ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали 2 тема

• 126 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Кукумбер,
 smile3525 за видеото от премиерата на  ДухLess. Страхотни ласкави слова на Федя Бондарчук за Данаила.

# 166
Кукумбер,

Разби ме с информацията за тази счупена ръка на Данила и станах   #Crazy да търся доказателствени кадри. Превъртах напред-назад филма и мисля, че открих нещо. Мисля че ръката е лявата виж мин 23:34 -24:00 (когато се качва на трибуната да представя проекта) начина по който държи папката с лявата ръка, а след това човекът зад него много дискретно му помага да постави ръката си на катедрата.

# 167
И понеже съм на много Одеска вълна желая ви лека нощ с

# 168
     Добър ден на всички !

Кукумбер  Hug Hug Hug
Трябва непременно да гледаш сериала  "Охота на гауляйтера " , качен е до 10 серия.От типа филми е ,които ние с теб харесваме.

На 29.10-2012г. в Москва се е състояла премиерата на фильма " Стальная бабочка " с участието на Анатолий Белий / от резервите на моите топ 10 /.
  Очаквам пускане на филма в нета.

Натали   bouquet ти снощи си призна само за един от твоите топ 10 и като гледам до сега имаме 100% съвпадение- Дюжев.
  Кажи и другите кои са ,че да ги обсъдим и разнищим.

До довечера, мили дружки !

# 169
В момента гледам това :
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=302942&rated=1

Вие заповядахте убийството
има субтитри за тези които не знаят руски  Whistling
Отдавна не бях гледала руско кино, въпреки че винаги съм го харесвала !
Сериалчето е супер и го препоръчвам !
Извинявам се, ако в темите ви има публикации за него !  Peace

# 170
Здравейте и добър ден !!!

Ата Hug  Натали Hug
Бетисима,радвам се,че още една  почитатателка  на руското кино, прави предложение за филм  bouquetДобре дошла !!!

Ще се опитам да изгледам филмите и сериалите предложени от вас, но ми трябва време.

Успях да изгледам три филма произведени  2012 година.
Общото ми мнение е,че филмите са леки и непретенциозни.
Ще се опитам да ви ги представя с по няколко думи:

# 171

Познахте Климова и Петренко , двойка и на екрана и в живота.След сериала "У каждаго своя война",
където участват заедно, днес ще ви ги представя в новия филм "Мечты из пластилина".
Ако не очаквате много,филмът може и да ви хареса.Имах усещането,че докато в началото действието се развиваше плавно ,към края за няколко минути  набързо показаха всичко :любов,раздяла и разобличение. И Климова, и Петренко и Алексей Комашко ,като че ли нямаха възможност да разгърнат таланта си, просто не им стигна времето.
Мечты из пластилина

Приятно гледане !!!

# 172
Вторият филм е" Мама поневоле". Един сюжет,който напоследък често се експлоатира във филми и сериали. При катастрофа загива една от сестрите а непълнолетната племенница остава на грижите на своята леля/която няма семейство и се е отдала  на кариера си/
В главните роли се снимат Ирина Гринева,която добре се справя  в рамките на сюжета, и Игор Верник ,когото познавам като добър водещ.Коментарът оставям на вас.

Мама поневоле  http://kinoclips.net/news/mama_ponevole_2012_onlajn_besplatno/2012-10-08-3719

# 173
Третият филм е "Обменяйтесь кольцами".Една съвременна приказка.Много успокояващ филм преди сън.
В него са привлечени добри актьори Елена Яковлева и Борис Щербаков,предполагам за вдигане на рейтинга.

"Обменяйтесь кольцами"

# 174
# 175
В момента гледам това :
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=302942&rated=1

Вие заповядахте убийството
има субтитри за тези които не знаят руски  Whistling
Отдавна не бях гледала руско кино, въпреки че винаги съм го харесвала !
Сериалчето е супер и го препоръчвам !
Извинявам се, ако в темите ви има публикации за него !  Peace

Бетисима, добре дошла и благодаря за предложението   bouquet

# 176

Познахте Климова и Петренко , двойка и на екрана и в живота.След сериала "У каждаго своя война", където участват заедно, днес ще ви ги представя в новия филм "Мечты из пластилина".
Приятно гледане !!!
Кукумбер,  Климова и Петренко са страхотни чаровници двойка. Преди време четох, че се срещат за първи път на снимките на сериала Московские окна (2001). Там се запознават и там стават двойка. Преди време 26 серии ми се видяха много, но сега се замислям да го изгледам http://serialu.net/moskovskie-okna/

# 177
   Натали   bouquet ти снощи си призна само за един от твоите топ 10 и като гледам до сега имаме 100% съвпадение- Дюжев.
  Кажи и другите кои са ,че да ги обсъдим и разнищим.

До довечера, мили дружки !

Ата, че ние всичките сме ги обсъждали по един или друг повод. Пръв в листата ми и несменяем от години е .... Сергей Безруков. Любима роля  - Есенин. То и Пушкин изигра прекрасно, а както го е подкарал май всичките руски поети ще изиграе  Joy Joy Joy И той си има лош (поне на мен не ми хареса) филм - Поцелуй бабочки.

# 178
Много упорито към второто място се стреми Костя Хабенский - не е красавец, но страхотно екранно присъствие има  - Няма такъв Адмиралъ (и филм и сериал). Четох зрителски коментари, че сериалът Белая гвардия е много по добър от филма Дни Турбиных, но все още нямам лично мнение . Тези дни намери и друг интересен филм с Костя - Чудо (2009)

Любопитна ми стана исторята лежаща в основа на филма - слагам я в спойлер

Скрит текст:
В основу фильма положены реальные события, произошедшие в Самаре в 1956 году и известные как «Стояние Зои». Во время праздника девушка, не дождавшись своего суженого, снимает со стены икону Николая Чудотворца и начинает с ней танцевать, но внезапно застывает на месте. Выясняется, что Татьяна застыла на месте, её кожа окаменела и сдвинуть её с места не получается. Попытались сломать пол, вместо этого ломаются инструменты. При этом у девушки наблюдаются признаки жизни, например, слабое дыхание. Ничего не оставалось, как оставить девушку в доме, как стояла, а около дома выставить наряд милиции, чтобы никто не входил. Это стояние продолжается много месяцев. Жители провинциального городка напуганы этим необычайным событием, которое обрастает слухами и домыслами. Чтобы попытаться разобраться в ситуации, туда отправляется журналист столичной газеты...Он находит Татьяну, застывшую на месте с иконой в руках и пишет статью по-честному — пытается объяснить «стояние» девушки с материалистических позиций

# 179
Привет!

Урожаят с Дьяченко продължава. Laughing

Деревенская история - 2012г - общо 4 серии

http://serialu.net/derevenskaja-istorija/#more-6738

Общи условия

Активация на акаунт