Новите ни козметични похождения 32

• 51 952
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, не знам къде да си задам въпроса, затова ще се пъхна и в тази тема.

Да ви питам това http://www.boots.com/en/Clarins-Khol-Kajal-Eye-Liner_1267991/ продава ли се в БГ и къде? Колко струва?

# 481
  • Стара Загора
Похвал, похвал  Blush

# 482
  • Перник
-Alien-  , моля те сподели впечатленията си от маската на Орофлуидо,след като я пробваш...мноооого отдавна я заглеждам и все я подминавам  Blush

# 483
  • София
Много съм щастлива от днешната ми поща  Heart Eyes:

Color club - Blue heaven                                                   Color club - Harp on it

# 484
Здравейте, не знам къде да си задам въпроса, затова ще се пъхна и в тази тема.

Да ви питам това http://www.boots.com/en/Clarins-Khol-Kajal-Eye-Liner_1267991/ продава ли се в БГ и къде? Колко струва?
Не не се продава в България и мисля, че никога и не е идвало.

# 485
-Alien-  , моля те сподели впечатленията си от маската на Орофлуидо,след като я пробваш...мноооого отдавна я заглеждам и все я подминавам  Blush

И аз се присъединявам към молбата за отзиви.

# 486
# 487

И аз се присъединявам към молбата за отзиви.

Аз също.  Wink

# 488

Плюс, минах през магазина на Златна рибка и забърсах шампоан, балсам и маска Макадамия.  Heart Eyes Joy

# 489
  • в 1001-та нощ
Момичета искам да си взема основа за фон дьо тен, която ИЗГЛАЖДА малките пори и неравности. Трябва ми абсолютно гладък ефект. Идеи? Бях се насочила към Герленската основа, но нека споделят тези, които я имат дали дава ефекта, който търся.

супер много ми харесва изглеждащата база за лице на кларинс, тук може да се пробва - на място или да се отсипе за у дома, предполагам и при вас може  Peace

# 490

Пуснали са душгеловете с макароните Party

# 491
  • София
grrrl  malvinka88 страхотна е маската; имах пробичка от нея и останах очарована - ползвах я самостоятелно и веднъж с еликсира в нея и косата ми стана идеално хидратирана и подредена, не отежнява и има страхотен и траен аромат  Peace мога да пратя пробичка  Hug

# 492

Как стои на устните това червило? Гледам че всички са ги го купили? Покривно ли е или просто за блясък?   bouquet

# 493
Не е покривно изобщо. Предназначено е да се носи над други червила или глосове просто като златен акцент

# 494
Аз го нося без нищо под него. Придава блясък, но не като глос. Много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт