Любители на Котки Тема 67

• 36 787
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Ето и обещаните снимки/данък и от мен.

# 16
MissNellie, и аз благодаря за новата темичка! Дано е за късмет на ИКСИ  Hug А котето дето рита топката е трепач  hahaha

medissa, много весели снимки! Особено рошавата подмишница  Laughing

На Мъро мраморното око е зашеметяващо както винаги!

Теди, голяма красавица е тая Суши! И какъв необичаен тъмен нос има, обикновено кафявите тигърчета са с оранжев нос. Много интересна физиономия  Grinning

Стейси, много се радвам че се спогаждат момичетата, ще станат те първи дружки като гледам!

Въобще всички мацки са супер, много обичам началото на темите!

Ето и данък - сънла с есенен пейзаж:

И сънла с провесена глава в стил "животът е тежък":

# 17
Богданка голяма глезла  - чак аз и завидях за легълцето и клюкарската позиция до прозореца  Hug

Още една клюкарка  Laughing

# 18
Мис Нели, благодарности за поредната чудесна тема!  Hug

ЛейдиЛейди, Васо Василев е страхотен лекар и невероятен човек, така че нямаш грижи  Peace

Страхотни са ви данъците, като ми дойде музата и аз ще се включа. Надявам се...

Стейси Грей, самосиндикално ли се озоваха в такава позиция или си им помогнала  Heart Eyes
Моите се гушкат като са върху мен, но иначе се шамаросват редовно  Confused

# 19
Имам едно въпросче за обезпаразитяването. На две  седмици ли се даваше хапчето против вътрешни паразити?
Оня ден дадох хапчета и едната котка повърна червейчета. Искам да повторя процедурата за да я изчистя, но не помня на каква честота се даваха следващите дози. Мисля за всеки случай да повторя и при другата котка и кучето. Смятам и ние с децата да се презастраховаме с по една доза  Grinning

# 20
  • Варна
Клюкарки hahaha Богданка направо кани с поглед да я омачкат!  Naughty

Невероятен цвят имат очите на Бела!  Heart Eyes

В момента съм спокойна за взаимоотношенията на двете ми писанки. Heart Eyes Женя се успокои и даже понякога ближе ушите на Мила. Laughing Е, бият се по канчетата, но е игра, а не злобен бой. Лилавият зайо май си изпя песента. Laughing
Даже вече предпочитат да ядат от една паничка. Heart Eyes

# 21
Честита ни нова тема!   bouquet
Котета на темата са страхотни!  Heart Eyes (ах, това Машино тумбаче Crazy ) ИКСИ,  палцестис и от нас Peace Hug
Обичам плащането на данъцииии в тази любима моя темичкааа Crazy Crazy Crazy размаааз!
Всички са толкова, толкова сладки и ми става едно меко и плюшено на душата Grinning
Ето и нашия данък Simple Smile

(извинявам се за неоправеното си легло  Laughing)

# 22
  • ГО
Добро утро! Записвам се в новата тема, надявам се с добри новини.  Grinning
Моята красавица е по-добре. Вчера цял ден похапва по малко, пи водичка, спа. Още не е на 100% тя, но не е и така омърлушена, както преди. Надявам се днес вече да дойде на мене си  Mr. Green
Докато пиша, чувам, че си играе с едно топче пинг-понг. Щом сама се заиграва...

Супер снимки, супер котенца! 

Banshee, вашата красавица е същата порода, като моята. Радвам се да видя още едно такова коте в темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 23
Росиии, ама много са ти хубави писаните! Дребната как се е посадила само  hahaha

Диди, какъв хубав изглед си има Богданка- глезанка. Живот си живее тя  Laughing

Сушата  наиситина е с черен нос, само в средата има нещо по- светличко.
Тази сутрин се счупи да досажда- игра си с какво ли не-  някакви стотинки събори от масата, кестенче си извади отнякъде, дюбел... и само се редуваме с Мони през 15 минути  да й взимаме играчката, за да можем да поспим  Tired .

medissa , много сте чаровни и дундести  Laughing

pisenxeto , плетката как оцелява? У нас Мони се запали да плете и Суши смао му дърпа и гризе преждата  Joy

# 24
  • До хладилника, който обичам
Плащам  Hug

Днес Маша се измъкна на терасата. Не е твърде високо и не ме е ужасно страх, но все пак предпочитам да не свиква и да не излиза навън. Тя обаче е на друго мнение, играхме на гоненица няколко минути, в които старателно почисти паяжините между натуриите. Всеки път, щом се увереше, че ми е извън обхвата, спираше да ми позира и да ме гледа пакостливо с висящи паяжини от веждите.

След измиването на муцуната и лапите, което не я зарадва, но се налага понякога, се разположи на дъската за гладене, която ползва с това предназначение при всеки удобен случай. Подхвърли ми няколко типично котешки презрителни погледи, редувани с ококорено любопитство "ти сега какво правиш?"  Laughing

# 25
 Laughing Laughing Laughing
Много красиви снимкииии!  Heart Eyes

pisenxeto , плетката как оцелява? У нас Мони се запали да плете и Суши смао му дърпа и гризе преждата  Joy
Ами доста е мързелива,а и не идва при мен да я галя  Sad ,още не е свикнала,ама за ядене.....седнем ли да се храним и веднага е в краката ми и стои мирна и чака нещо да й подам  Laughing

# 26
Такива сладурковци виждам,че ще пропусна някой в изброяването,затова огромни  Hug  Hug  Hug  за всички котаци и стопаните им  Heart Eyes
Мис Нели   bouquet  за темата!
Не пиша,защото ви изпускам края,много бързо пишете,но все нещо прочитам и аз  Wink
И моя данък,за да мога да ви следя от време на време  Peace
Гарфилд,размазващ се в прегръдките на кака си.Изглежда огромен на тази снимка,но не е чак толкова.Само малко по-малко  Laughing

Няколко дни с каката бяхме на почивка извън София.Мъжа ми каза,че Гарфилд е бил адски тъжен,не искал да яде и пие вода,ходел подире му като кученце-котенце   Sad  Милия,сигурно си е помислил,че сме го изоставили.До сега не бях го оставяла без моето присъствие и за ден.Така ми липсваше 5 дни и на мен,че като се прибрахме хууубаво си го намачках  Mr. Green И след кратката ни раздяла го обичам оооще повече  Laughing

# 27
Имаме проблемче със Том подуто му е коремчето все едно плъх е изял (той няма 2 месеца дори) и ме притеснява  Tired Пък Фуфито малко отпаднало ми се струва  Thinking О,аз не давам на Фуфи  истинска прежда а кълбо от лентички плат  Mr. Green Викам им прежда  не знам защо  Mr. Green Малее как вали на вън! Джоджо как ще го изведа на разходка?! smile3518

# 28
Еличка, Том най-вероятно има вътрешни паразити. Хапченце, пастичка - каквото ви даде доктора за неговтаа възраст, и на другата котка също да повторите.

# 29
Ние днес сме си вкъщи заради урагана, така че ме чака цял ден със сгушено топло кълбо в скута  Grinning  Heart Eyes (вече е там).

Фея, MissNellie, как е положението при вас? Дано не ви засегне много  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт