Любители на Котки Тема 67

• 36 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • ГО
Ааа, Фиона!
(аз нямам против лекичка 'гавра', споделяла съм ви за една котка, която се сдоби с бански костюм - бикини и 4 горнища, ама изобщо не беше възхитена Mr. Green)
hahaha hahaha hahaha
А снимки?

# 61
  • До хладилника, който обичам
То беше преди над 9 години, още нямахме нито дигитални апарати, нито деца и прилива на внезапен творчески гений го отнасяха котките Laughing Беше забавно, имаше и шапка, също като бикините с прорези, ама ядец, не пожела да дефилира. Ние пък не я взехме на морето Crossing Arms

# 62
  • ГО
 hahaha hahaha hahaha
Притеснявам се, че й хареса на Фуфа, ще трябва сега пари и за нейните тоалети да харча  Joy Joy Joy

# 63
  • Варна
hahaha hahaha hahaha
Притеснявам се, че й хареса на Фуфа, ще трябва сега пари и за нейните тоалети да харча  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Много е сладка! Heart Eyes
Ноктопластиката при котките не ми харесва. Предпочитам да режа нокти. Но пък знае ли човек на каква свирепа, деряща котка може да попадне и тогава е идея. Rolling Eyes Та споделяйте и по-натам дали всичко е наред!

# 64
Бу, мерси за споделеното  Heart Eyes Моментално поръчах два комплекта (черни  Crossing Arms), като смятам да ги слагам само на предните лапи на Семела (че упорито разпаря диваните  ooooh!). Гошо и Мъро са културни и си точат ноктите само на "катерушката" си - дървена, двуметрова бояджийска стълба, която повече от година не може да напусне хола, тъй като се използва за катерене и ноктоточене  Laughing

Данък (Гошо-на-стълбата  Mr. Green):

# 65
hahaha hahaha hahaha
Притеснявам се, че й хареса на Фуфа, ще трябва сега пари и за нейните тоалети да харча  Joy Joy Joy

Фиона е голям сладкиш, а и още е мъниче - точно за мачкотене.  Hug

Аз на Бела успях веднъж само един гердан да ѝ сложа, ама ме гледаше на "въпреки", а щом я пуснах - драсна моментално, изхлузи се от гердана и се завря под леглото обидена.
Мнооого се пази, само слухти - това нещо да скръцне, дрънне или изтрака в къщи  - веднага се спасява ... бъзла голяма

пп. Боже, тоя (Гошо - на - стълбата) е  невероятен  Laughing

# 66
  • Някъде в търсене ............
Само да се разпиша, данък утре Hug

# 67
Здравейте момичета, да докладвам че преживяхме урагана и всички сме добре! Богданка изобщо не го отрази. Половината ден прекара на кълбо в скута ми както обикновено, другата половина излегната върху наблюдателницата, въпреки че щорите бяха вдигнати и от другата страна на стъклото се изливаха тонове вода, листа и клони. Доста ме изненада непукизмът й  Laughing Ток нямаме в половината къща, но не мога да преценя дали е заради урагана или просто част от екстрите на живота в много стара къща.

Гошо има много апетитно завита опашка-кравайче и огнени очи!

Фионка каква начумерена физиономия има, май не е доволна от роклята, но пък на нея по принцип й е начумерена физиономията така че кой знае, може всъщност да й се кефи!  Grinning

Маникюрът на Маша наистина е в тон с празника  Laughing Не знам всъщност кое е по-дразнещо за котката, залепена коктопластика или изрязани нокти, така че не знам има ли значение, по-скоро е въпрос на предпочитание на собственика. Мен нещо не ме влекат ноктопластиките.

# 68
Бижу, не мога да откъсна поглед от Бианка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А между другото, някой ако търси бяло котенце, мога да съдействам! Wink Имам нещо предвид- една белушчица от Варна търси дом.

Скрит текст:

Ауууу, как искам такова коте  Tired Супер сладко е!
Като показах снимката на децата решиха, че е време да се връщаме в Б-я, там все имало хубави котета и кучета  Joy

Бу,  hahaha Виждала съм ги на снимка, но не на живо.

Камче, и вие ли тормозите котьо  Joy И наште минаха през това. Даже с едната спечелихме ранички за Хелуин, бяхме я онлякли в рокля, а дъщеря ми беше вещица Joy

# 69
  • Варна
Фиона ме разби! Супер е. Mr. Green Тази рокля от кукла ли я взехте? Точно по мярка е.
Ноктите са супер. Цената също е много изгодна. Колко време стоят като се залепят веднъж? Не разбирам много, но нашия котарак често ги гризе, къса ги или не знам и аз точно какво ги прави Grinning , може би растат. Това няма ли да е проблем с тези протектори? Нашия си ходи по терасата и единствената причина, която ме спира да му взема това, е че предполагам ще му попречи ако се наложи нещо да се захване с тях. Та да не падне. Ние така и не го отучихме, ако не го пусна то значи да си причина целодневно мяукане и драскане по вратата. А и тоалетната му е там. Но той си се научи и ако трябва да съм честна не се притеснявам от падане, имам му доверие. Сега откакто се захлади интереса му рязко намаля. Simple Smile

# 70
Фуфи ми е сърдита  Naughty Сложих и една вещерска шапка и панделка  Mr. Green Ама не и беше приятно и ги махнах  Simple Smile Сега ми лежи върху крака ми и мъркоти тихичко, а аз едвам се сдържам да не я намачкам!  Hug Честит Хелуин! на всички  Crazy Аз  днес ще ходя до зоомагазина да почерпя Том и Фуфи ,пък и аз ще се почерпя!  Ще си направя Кекс със карамелизирани орехи ммм  Laughing иначе го правя със бикновени орехи Crazy   bouquet

# 71
  • До хладилника, който обичам
Фиона ме разби! Супер е. Mr. Green Тази рокля от кукла ли я взехте? Точно по мярка е.
Ноктите са супер. Цената също е много изгодна. Колко време стоят като се залепят веднъж? Не разбирам много, но нашия котарак често ги гризе, къса ги или не знам и аз точно какво ги прави Grinning , може би растат. Това няма ли да е проблем с тези протектори? Нашия си ходи по терасата и единствената причина, която ме спира да му взема това, е че предполагам ще му попречи ако се наложи нещо да се захване с тях. Та да не падне. Ние така и не го отучихме, ако не го пусна то значи да си причина целодневно мяукане и драскане по вратата. А и тоалетната му е там. Но той си се научи и ако трябва да съм честна не се притеснявам от падане, имам му доверие. Сега откакто се захлади интереса му рязко намаля. Simple Smile
Ако котката излиза навън на терасата или е свободно излизаща, аз не бих сложила такива протектори Peace според мен пречат на естествени инстинкти на животното, които могат да са му от полза в 'истинския' свят.
В домашна обстановка пречат най-вече на вертикалното ходене по мебели и стени, срещу което аз лично нямам против Laughing

# 72
  • In a surreal moment!
Охоо...Фиона с розово рокле, Маша с оранжев манАкюр и Гошко на стълба за закуска е като надрусване с шоколад и кола  за мен  Mr. Green Joy

Децата снощи бяха облАжени с по една пържолка и пак недоволни, мола ви се. Майка ми прати кутия с чорбичка (свинско със зелев сок) , ехеее...няма такава вкусна попара  като бабината Grinning
Мамините прасенца се нацокаха и в момента си доспиват заврени в одеялото на брат ми.
Толкова ги обичам, че за да им го обясня сигурно ще им причиня безмерна болка, та се въздържам.  Mr. Green

Таничка,
Скрит текст:
как е кухнята, хубаво ли готвят, скъпо ли  е. Всеки ден ще минавам от там по няколко пъти..и покрай контейнерите  Grinning Едвам ще се удържа да не замъкна Желко в хотела, едвам...

pisenxeto
Скрит текст:
Благодаря ти за инфото, такива неща ме крепят. Не съм единствената, щом другите могат и аз ще мога! Дай Боже!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 08:23 от ИКСИ

# 73
И аз днес да се разпиша с една приятелска дрямка

и по-късно  спа в продължение на около 15мин ето така. Mr. Green Mr. Green

# 74
  • София и Морето от време на време
и по-късно  спа в продължение на около 15мин ето така. Mr. Green Mr. Green

Хаха, важното е трътката да е на меко и топло ...

Общи условия

Активация на акаунт