Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 530
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
nellli,

да, мой беше поста но го изтрих наистина. Съображенията ми бяха провокирани от факта, че съм забелязал, че когато някой се обажда с първо мнение и то негативно, веднага е набеден за спам или лице на друга фирма, а на мен не ми се занимава да влизам в спорове. В крайна сметка, съвестта надделя и реших да оставя поста си по темата, за да знаят и тези които се колебаят.

От сайта, да взимат квито искат поуки, аз лично моята от тях, си я взех. Именно и заради това поръчах точно този аромат, защото имам оригиналния и защото мога да направя сравнение едно към едно и не на последно място, защото цената е евтина и няма да ме е яд особено, ако ме ожулят.

п.с... моя съвет към хората които пазаруват от подобен тип сайтове, които използват за куриерските си услуга, фирми SPEEDY, да бъдат особено ВНИМАТЕЛНИ! Тази куриерска фирма, няма опция - ВИЖ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ... и се налага да платиш някакво си кашонче, чието съдържание не е ясно... и ако след като си го отворил, не си доволен... духаш, платил си го вече. Не че не можеш да го върнеш ама защо по дяволите трябва да си усложнявам поръчката толкова?

# 76
  • София
Някой има ли мнение за оригиналността на продукитите на Клиник, които се продават в Енцо? newsm78

# 77
  • София
Някой има ли мнение за оригиналността на продукитите на Клиник, които се продават в Енцо? newsm78
Не съм си поръчвала за себе си,но за една съфорумка поръчвах крем и не ми е казвала да е менте,доволна си е Simple Smile Засега май само по отношение на парфюмите има съмнения.

# 78
  • Варна

Аз поръчвах два пъти,всичко си е о.к.

# 79
  • София
Аз поръчвах два пъти,всичко си е о.к.
дано Praynig

# 80
И аз съм поръчвала от там и нямам забележки  Peace

# 81
Здравейте момичета, от доста време следя темата и разглеждам сайта, но за първи път пиша, провокирана от следния въпрос - Какво означава надписа "оригинална стока" под този сет с бебешка козметика -http://www.enzo.bg/kozmetika/weleda/weleda-baby-and-child-ii-3-pcs/. Това дали означава, че продуктите, които нямат такъв знак са реплики?
Другото, което ме човърка от известно време е защо предлагат продукти на Avon. Нали техните продукти са на принципа на каталожната търговия..

# 82
Благодаря на мненията на всички, доста четох темата преди да се осмеля да поръчам. Днес си получих доставката на шампоан Биотик на Керастаз и на Тиджи един балсам. Познати продукти са за мен, всичко изглежда съвсем на място. Мисля да си пусна още една поръчка за шампоани, че бавничко идват и се загледах в един крем на Ести Лаудер, но не смея честно казано, а и цената е примерно с 10 лева по-ниска, не е кой знае каква далаверата и не виждам смисъл да се хвърлям. Та така, поне за косата ме урежда доста добре Simple Smile Парфюми не рискувам оттам, особено след отзивите тук.

# 83
За колко време ти дойде поръчката?

# 84
На 30.12 поръчах, дойде днес. Значи горе-долу седмица някъде, все пак имаше разни почивни дни и не ги броя съвсем.

# 85
И мен живо ме интересува въпросът с Клиник. Досега съм поръчвала Tigi и Bioderma и съм много доволна.. днес ми пристигнаха два парфюма - BVLGARI i Davidoff - пълна измама ... дано системата с рекламациите работи. За пръв път поръчвам парфюми без, уви, да препрочета форумите ... повече няма да го правя...

# 86
  • София
днес ми пристигнаха два парфюма - BVLGARI i Davidoff - пълна измама ... дано системата с рекламациите работи.
Сигурна ли си че са ментета?

# 87
  • Чукарландия
Вчера приятелка си получи Органза-та от Ензо. 1:1 е с оригиналния, който ползваше досега. Как пък аз досега не улучих менте?!? Дано и да не ми се случва, де. Hug

# 88
днес ми пристигнаха два парфюма - BVLGARI i Davidoff - пълна измама ... дано системата с рекламациите работи.
Сигурна ли си че са ментета?
Ами да.
Първо, като го отвориш и лъхва на водка. Второ, като пръснеш - тестерите в ДМ миришат по-добре, а и на мен ми става лошо от несъвършен аромат, наистина. И накрая - за 10 мин всичко се изпари Simple Smile
Но разбира се веднага отърчах до близкия магазин за парфюми и сравних за да не остане и капка съмнение. Разликата е доста сериозна .. наистина ментета от този клас се продават по плажа за по 10 ЕУР...
Днес им ги изпращам обратно.
От козметиката обаче съм доволна.
А и затова конкретно упоменавам парфюмите. Не е задължително всички да са ментета. Но тези са. Който тръгне да си поръчва да знае. BVLGARI - Жасмин Ноа i Davidoff Куул Уотър.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 09:54 от irenair

# 89
BBeLLa, бай бабо да не те срещне мечка.  Laughing
Или ти си голяма късметлийка, или аз съм голям карък-в една пратка от три прафюма-две ментета.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт