Любители на Котки Тема 67

• 36 796
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Ооо, ама вие езерце ли си имате в задния двор? Завиждам ви за пространството. Ние сме у грАдо и е тесничко  Laughing А горкия куч, в какви компрометиращи позиции си го снимала!
Не, Дидитка, не е езерце. Това е detention pond и по принцип е изкуствено създадена падина. При нормални условия в нея си играят децата с топка, за да не бяга на улицата. Санди обаче напълни падината за два часа.

Пък на кучът хич не му дреме. Нали е навън  Grinning Трябваше да го изведа поне за това. Разходката му за деня беше на бягащата пътека, докато аз въртях педалите на велоергометъра.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 00:32 от Фея Кръстница

# 91
Ех Фея, страшна си! Имаш си заден план  Grinning

# 92
Фейчке- само сладури имаш ! Naughty  Laughing , вчера Джо как се изплаши от дечицата  който се бяха облякли много сташно,ама ми стигнаха вафлите и шоколадите,!  Обаче джоджо завря главата си под дивана и скимти  Flutter Само едно дупе стърчеше , пък Том и Фуфи се боричкаха приятелски на  другия диван  Laughing Ако не си разбрала за Том - той  беше изхвърлен на улицата от един чичко и беше много слаб! Ама толкова е сладък че не издържахме и го прибрахме при нас то е бял на жълти петънцаа брат му е като твоята маца ама много по-малък и  избяга  Sad Като го гледам Том няма 2 месеца ,затова го прибрахме ,ама си е дивак първо е невинен подмазвач след 10 минутки зверче!  Mr. Green  Hug

# 93
  • In a surreal moment!
Скрит текст:
Отиде си! С едно вирнато и едно клепноло уше, легнал на любимия вехт фотоьойл под сайвана! Късно реагирах, изтървах го....По обяд ще го погребем в единия ъгъл на двора, за да си е близо до нас завинаги!
http://4a4evi.snimka.bg/animals/pisancho-masha-stuen-i-nyakoyi-d … i.529947.28891528

# 94
  • ГО
ИКСИ, съжалявам!! Много!  Hug Hug Hug

# 95
ИКСИ, съжалявам  Hug Винаги боли, когато си отиде някой домашен любимец....  Cry

Пък аз веднага бих поръчала на Пикълс протектори за нокти, но не съм сигурна дали лепилото няма да увреди ноктите ѝ и дали няма да я дразнят много?

На Заки например не бих сложила, защото излиза и навън  Wink

А сутринта как притиснах Пикълс на вратата, направо ми изкара акъла  ooooh! Изпращам сутрин мъжът ми (защото моята работа е когато отида - тогава  Mr. Green, та сутрин рано не излизам) и тя се е научила да го прави също. Обаче така се бях отплеснала по него, че не съм видяла, че и тази сутрин е на вратата и така я стиснах  Confused И като почна да куца, направо се разревах, казах си - край, счупих и нещо, но след има няма 30 секунди вече ѝ нямаше нищо, много се стреснах! Нищо ѝ няма, но... трябва да внимавам, че баба ми преди години така си уби любимата котка - прищипа я без да иска на вратата  Cry

# 96
ИКСИ, съжалявам!

Какви хора има само!

# 97
Икси- съжелявам за загубата ти  Cry smile3518

# 98
Икси, много съжелявам. Стана ми тъжно и за него, и за вас. Не се обвинявай, че не си реагирала на време. Така е било писано да стане. Сега си го представи, че е някъде където е пълно с кокали и лакомства и е много щастлив.  Hug Hug Hug Hug Hug

Трейси, и при нас скоро имаше нещо подобно. Попринцип Томи си стои навън, но като си дойдем си го прибираме при нас, вътре  и като тръгнем да лягаме го изкарване навън. Той се е научил, че ако иска да иде отвън до тоалетна трябва да се качи на перваза и ние да му отворим. Под перваза обаче има радиатор. Та една вечер се качи горе на прозореца, но явно реши, че не му се излиза и тръгна да слиза, но си закачи крачето на радиатора и някак го видях, че го усука. Започна да куца, но след около 15мин му нямаше нищо.  Laughing Flutter

# 99
  • Пловдив
Икси, съжалявам  за Томчо  Hug

Ето и данък от наш Зарко.

# 100
Здравейте, момичета!
От страшно много време ви следя и сякаш ви познавам всички  Hug
Имам вкъщи двама космати сладура - мама Чара и порасналия и вече син Съни.
Преди време дъщерята пишеше тук и пускаше техни снимки, но...вече е твърде заета и ето, че аз реших да се разпиша.
Та... сдобихме се преди време с Чара, тя порасна, роди и си оставихме от котилото /по настояване на дъщерята и за уж временно отглеждане, пък после тя щяла да си го вземе  Mr. Green/най-сладкото бебе на света - Съни. Останалите  раздадохме на близки и приятели. На следващата година  роди втори път, защото много близки искаха по котенце от нея, така, че даже не стигнаха  Mr. Green . Никога не сме продавали. Смятам, че да продавам котенце от Чара е все едно да продам собствените си деца. Така го разбирам. И досега се срещам със стопаните им и се радвам на растежа им.
Сина и дъщерята пораснаха, не са непрекъснато при нас и тези два сладура ни създават толкова много положителни емоции, всяват толкова много любов, че не знам как бихме били без тях... Може и да ми е време за внуци сигурно... Laughing
Съни сега е на година и половина. Досега не се беше разгонвал, но от известно време показва признаци и дойде време за кастрация. Записали сме час за събота и сърцето ми се е свило. Дано всичко мине безпроблемно.
Пускам малко снимки, за да ви запозная с тях.

мама Чара

Съни като бебе

пораснал Съни         

двамата заедно     

дъщерята ги е награбила и двамата  Mr. Green 

Много поздрави от нас и космати целувки   bouquet

# 101
  • До хладилника, който обичам
ИКСИ, Hug съжалявам много!

Дидитка, и ние извеждахме децата вчера, но само в отбрани къщи след предупреждение, че ще минем. Привнесен празник е и колкото и да се радват децата, възрастните не го разбират и приемат, нормално.

# 102
ИКСИcry  spoko Мн тъжно, съжалявам за сладура Томи. ( Преди 4 години загубихме по ужасен начин любимото си куче. Застрелял го пиян съсед, докато бяхме извън града за 2 дни... Преживявах дълго загубата на моята красива и добродушна муцунка Ира и не успях да я преживея...  Sad Разбирам колко ти е мъчно, но не се обвинявай! Прегръдки)

Mariankova, бял сънчо сладък Heart Eyes
Феяяя, ама суперски са ти любимците!!! Heart Eyes
Браво на Хелоуинчовците Маша и Фионка- сладури Simple Smile Много се забавлявах Laughing (относно ноктите- има ли проблем да ги яде... те какъв материал са- силикон??)
Мъни, разкошен Гошооо Heart Eyes
medissa, обичам спящи пухчетааа Crazy намачк!
по едно намачкване и за всички останали Hug

Добре дошли на новите попълнения- Багира, Чара и Съни ( прекрасниииии пухове си имаш, Горда)

# 103
ИКСИ, прояви милост към себе си! Не можеш да се обвиняваш за всичкото зло на света. Не можеш да носиш отговорност за това, че има безсърдечни хора. И не гледай на съседите си с подозрение. Човекът, който е отровил Томи може изобщо да не живее във вашия квартал.

Не казвам, че ще ти е лесно. Особено през тези първи няколко дни, след станалото. Погребете Томи, както си планувала. Прости се с него и го пусни да си иде. Ама наистина. Не носи скръб в сърцето си. Замени я с надеждата и радостта за това, което ти предстои. А ние продължаваме да ти стискаме палци!

Горда, какви глухарчета си имаш  Heart Eyes

Марианкова, видях подмишнички за гъдилкане  Wink

Росченка, благодаря!

# 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИКСИииииCry днес е много крив ден! Много ми стана мъчно за Томи и за теб. И аз се ядосах тук с едни тъпи съседи, и моите хормони не са наред (ама от старост), и сега от 15 минути рева за куче дето не го познавам. Cry Прегръщам те. Hug

Даже простих веднага на Фея, че пуска 3 минути клип с Беро и само 7 секунди с Рижик. Важното е че сте добре, Фея! Hug

Горда, много са красиви и двамата!  Heart Eyes Чистосърдечно си признавам, че на тази снимка   http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/ce4c99 … cc1/201020113209z не можах да разбера къде свършва котаракът и започва китеникът. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт