Новите ни козметични похождения 32

• 51 963
  • 716
  •   1
Отговори
# 450

И преди малко дългоочакваните ми от Uk :
и Milk_Shake Argan Deep Treatment

# 451
  • в 1001-та нощ
...
Миризмата на мен също много ми харесва, но предпочитам да я няма, а да си купя парфюм, който мирише на виолетки.  Mr. Green
Някой да знае такъв парфюм?  Blush Искам да е траен ако може  Mr. Green

на една от грим срещите densi разказваше, че първо е имало такъв парффюм и с неговия арамат са перлтие, предполагам това

# 452
Точно това е аромата на Перлите и парфюма е божествен, но за съжаление е спрян от произвоство и е рядък вече. Перлите и всички виолеткови продукти на Герлен миришат като него. Разбира се той е най-хубав.
Няма нищо общо с Инсоленс, защото това са пудрени виолетни, а другите са нахални бонбонести.

# 453
Мисля, че ще трябва да се задоволя с нахалните бонбонести  Rolling Eyes Laughing
Много ви благодаря за помощта!   bouquet

# 454
Много съм боса в гримирането и затова ще помоля за съвет  Embarassed Имам едни дразнещи скоропоявили се лунички. Ще ми предложите ли хубав и ефективен крем за премахването им и също хубава пудра, която да ги попокрива без да се налага фдт/ако изобщо има такава/ и да е без блясък.  Кожата ми е смесена, ако има значение. Също си търся хубав коректор за тъмни кръгове. До сега използвах един на Ревлон, от който не съм очарована, но и го взех само за проба.
 Благодаря предварително  Hug

# 455
Mного хубава дискусия сте направили за Метеоритите, за малко да ме откажете от тях....но само за малко Mr. Green

# 456
Mного хубава дискусия сте направили за Метеоритите, за малко да ме откажете от тях....но само за малко Mr. Green
Не съм 100% убедена, но имам чувството, че няма да останеш супер доволна.
Много е важно защо ги купуваш - заради кутийката или заради ефектa.
Ако е заради ефектa може да се разочароваш.
При положение, че ФДТ ти матира лицето и си сложиш от тях не мисля, че ще се вижда кой знае какво.
Аз като съм ги слагала върху Perfection lumiere на Chanel изобщо не ми харесва резултатът - лицето ми става прекалено матирано и не виждам почти никакво озаряване.
За да ми хареса резултатът, трябва да ги сложа върху нещо по-мазно, което има нужда от леко матиране.

# 457
  • София
* MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish  Party

# 458
  • Бургас
Да ти е честит!
Откъде е?

# 459
  • София
Благодаря. От английския сайт на MAC - чрез посредник  Peace

# 460
Не съм 100% убедена, но имам чувството, че няма да останеш супер доволна.
Много е важно защо ги купуваш - заради кутийката или заради ефектa.
Ако е заради ефектa може да се разочароваш.
При положение, че ФДТ ти матира лицето и си сложиш от тях не мисля, че ще се вижда кой знае какво.
Аз като съм ги слагала върху Perfection lumiere на Chanel изобщо не ми харесва резултатът - лицето ми става прекалено матирано и не виждам почти никакво озаряване.
За да ми хареса резултатът, трябва да ги сложа върху нещо по-мазно, което има нужда от леко матиране.
За мене гримирането е голямо удоволствие и за това бих ги взела за да си доставя кеф. Сигурна съм, че като се сложат на лицето с дебела и ултра мека четка усещането е страхотно. Миризмата им много ми допада и това ще е един вид подарък към кожата ми.
Като ефект не очаквам нищо невиждано. Знам, че са почти незабележими, но понякога точно малките неща правят голяма разлика м/у лицето.  Ще видим Flutter

# 461
# 462
Знам, че са почти незабележими, но понякога точно малките неща правят голяма разлика м/у лицето.  Ще видим Flutter

Абсолютно е така  Peace Още не мога да се нарадвам на ефекта, който дава Lightscapade на лицето, а слагам съвсем малко  Flutter Преди това си мислех, че хайлайт за смесена кожа е абсолютно ненужен. Като си видях с това нещо на МАС, не можах да си позная лицето  Flutter
Но си мисля, че има и разлика какъв продукт се ползва. Специално за метеоритите, предполагам, че има разлика точно кои се ползват. Аз видях такава разлика в прозрачните пудри на Бен Най. Напълно прозрачната страшно ми хареса - изравнява и озарява лицето. А банановата, която пробвах, уж също е прозрачна, но въпреки това дава оттенък и не ми хареса въобще толкова.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 11:46 от veselina_s_p

# 463
KIKO- Oriental Eyeliner KIKO - Exotic Highlighter 02 KIKO- Ultra Tech Mascara l'oreal color riche 502

# 464
  • Пловдив
От къде купувате прозрачната пудра , от тук ли  и точно за тази ли става въпрос?  Rolling Eyes

пп.рекламен спам го отчита ...та... Simple Smile ако може на лични от къде купувате тази пудра.

Общи условия

Активация на акаунт