Любители на Котки Тема 67

• 37 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

П. П. Мис Нели, като имаш предвид, че съм с една мъжка и една женска котка, за какво ще ме посъветваш да гледам: котарак или мацорана? Само в моите представи ли съществува опасността от припикаване, ако мъжките са двама, макар и кастрати?

На теория препоръката е по-скоро към женска да се ориентираш. Препикаване чак едва ли, но може да има борби за надмощие. Наа практика много зависи от животните. В приюта ще знаят как реагират техните животни на други котки, мъжки, женски, деца и т.н., и ще могат да ти препоръчат подходящите кандидати. И може да направите тест със среща с Рижик.

Айде, да се покажем най-сетне, че отдавна не сме, но не правим нищо интересно, това е общо взето, синхронно почистване и синхронно спане

# 601
  • До хладилника, който обичам
Прекрасни сиви Egg&Bacon!

# 602
  • au bout du monde
Здравейте, нашето мъниче вече си има име Mr. Green през колко мина обаче Joy всеки ден беше с ново  Mr. Green Спряхме се на Миси, но доста често се случва да й кажем Беки Cry Снощи дори забравих как се казва ooooh! то и тя още не си знае името.

Много обича да лежи по гръб и да спи така Laughing Дава да й пипаме лапичките Heart Eyes постоянно иска да я гушкат.
http://prikachi.com/images/115/5489115T.jpg
http://prikachi.com/images/145/5489145m.jpg
http://prikachi.com/images/147/5489147f.jpg
http://prikachi.com/images/161/5489161w.jpg

# 603
Здравейте, нашето мъниче вече си има име Mr. Green през колко мина обаче Joy всеки ден беше с ново  Mr. Green Спряхме се на Миси, но доста често се случва да й кажем Беки Cry

Аз имам същия проблем с Биса, редовно ми се случва да й кажа Фреда... Утре става месец откакто си отиде  Cry

# 604
Мис Нели, благодаря. Така и ще направя.

А Яйчице и Беконче са толкова мили... Идват ли така да се намотаят при теб, като легнеш?

Ла, каква ви е сладуранка малка  Heart Eyes

Професорката, купихме ново скришно място за котките и го напръсках с катнипен спрей. После "ароматизирах" бърлогата на катерушката. Така Лили се надруса от новото скривалище, а Рижик - от старото.

Котьо, така е. Като че ли рижите стават по-едри от останалите котки. Чудно защо...

# 605
  • София
Всичките котета са много сладки  Heart Eyes
Моята маймунка нещо се опитва да си смени мястото на тоалетната-харесала си е саксиите с цветята на майка ми  ooooh!
А пък снощи изкарах една риба да се размрази и какво да видя днес сутринта - нашата скъсала плика и си похапнала доволно от рибката  Crazy Добре,че никой друг освен мен не разбра  Whistling
ето я разбойничката  Heart Eyes
Скрит текст:
размазана от кеф  Mr. Green
ако не се подпре на някой няма да е тя

# 606
  • Варна
МисНели, наистина рядко ги показваш тези красоти! NaughtyИ Росченка да си вземе бележка за Кари!  Naughty Още повече вече трицветките са ми слабост! Laughing

Фея, просто са разкошни твоите четирикраки!  Heart EyesОбичам да ги гледам!

Не мога да изредя подред колко много сладури има тук!

Малко снимки и от моето дуо! Laughing

Лек коткобер
Скрит текст:

В торба:
Скрит текст:

Още:
Скрит текст:

# 607
Голям смях в тази тема! Фейо да ти имам пухчетата и палавото диване  Joy
amor_ Винаги съм искала да наредя една бяла маца като твоята со моя Шейтан Simple Smile
La Libellule Мнооого ти е сладко мъничето...Толкова сладки когато са бебета Simple Smile

Айде и аз да покажа моя дявол, че не му се случва често:

# 608

Ще дебна да видя какво ще пуснат, че те в тези магазини все си менят асортимента. Но тази на Феята си е от луксозните, за които Сушата само ще си мечтае. Накрая ще й взема едно дърво да си  го дере и яде  Laughing
В краен случай може да направиш нещо. Погледни на този клип играчката я направих от тръба и въже купено от женския пазар. От вътре залепен плат. Не е трудно, трябват само материали.
Ако искаш можеш да намериш един пън, от външната страна да го омотаеш с въже-като играчката. Ще може да сяда на пънчето и да си точи ноктенцата на въжето.
А на този клип се вижда катерушката, за която говорех.

# 609
Амор, белите котки винаги ми действат като шок за сетивата. Толкова рядко се срещат, че винаги ми трябва секунда-две, за да ми се свият обратно зениците.

Стейси, успя да ме разсмееш с коткобера  Laughing Как висят двете  Joy

Едира, приседнал на бамбуков поднос един черен генерал, с бял орден на гърдите.
Кадърът е трепач!

# 610
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оооо, Фея, коткоберът си е традиция в темата. hahaha Като си вземете третото, ще ни покажеш и ти такъв. Приемаме и с куч между котаните. Wink  Hug

Стейси, ама те много порастнали двечките! Да им нащипеш бузките! Crazy

А на Ivonche в клипчетата каква бяла прелест се мотаешеееее! Heart Eyes И на amor_ рибарката  Laughing и тя каква е беличка и пухенааааа! Heart Eyes

La Libellule, много е сладичка малката Миси!  Heart Eyes Обичам бебешоци! Crazy

# 611
Edira тия снимки са като от някое тежкарско списание  Grinning

MissNellie, уникално сладки са така намотани! Каква любов  Heart Eyes

Честито ново име на Миси-писи, голяма е сладурана!

Фейо, много бързо скри филмчето... Докато се прибера от работа и го изпуснах  Sad Дай пак!
А Рижик е едър не защото е риж, а защото е американец  Wink По мои наблюдения те са най-едри, без значение от разцветката.

# 612
Дидитка, излъчвам повторение на епизода специално за теб!

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 05:43 от Фея Кръстница

# 613
Мерси  Hug Сладури. Ама верно каква хубава катерушка си имат. Правила ли си им филмче как си играят заедно? Мисля трябва да добавим и данък филмче към темата  Whistling   Laughing

Връхлетяла ме е муза да правя нова катерушка за Богданка. Старата е станала на гъз вече. Даже си направих скица. Ама покрай тия ремонти, ще трябва да почака.

# 614
Лелеееей, скицата е страхотна! Ако Богданка знаеше какво сте й намислили, нямаше да ви остави да спите.

Общи условия

Активация на акаунт