Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 532
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Сега като гледам, звуча малко заядливо, извинявам се,но наистина се учудих от скъпата доставка.   Peace

# 421
Сега като гледам, звуча малко заядливо, извинявам се,но наистина се учудих от скъпата доставка.   Peace

Оправдано е, щом идват от Чехия.
Тук български сайтове с по 5-6лв доставка да им се чудиш...
Предпочитам да мръдна 50 метра и да си взема нещата от офис и да платя 3.50-4,отколкото на всяка поръчка по 6. Капка по капка вир става.
Но да - ензо го оправдавам.

# 422
  • в 1001-та нощ
Честно казано - все ми е тази - дали идват от Мадагаскар или Казичане, въпросът е продуктът с доставката - комплексно да са ми по-изгодни, от колкото то друго място, пък било там и с безплатна доставка  Blush Heart Eyes

В изв. степен да дойде със Спиди и да платиш при доставката е по-сигурно, от колкото да чакаш пратка  от Англия, да се надяваш да не се загуби, платил си предварително и т.н.  Peace

# 423
Честно казано - все ми е тази - дали идват от Мадагаскар или Казичане, въпросът е продуктът с доставката - комплексно да са ми по-изгодни, от колкото то друго място, пък било там и с безплатна доставка  Blush Heart Eyes

В изв. степен да дойде със Спиди и да платиш при доставката е по-сигурно, от колкото да чакаш пратка  от Англия, да се надяваш да не се загуби, платил си предварително и т.н.  Peace

Точно на същото мнение съм и аз.  Peace

# 424
  • Варна
Момичета, къде ги начислява тези 3% отстъпка? При мен няма такова нещо... А тези кодове за -5% при първа поръчка има ли ги все още?

# 425
  • София
Здравейте, купували ли сте Шисейдо? Днес получих един крем, исках да проверя кога е произведен, но код JACA, какъвто има на моята опаковка, не бил валиден  newsm78
Със сигурност съм го разчела правилно, възможно ли е да е менте?

# 426
  • На земята, която е всъщност звезда.
Здравейте, купували ли сте Шисейдо? Днес получих един крем, исках да проверя кога е произведен, но код JACA, какъвто има на моята опаковка, не бил валиден  newsm78

Обади се във фирмата, вносител на Шисейдо и ги поразпитай. Аз съм правила това упражнение за продукт на ИСЛ и от фирмата-вносител бяха много любезни и услужливи.

# 427
  • София
Те, ако идват от Чехия, не трябва ли техния вносител да се пита? Thinking Ако си сигурна, че това е кодът, направо на Шисейдо пиши и ги питай.

# 428
  • На земята, която е всъщност звезда.
Те, ако идват от Чехия, не трябва ли техния вносител да се пита? Thinking Ако си сигурна, че това е кодът, направо на Шисейдо пиши и ги питай.

И нашият вносител може да провери кода и да каже дали продуктът е оригинален и в срок.

# 429
  • София
Да, смятам да пиша на Шисейдо директно. Еверет Груп отказаха да ми съдействат при положение, че крема е купен от сайт, с който те нямат нищо общо. Казаха ми, че и кода можело да бъде фалшифициран. Имали са запитвания за продукти от Ензо и от Ягодка - в Ензо всичко било "руска рулетка", смесвали оригинали с ментета, а пък Ягодка категорично предлагали китайски имитации. Аз това за Ягодка специално не го вярвам, за Ензо - не знам  newsm78

P.S. Получих отговор, не можели да ми кажат кога е произведен
Thank you for your email and interest in Shiseido.

Please be advised that for all of our products, we guarantee the product quality for 3 years at room temperature, unopened. If the product is opened, please check the color and smell. If the color and smell has not changed since opening the product, rest assured that the product is good to use. We do not have the ability to give you an exact date of when each item is made.

I apologize for the inconvenience this has caused you. Your business is important to us and we commit to delivering a desired product to our customers in the most efficient way possible.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 17:18 от Lodsi

# 430
  • София
От Ягодата преди години съм пазарувала и винаги са ми изглеждали странни нещата им - стари или като менте. Може и чисто внушение да е от моя страна, но често свършваха в кофата. Вече никаква козметика от подозрителни места. Не искам сайтове, където да се надлъгваме

# 431
  • София-Младост

Обади се във фирмата, вносител на Шисейдо и ги поразпитай. Аз съм правила това упражнение за продукт на ИСЛ и от фирмата-вносител бяха много любезни и услужливи.
Най-добре така, защото ако в този сайт написаното е вярно ти е се е"паднал" доста стар крем
http://expiry.narod.ru/

# 432
  • София
Произведен 2001 година  Shocked
Ужас! Писах на Ензо да проверят при този, от който пазаруват защото ако е наистина толкова стар....
От друга страна ако продължим поредицата от буквичките в този сайт излиза
g h - 2004
i j - 2005
k l - 2006
m n - 2007
o p - 2008
q r - 2009
s t - 2010
u v - 2011
w x - 2012
y z - 2013
a b - 2014
Излиза, че може да е произведен и тази година  newsm78

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 10:30 от Lodsi

# 433
Здравейте, купували ли сте Шисейдо? Днес получих един крем, исках да проверя кога е произведен, но код JACA, какъвто има на моята опаковка, не бил валиден  newsm78

Най-добре така, защото ако в този сайт написаното е вярно ти е се е"паднал" доста стар крем
http://expiry.narod.ru/
Произведен 2001 година  Shocked
Ужас! Писах на Ензо да проверят при този, от който пазаруват защото ако е наистина толкова стар....
От друга страна ако продължим поредицата от буквичките в този сайт излиза
g h - 2004
i j - 2005
k l - 2006
m n - 2007
o p - 2008
q r - 2009
s t - 2010
u v - 2011
w x - 2012
y z - 2013
a b - 2014
Излиза, че може да е произведен и тази година  newsm78
и мен силно ме интересува за оригиналността на на shiseido набелязала съм едни кремчета и ме валнува качеството,защото цените в магазина са мн по скъпи отколкото в ензо

# 434
  • София
Ти отвори ли крема? Можеш ли да го сравниш с друг такъв от магазин, в който си сигурна, че са оригинални? Не че това е гаранция, но ако е от 2001г не вярвам да е останал незасегнат.

Общи условия

Активация на акаунт