Любители на Котки Тема 67

• 37 000
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • на брега на морето
А Рижик е едър не защото е риж, а защото е американец  Wink

Не е съвсем вярно. Бекс и Рижко на Мимунчето са българи и не са по-дребни от Феиния Рижик. При нас има Бекс С Белите Гърди и Изцяло Рижавия Бекс, които са дворни и много едри.
Иначе съм напълно съгласна, че американските котки изобщо са едрички. Peace

# 616
Едно видео за добро утро от мен  Simple Smile /видеото е от интернет/

Наистина колко са пораснали мъниците на Стейси  Heart Eyes

Мис Нели, и твоите са едни красоти  Heart Eyes, не бях ги виждала.

Имам въпрос - Как ще се отрази на 14 годишна женска домашна котка, ако й доведем едно бездомно женско коте на около 4 години? Дали ще се стресира домашното? За мъжките вече разбрах, че проблема при тях е деленето на територия. При женските как е?
Пред блока имаме една чисто бяла красавица, много гальовна и мъркаща. Миналата година беше изгонена от стопаните си. Не е останала гладна, много хора й се радват и я хранят. Сега обаче пак се задава зима и ми е много жал за нея. Миналата зима й измръзнаха ушичките и сега са с намачкани връхчета ... Така ми се иска да е някъде на топло.

# 617

Ще дебна да видя какво ще пуснат, че те в тези магазини все си менят асортимента. Но тази на Феята си е от луксозните, за които Сушата само ще си мечтае. Накрая ще й взема едно дърво да си  го дере и яде  Laughing
В краен случай може да направиш нещо. Погледни на този клип играчката я направих от тръба и въже купено от женския пазар. От вътре залепен плат. Не е трудно, трябват само материали.
Ако искаш можеш да намериш един пън, от външната страна да го омотаеш с въже-като играчката. Ще може да сяда на пънчето и да си точи ноктенцата на въжето.
А на този клип се вижда катерушката, за която говорех.

Тази катерушка е била 50лв????
А тръбата е жестока! Като му дойде времето ще те тормозя на лични за съвети.  Hug

# 618
Palia моята женска котка е на 13 години ,през лятото взехме и котката на баща ми,който почина ,тя е на 1 година.Спогодиха се бързо и сега си живеят мирно и спокойно.

# 619
  • Costa Rica
Амор, белите котки винаги ми действат като шок за сетивата. Толкова рядко се срещат, че винаги ми трябва секунда-две, за да ми се свият обратно зениците.
Специално за теб - една Уискас:

# 620
Palia, и моята е на толкова, а преди няколко месеца получихме заек. Отначало му ръмжеше, после го прие и се зае да го възпитава с потупване с лапа и близане на уши. Опитай, но отначало ги остави да се гледат през някаква преграда, след това малко по малко ги събирай.

# 621

Тази катерушка е била 50лв????
А тръбата е жестока! Като му дойде времето ще те тормозя на лични за съвети.  Hug
Да, но преди 4 години. Дано намериш сега. Когато решиш да правиш нещо-заповядай  Hug

# 622
  • София
Имам въпрос - Как ще се отрази на 14 годишна женска домашна котка, ако й доведем едно бездомно женско коте на около 4 години? Дали ще се стресира домашното? За мъжките вече разбрах, че проблема при тях е деленето на територия. При женските как е?

Според мен зависи от котките. Дори не само от едната, а и от другата. Веднага се сещам за варненския Мърчо, който с някои котета не се спогажда, а с други е първи приятел ("майка" му често спасява котета, на които им търси дом). Може би става само с пробване. Лошото е, че ако не се получи, бездомничето ще бъде излъгано отново.  Sad

Да кажа мен какво ме спира. Мъро е на 14 години. Има си разни болежки. За момента овладяваме положението. Докторите са ни предупредили да го пазим от стрес, за да не се получи отключване не само на болестите, които контролираме, но и на други, за които не подозираме. Затова и само въздишам по сладурчетата, които срещам, но не се решавам.  Sad  Отделно се страхувам и от евентуални болести, които може бездомничето да му донесе, но това не е толкова страшно ако домашното коте е ваксинирано.

# 623
MissNellie, синхронното миене и спане и супер сладко Heart Eyes не мога да хвана къде започва бекончето и свършва яйчицето
La Libellule, това малко същество е уникално бубесто  Heart Eyes Хубаво име сте й избрали Simple Smile
amor_, Ivonche, Делфина, разкош!!! Обожавам бели котки  Heart Eyes Crazy Heart Eyes
Стейси Грей, взимам си бележка и ще пускам по-често на Каринозавърчето Simple Smile А твоите прекрасници са страхотно дуо! радват окото! Heart Eyes
Еdira, мн ми харесва този аристократичен дяволит господин... а този бял орден на гърдите(както мн точно го е опреличила Фея) е  Heart Eyes

малка любопитна маймунка ( мн обичам тези й снимки, на които е учудена, любопитна- тази е от преди час) Simple Smile

# 624
За който обича бели котки  Grinning

Малко игриво бебе Чарли

Не мога да повярвам , че такова е било като сме го взели, малее ooooh!
И тук е порастнал. Това сте го гледали , но може пък пак да ви се гледа Mr. Green

На Уискас ми иде да си заровя носа в пухения и корем. И горната любопитка е много симпатична. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 17:07 от Палечка89

# 625
а Чарлиии- винаги ми се гледа  Heart Eyes Hug Каква малка игрива бухтичка е бил  Laughing
Палеееечкаааа, ще ходим ли с теб на среща?  Flutter

# 626
Благодаря ви момичета, за хубавите думи по моята чернилка Simple Smile)))
Пуснахте ми мухата за катарушка и на мен, ама моя е толкова мързелив.... Най много да я направя заради него, а ако той не я иска да си взема още едно коте за да не е труда зиян  Joy

# 627
да си взема още едно коте
Е това вече е приказка!

Благодаря за белите котки. Ако го давате в същия дух, зениците ми ще са постоянно разширени - като на наркоманка.

Росченка, Моли гледа много вредно на тая снимка  Laughing

# 628
  • София
Фея, специално за теб една стара история с бяло котеLaughing  Беше "наше" само за 1/2 ден.  Wink Пренесохме го от Пловдив до София. Мъро изобщо не излезе от чантата си по време на пътуването.  Mr. Green

Теди, имаш ли новини за вече 3-годишната красавица в бяло?

Много хубави снимки и клипчета показвате! Трудно ми е да ги изброявам всички, а и все ме е страх, че ще изпусна някой и ще има обидени. А наистина всички са прекрасни!  Hug

Имам въпрос за котешките нокторезачки. Спомням си, че беше обсъждано кой вид е удобен и кой - не. Можете ли да ми припомните как изглеждаха и едните, и другите? Нещо не ми се получи с търсачката.  Confused

# 629
  • София
И тук е порастнал. Това сте го гледали , но може пък пак да ви се гледа Mr. Green

Лелее това с мивката ме разби Heart Eyes
Наша милост Съни като види мивката и откача  Crazy
днес нямаше парно през деня и майката му е взаимно топлене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт