Новите ни козметични похождения 32

• 51 960
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
Не мисля, че има кой знае каква разлика при Метеоритите. Може да има лимитирани, които се различава от другите, но чак фрапиращо, не ми се вярва.
Аз моите метеорити много си ги харесвам и не съжалявам, че си ги купих, но ако ще ги слагам само върху ФДТ, който доста ми е матирал лицето и нямам нужда от допълнително матиране, то определено бих била разочарована.
Моят приятелски съвет към вас е, хубаво да си помислите от какво имате нужда, какво ви харесва, какво не ви харесва и да се опитате да не се поддавате на съвкупната форумска еуфория.
Миризмата на мен също много ми харесва, но тя не се усеща върху лицето и ако ги купувате само заради миризмата им, то не е ли по-добре да си купите един парфюм.

# 466
  • В една слънчева къща...
При мен от тези дни:

# 467
  • Варна
Milk Shake Intensive Conditioning Shampoo
Скрит текст:

Milk Shake Active Milk Mask
Скрит текст:

Milk Shake Leave in conditioner
Скрит текст:

# 468
Маришка честити да са ти   Hug

# 469
Знам, че са почти незабележими, но понякога точно малките неща правят голяма разлика м/у лицето.  Ще видим Flutter

Абсолютно е така  Peace Още не мога да се нарадвам на ефекта, който дава Lightscapade на лицето, а слагам съвсем малко  Flutter Преди това си мислех, че хайлайт за смесена кожа е абсолютно ненужен. Като си видях с това нещо на МАС, не можах да си позная лицето  Flutter
Но си мисля, че има и разлика какъв продукт се ползва. Специално за метеоритите, предполагам, че има разлика точно кои се ползват. Аз видях такава разлика в прозрачните пудри на Бен Най. Напълно прозрачната страшно ми хареса - изравнява и озарява лицето. А банановата, която пробвах, уж също е прозрачна, но въпреки това дава оттенък и не ми хареса въобще толкова.
Точно така е. Аз съм влюбена в Митик или 01 и никога не бих купила друг цвят. Пропускам винаги и коледните. Но без 01 не бих останала и 4 пъти- по-скъпа да стане. И от Луната ще я набавям, защото само тя прави на лицето ми това което искам. Забележимо, незабележимо, аз искам точно такъв ефект и тя ми го дава. Не ме касае миризма, въпреки че е бонус разбира се, нито кутия, нито опаковка, нито име, ефекта е всичко при тази пудра.

Днес съм много щастлива. Heart Eyes Скъпа приятелка ми подари колекционерска пудра хайлатър с помпа и съм се напръскала до зад под уши и навсякъде.

# 470
  • Варна
Маришка честити да са ти   Hug
Мерси! Най-после се замъкнах до салона. Довечера смятам да ги пробвам Simple Smile
Дени, честита да ти е!
Аз също ползвам метеоритите и не бих останала без тях  Peace

# 471
  • София
brown glow

# 472
Лакче Chanel 543

# 473
# 474
Новите червила на Буржоа - вторият цвят  Heart Eyes

# 475
  • USA, Steak State
Момичета искам да си взема основа за фон дьо тен, която ИЗГЛАЖДА малките пори и неравности. Трябва ми абсолютно гладък ефект. Идеи? Бях се насочила към Герленската основа, но нека споделят тези, които я имат дали дава ефекта, който търся.

# 476
  • Пловдив
Аз имам проба от нея и изобщо не съм забелязала да изглажда пори или неравности  Peace , дори ми причини сърбеж и ми излязоха 2 алергични пъпки и двата пъти, в които се опитах да я нося.  Peace Гледах, гледах и ефект не видях Simple Smile , макар да ме привлича много с изящния си вид!

# 477
Момичета искам да си взема основа за фон дьо тен, която ИЗГЛАЖДА малките пори и неравности. Трябва ми абсолютно гладък ефект. Идеи? Бях се насочила към Герленската основа, но нека споделят тези, които я имат дали дава ефекта, който търся.

Аз много харесвам benefit porefessional лека е и изравнява доста добре. Peace

# 478
  • Sofia
Точно днес си взех на Clarins Instant light complexion perfector. Много съм доволна! По- евтина е от геррленската, а мисля, че отговаря на изискванията ти:)

# 479
  • София

TheBlackWidow, ползвала съм базата на Герлен заради матиращия ефект основно, но Ланкомската La Base Pro ми върши по-добра работа за изглаждане на лицето. Шисейдо имат също добри попадения при базите: Pore Smoothing corrector (за свиване на поричките и матиране) и Refining Makeup Primer (неравната кожна повърхност, минимизиране на порите и фините линии)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт