатии Simple Smile Ако тези операции бяха толкова ефективни и ставаха за всички, едва ли щях да страдам толкова години ... Не се хващайте като удавници за сламка на всяка ''сензационна'' и ''обещаваща'' новина по вестниците  Mr. Green
Най доброто в нашия случай е физиотерапия и тотална смяна на начина на живот, а не мрънкане и разчитане на лекарства Wink

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 21:48 от Troy

Общи условия

Активация на акаунт