ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали 2 тема

• 126 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Другите от десятката са
Дмитрий Дюжев
Даниил Страхов
Анатолий Белий
Сергей Астахов  
Игор Петренко
Владимир Вдовиченков
Не са подредени по предпочитания. Те почти всичките имат общи филмови проекти и са поколението 1968-1973, включително и първите двама.
С летящ старт в десятката влиза Данила Козловский, макар че Духless не ме очарова много.
Слагам и Александр Балуев от по-старшето поколение. Гледала съм го в няколко сериала Много му отиват униформи #2gunfire  #2gunfire и като маршал Жуков и като маршал Градов, добре го играе.

# 181
И преди да се скрия в Одесса- мама (сериалът за сега много ми харесва, чудесна игра и на Дюжев и на Гусева гарниран със страхотен одески хумор) музикално изпълнение на един от деятката ми

Сергей Астахов – Смуглянка

# 182
   s.lesova   newsm51 newsm51

# 183
  НАТАЛИ ,  голямо съвпадение на вкусовете се наблюдава при нас  smile3503 smile3503
  Вдовиченков сме го оставили малко настрани . Последния филм , който гледах с него
миля, че се казваше "Время собирать камни "- много силен филм.И беше в униформа , права си ,че на всички много им отива униформа. Особено на Данила.
  Утре ще си говорим и за дамския топ 10.

# 184
Хайде за лека нощ от мен трейлър на ОДЕССА-МАМА  newsm10 newsm10 newsm10

# 185
Здравейте  и от мен ,

Бетисима,вече гледам 4 епизод на сериала "Вие поръчахте убийство".Това е един от любимите ми жанрове, а и до този момент ми е интересно.Надявам се  и до края, сериалът  да ме държи будна.

Натали, Ата , наистина е много трудно да се прави класация на добрите актьори.Аз колкото и да се опитвам не ми се получава. Може би за даден период от време/в зависимост от филмите и сериалите/ да, но да посоча само 10 актьора ,които да ми харесват не ми се удава.

Момичета,смело предлагайте какво  да  съдържа темата.Да се ограничим с това да даваме предложения за интересни филми и сериали, да се спрем на даден филм или сериал и да го гледаме и обсъждаме или нещо друго.

# 186
Преди много време гледах един сериал "20 лет без любви".Трябва да си призная,че вече избледнява и не си спомням много от него.
Но песента съм запомнила, не само като мелодия но и като текст.

Хубав ден и както се казва в песента "ничего ,все само пройдет"

# 187
Пишете тука за Данила Козловски и ме заинтригувахте,та се порових да го видя как изглежда с униформа !? newsm78
Ами всичко му отива- и моден костюм,и униформа....Simple Smile

Относно Духless- ами много реклама,но не съм очарована от филма толкова,колкото го превъзнасят !
Напомня ми около десетина американски филми,но в по съвременна версия....
Поръчах си книгата, та да видим .... !?!?
Обаче....
Похилих се 2 часа с това :

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=284386&hit=1

Извинявам се, ако е пускан филма в темата !

# 188
   Бетисима,   bouquet
И аз започнах да гледам предложения от теб сериал "Вие поръчахте убийство ".
 Засега  newsm10

# 189
Добър вечер,
Нещо зациклих с гледането на 6 епизод от сериала "Вие поръчахте убийството". А и Андрей Чернишов по-трудно го възприемам в тази роля.Възможно е да е временно явление.След последната 16  серия
ще е най-добре да си оформя мнението.

За всички вас

# 190
След като Данила става звезда,както навсякъде по света,така  и в Русия журналистите се опитват да разберат повече за неговия личен живот.

Данила Козловски се жени  за полякинята  Уршула/родена близо до Варшава/  ,с която са от един курс на театралната академия.Бракът им продължава една година и в момента Данила е сам.

Като студент има връзка със своята колежка Лиза Боярская но баща и Михаил Боярски ги разделя.Независимо от това двамата  и до сега продължават да играят заедно  на сцената

# 191
Привет!!!  Hug

Момичета, заразихте ме - май като приключа с одеските си приключения (останаха ми 4 серии  #Crazy) ще се захвана с "Вие поръчахте убийство".

Бетисима, много точно си го казала за Духless - наистина има нещо холивуско във филма, което ми идва в повече -  newsm78 не случайно Universal са им партньори.

# 192
Тези дни ми попадна информация за един руско-финландски сериал На край света (2011 - 8 серии)

Той експлоатира темата за отвлечениете, от единия родител, деца от смесени бракове – май нещо като „Не без дъщеря ми”, само че в руско-фински вариант. Все още не съм го гледала, но зрителските отзиви за него са повече от положителни – ето един от тях: "Очень понравился сериал! Действительно зацепил. Я тоже мама дочки. Сцены, когда разлучали Ирину с Анни, вызывали бурю эмоций! Очень сильно! Спасибо за фильм!”http://seasonvar.ru/serial-3802-Na_kraj_sveta.html       

В сериала са се снимали руски и фински актьори. Главната женска роля е поверена на младата питерска звезда Елена Радевич, а мъжката на Александр Кристиан Анриа. Малката Саша Тимофеева е в ролята на тяхната дъщеря.

# 193
Елена Радевич (1986)
  споделя, че участието й в сериала е било едно голямо педизвикателство за нея: първо защото героинята й е по-възрастна, отколкото е тя самата и е майка и тя  трябва да пресъздаде майчината любов; и второ сцените където й се налага не само даговори на фински, но и да пресъздава емоции.
Лена е петербургска актриса. Играе в Молодёжного театра на Фонтанке и има 28 роли в киното, между които в сериала "Женские мечты о дальних странах" (2010)

# 194
  Александр Кристиан Анриа с малката Саша Тимофеева.
 Интересното за  Александр Кристиан Анриа (1965) е, че е роден в Ленингради където е завършил и образованието си. От 1990 г. Живее в Хелзинки . Снимал се е в много финландки и руски филми. Ето и едно зрителско мнение за участието му в „На край света”
"Великолепный актёр. Очень понравились глаза...они всегда были какие то грустные.Акцент тоже впечатлил,классное произношение WinkУспехов в карьере...и побольше бы интересных и запоминающихся фильмов в его исполнении.
P.S.Такое впечатление,что "На краю света" не законченный сериал.Искренне надеюсь,что рейтинг фильма зашкалит и режиссёры продолжат съёмки."

Саша Тимофеева

Общи условия

Активация на акаунт