Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 899
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Вчера получих парфюма - и.... опаковка - ок, шишенце - също, аромат - 1:1 обаче трайността не е ок.... максимум 2 часа! Въпреки това ще си го използвам, но с парфюмите от този сайт, аз бях до тук!

# 256
Вчера получих парфюма - и.... опаковка - ок, шишенце - също, аромат - 1:1 обаче трайността не е ок.... максимум 2 часа! Въпреки това ще си го използвам, но с парфюмите от този сайт, аз бях до тук!
Кой е парфюма,който си поръча?

# 257
  • Бургас
Днес получих поръчка от тук. Поръчах крем и екфолиант Клиник + още няколко дреболии. Доволна, всичко е ОК.  Peace
Много отдавна не бях поръчвала от тук, може би повече от една година. Сега подходих с резерви, но всичко е наред.

# 258
  • София-Младост
Кой е парфюма,който си поръча?
Ferre е поръчала, на предишната страница има линк. Странно наистина, за съм го ползвала и трайността определено е много.

# 259
  • На земята, която е всъщност звезда.

Парфюм или тестер поръча?

# 260
Да,и аз имам класическото Фере и за мен парфюма е с добра трайност.....

# 261
Не ме разбирайте погрешно, не искам да "оцапам" сайта... просто споделих моето лично впечатление от парфюма, който получих! Щом не се засилих да им го връщам, значи не съжалявам за покупката : ) но съм го ползвала и преди и разликата в трайността за мен е значителна...             С най - добри пожелания: Диди  Peace

# 262

Парфюм или тестер поръча?
 Парфюм...                                                                                                                                                        

# 263
  • София-Лагера
Пробвай го пак есента когато е по хладно.
Тогава,ще видиш трайността как е. Peace

# 264
Така и ще стане : ) вчера си направих експеримент и пръснах върху една памучна тениска (аз се пръскам само върху кожата) и днес определено още се усеща....

# 265
  • Пловдив
Има ли разлика в качеството на парфюмите в зависимост от това дали поръчваш тестер или парфюм?

# 266
  • София
Не.

# 267
  • София-Лагера
Aз поръчах 3 тестера за ММ.
Отзиви другата седмица.

# 268
  • На земята, която е всъщност звезда.
Има ли разлика в качеството на парфюмите в зависимост от това дали поръчваш тестер или парфюм?

Преди време поръчах тестер и беше менте. Затова и сега  попитах, чудех се дали само тестерите са такива.

# 269
  • Пловдив
Някой скоро получавал ли е продукти на Wella Professionals? По едно време имаше съмнения, че не са оригинални, или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт