Любители на Котки Тема 67

• 36 794
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • ГО

Пускам една интерпретация на Фуфа в момента.

# 76
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
kama4e , ако освен с кукленски рокли сте се сдобили и с кукленско легло, и Фионката го ползва то този начин, незабавно я документирай! Praynig

# 77
Току що Томи ми перфорира пръста докато му държах един кокал за глозгане..  Whistling ooooh!

# 78
  • Варна
Бу, по същите причини и аз не бих му сложила. Peace В апартамент сме, но си излиза на терасата и на перваза си стои, та  от тази гледна точка ако се наложи да има как да се захване. Иначе съм ЗА, но в нашия случай за жалост не става. Confused

# 79
Здравейте!
Ние сме семейството на Багира,черно женско коте на почти 3 месеца.Води се европейска и изоставена от мама.
Добре си живеем с малкото диваче-много е активна,лакома и забавна.Имаме и зайче,което котето тероризира(той е по голям,на година и половина) но той започна да си връща.
Ние сме нови в котешкия свят,но се стараем да я възпитаваме добре-да знае къде са й границите.Но не знаем какво да правим с хапането,което е половината време което прекарваме с нея.
Имате ли идея защо го прави и как да спрем това поведение?

# 80
  • In a surreal moment!
lafrancaise - Добре дошли семейство и Багира!(страхотно име, от кое произведение беше, изневерява ми паметта)! Не бива да се чудите защо ви хапе. Просто е, в семейството на котките се хапят и то доста здраво по между си, защото това е начинът да се подготвят за живота. Или за да съм по -ясна - в човешкото училище има часове по математика, в котешкото по хапане.
Тънкостта е кой ще  е спаринг партньорът - вие или някакъв предмет. Допуснали сте грешка да си играете с нея с гола ръка. Слагайте дебела домакинска ръкавица, от тези за вадене на горещи тави или ползвайте други подръчно или купешко направени предмети за целите на котешкото обучение - въдички, връвчици с окачени топчета в края, изкуствени мишки, лазарчета и т.н.
В нета има много филмчета, хората са безкрайно изобретателни, ползвайте готовия опит и максимално отдалечете мислите на Багира от вашите голи крайници.  Peace

Скрит текст:
Приятели, случи се нещо ужасно и въпреки опита си не успях да реагирам адекватно и навреме. Милото ми куче Томи умира. Отровен е или и аз не знам. Бори се милия, но всичко повръща и късно следобед се отпусна... Ходих преди час ...беше в конвулсии... нямам сили да ида пак... Изпълняваше всичко, които му приложих като терапия както никога до сега, обикновено е доста опърничав... е, изръмжа ми два пъти за авторитет докато за пореден път се опитвах да го накарам да пие айрян... Оххх, късно...Двата дни докато ни нямаше комшията ни казваше по телефона , че не е добре, че се влошава. Снощи като се прибрахме беше доста жизнен и с ръмжене ме отказа да го огледам. Днес обаче рухна... Та...така...  Cry

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 08:59 от ИКСИ

# 81
Мерси много!Казва се Багира по книгата на Киплинг "Книга за джунглата" - пантерата е черна,малката също и не спира да подскача и закача с всичко.
Значи трябва да свикнем..Може би ние сме така с ръцете,защото е още котенце и е тооолкова сладка,че не можем да се сдържим да не я пипаме и галим.Но тя не е играчка и не винаги иска.Тя и драска,но е несъзнателно,не ни напада.Виждам,че сте решили проблема с тези апликатори,току що ги поръчах и ще я направим и нея мадама с маникюр..Трябва да постна снимки с любопитните й очета Simple Smile Сега ми спи върху крака Grinning

# 82
Цитат
Но не знаем какво да правим с хапането,което е половината време което прекарваме с нея.
Имате ли идея защо го прави и как да спрем това поведение?
На тази възраст хапането и боричкането са част от играта и важна част от развитието на котето. Обикновено не е кой знае с каква сила.

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Боже, ИКСИ, видях ти скрития текст! Cry Ужас, милото животинче! Не разбирам нищо от кучета, мога само да ти изпратя силни прегръдки и да се моля. Praynig

# 84
  • Варна
Имаме и зайче,което котето тероризира...
Това трябваше да е в скрит текст с предупреждение да не се чете от всички! Simple Smile

Колкото пъти котето посегне да ви хапе, толкова пъти му подавайте плюшена играчка. Ако е лилав плюшен заек, ще свърши голяма работа! Mr. Green

Икси, сви ми се сърцето! Не разбрах дали Томи е у дома или в клиника. И аз се моля да се оправи Praynig!

# 85
  • София
ИКСИ, горкият Томи! Ужасно е! Бъди силна! Дано преодолее кризата!  Praynig

# 86
Добре дошли на Багира и семейството й! Много хубаво име наистина  Grinning

ИКСИ, много ми стана мъчно за кученцето! Дано му мине някак, или поне да не се мъчи дълго  Cry

Аз не мога да повярвам на очите си колко много деца ни се изсипаха за празника! Два часа вече прииждат на талази, няколко пъти ни свършваха бонбоните и тичах до магазина да заредя  Laughing Явно в новия ни квартал има много деца, това друг път никога не ми се беше случвало. Богданка още не съм я виждала откакто се прибрах от работа, сигурно много надълбоко се е скрила, че те костюмите страшни  hahaha

# 87
Майкаааа! Не само нова тема сте отворили, ами и 6 (шест!) страници сте наблъскали!

Ще се връщам да чета и ще плащам данък...

Ооо, ИКСИ, миличка... Душата Томи...  Hug Искрено вярвам, че от сега нататък ще те чакат само хубави изненади!

Стейси, много добре ти се разбират котаните  Heart Eyes

С глас се смях на Фиона. Истинска омагьосана принцеса  Laughing

Бу, ноктите на Маша са разтърсващи  Joy

Медиса, ето това е приятелство  Simple Smile

Добре дошла на Багира!

Богданка е прекрасна и на есенен фон.

Сиско сладък! И той ли обича да го чешат между ушите?

Гошо ме разби. Какъв красавец!

Момичето с шапка е много чаровно  Heart Eyes

Ах, Бианка! На видео е още по-разкошна!

Тоз Гарфийлд колко голям смята да стане и да не би да има сибирски тигър за втори братовчед?

Ако съм пропуснала някого, моля да ми прости... Шест страници са това!

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:21 от Фея Кръстница

# 88
Ооо, ама вие езерце ли си имате в задния двор? Завиждам ви за пространството. Ние сме у грАдо и е тесничко  Laughing А горкия куч, в какви компрометиращи позиции си го снимала!

# 89
Икси, мила  Hug  Защо не го заведохте на лекар? Ще му промият стомаха, ще сложат система, инжекции...

Общи условия

Активация на акаунт