Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 530
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някоя от Вас има ли излишен код за отстъпка, или вече няма такива кодове?

# 91
  • в 1001-та нощ
зареди сайта на друг компютър или с друг браузер, с разрешени изскачащи прозорци и ще имаш  Peace

# 92
  • Чукарландия
На един имейл само по един код за отстъпка дават. Peace
Всички възможни имейли ги използвах вече няма от къде нов код.  Joy

# 93
Вчера приятелка си получи Органза-та от Ензо. 1:1 е с оригиналния, който ползваше досега. Как пък аз досега не улучих менте?!? Дано и да не ми се случва, де. Hug
  Peace Тази Органза я срещнах в размените.Не знам дали е тук мястото, но по каква причина я разменя?Някакви съмнения в качеството ли?
Наскоро се загледах в сайта, благодаря на всички,които не спестяват негативните коментари  bouquet.След прочетените мнения категорично няма да си взема нищо от там.

# 94
  • Чукарландия
Вчера приятелка си получи Органза-та от Ензо. 1:1 е с оригиналния, който ползваше досега. Как пък аз досега не улучих менте?!? Дано и да не ми се случва, де. Hug
 Peace Тази Органза я срещнах в размените.Не знам дали е тук мястото, но по каква причина я разменя?Някакви съмнения в качеството ли?

Никакво съмнение в качеството. Naughty
Ползваше го, докато беше бременна и беше развила непоносимост към него. А преди това и беше любим. Но това беше отдавна. И си мислеше, че тази неносимост е отшумяла и ще си го обича, както преди. Да, ама не. Не може да го носи и това е. Иначе си е перфектен. Сравнявахме го. Peace

Аз също не понасям парфюмите, които съм носила като бременна. Naughty

# 95
След бременността и аз съм така и то не само с парфюмите - има храни, които не понасям от тогава.

# 96
Получих този крем.
Не знам дали е оригинален - мирише като този, който съм взимала от чужбина, но има разлика в кутията.
Но изненада.  Махам капачката, завъртам  накрайника и помпам и ли помпам, докато ми стана ясно, че нищо няма да излезе.
Отвинтих - - няма го маркуча на помпичката. Tired
Няма да го връщам, сложих маркуча от стария крем, който пазя по случайност..

И не, че не ми беше ясно, защо някои продукти в енцо са на такива цени Tired

# 97
  • София
 Shocked Много неприятно! Защо не им прати някоя и друга снимка с гневно писъмце? Поне да им натриеш носа ако не друго.

# 98
Оо, снимах и още как. Те едва ли имат персонална вина. Всичко си беше запечатано и  опаковано както трябва.
Пък и както знаем, не се впечатляват от гневни писъмца Simple Smile
Пиша тук, за да се има предвид, ако някой реши да поръчва такъв крем. Който между другото е страхотен, мисля че купувам 5-ти подред. Което за eyecream junkie като мен е истинска еволюция Simple Smile
Но явно трябва и върху лакомията за евтинко да поработя Mr. Green

# 99
  • София
Оо, снимах и още как. Те едва ли имат персонална вина. Всичко си беше запечатано и  опаковано както трябва.
Мен би ме усъмнило липсващият накрайник ooooh!
Основното ми притеснение за бялата козметика е, че може и да не е с качествата, които трябва да има - едва ли да навреди, но ако не е оригинална, няма да прави това, което се очаква. newsm78
А кремът според теб същият ли е?

# 100
Има разлики в опаковките.
Предишното шише е по-тежко, макар и празно в момента.
Баркод скенера го намира, ако може да се вярва на тия неща.

Но ароматът и усещането при апликация са същите.

Преди малко получих извинително писмо от енцо..

# 101
  • София
И к'во предлагат?  Crossing Arms

# 102
Безплатна доставка при следваща поръчка?? Joy Шегувам се, но би било добра опция.

Ще вземат мерки и ще се постараят повече, да няма за в бъдеще такива грешки. Tired
Нищо не искам, следваща поръчка няма да има така или иначе, не че им дреме.

# 103
Ако са с всичкия си, би трябвало безплатно да ти доставят същия продукт в перфектно състояние и опаковка.

# 104
Ако са с всичкия си, би трябвало безплатно да ти доставят същия продукт в перфектно състояние и опаковка.
Абсолютно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт