Пазаруване от enzo.bg (4)

• 133 531
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • Седмото небе
 Peace Здравейте момичета!Включвам се да споделя поредното си добро впечатление от Енцо,без да искам или да имам намерение да звучи като реклама и убеждаване на някого в нещо.Вчера пристигна 3та поред поръчка,която правим съвместно с приятелка.Винаги е в рамките на 3-5 раб.дни след поръчката.Тя си поръчва най-често парфюми,а аз козметика и по някоя мостра на аромати,които нямам наблизо за тест.От цените и качеството сме повече от доволни и без никакво съмнение в автентичността на продуктите.Но и залагаме почти винаги на сигурно-само продукти,които познаваме,някое от двете ни има съответното нещо или има къде и с какво да сравним,рядко е на сляпо.До сега не ни се е падало нещо некачествено или ментосано,дано и занапред да е така.Дано няма разочарования или поне,ако се случи да подлежат на лесна корекция.Хубав ден и уикенд на всички!!!

# 526
Здравейте, направих си регистрация в сайта, специално по повод това, че си поръчах 2 парфюма от енцо преди 2 дена и сега тръпна в очакване, защото доколкото разбрах - пазаруването от този сайт е като тото, и не се знае дали ще ти пратят оригинали или дубайски ментета. Парфюмите, които поръчах са тестери на Burberry - The Beat и Clean - originale. Като ги получа ще пиша дали са ментаци или не Praynig

# 527
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли през колко време и кога се сменят промоциите в сайта?

# 528
  • София

Промоциите са седмични от понеделник до неделя.

# 529
  • Пловдив

Промоциите са седмични от понеделник до неделя.

Благодаря! Hug

# 530
Получих си парфюмите, всичко беше перфектно, нямам съмнение в оригиналността им. Burberry-то особено е изненадващо наситено, мих го, и пак си стои...

# 531
  • Sofia
Сега за първи път разглеждам сайта в търсене на подарък и за моя огромна изненада намирам козметиката на Dr.Hauschka, която преди купувах само от чужбина.
За моя огромна изненада серумът, който ползвах и бях ужасно доволна се продава на два пъти (че и повече) по-ниска цена.

Ето в Ензо:
http://www.enzo.bg/dr-hauschka/facial-care-uspokojavassh-i-podkh … -za-zrjala-kozha/

Ето същият в Англия:
http://www.feelunique.com/p/Dr-Hauschka-Intensive-Treatment-04-40ml

Дали е същият, всъщност? Не мога да си обясня тази огромна разлика в цената  newsm78

# 532
Възможно е да е същият, feelunique отдавна не са с ниски цени.

# 533
  • Sofia
Само за пример дадох, но навсякъде цената е много по-висока, не само feelunique:
http://www.amazon.com/Dr-Hauschka-Intensive-Treatment-1-3/dp/B00 … 4495&sr=1-107

# 534
Никой не може да обясни разликата. Някои хора се съмняват , че в този сайт има доста копия на продукти, но всеки си преценява сам. Peace

# 535
  • София
Възможно е да е същият, feelunique отдавна не са с ниски цени.
Без намаленията е направо скъп. За Ензо, не знам. има както + така и - мнения. Можеш да го пробваш и ако те усъмни да им го върнеш. Thinking

# 536
Получих си днес 3 парфюма - 2 от тях съм купувала от други места многократно, разпознавам ги добре и са оригинални. Третия довечера ще тествам. Проблемът ми е с фактурата - като поръчвах в полето за нея имаше графа само за име на фирмата и данъчен номер, и ми пристига с тях плюс моя домашен адрес и име. Не знам сега дали ще мога да я осчетоводя. Цените на Енцо действително са по-евтини ако имаш фирма да си върнеш ДДСто.  #Cussing out Много несериозно от тяхна страна да не са по-прецизни с данните.

Трябва да отбележа и че поръчвам парфюми, които не са популярни и не ми е известно да им се правят ментета, затова съм спокойна. Иначе, актуални Шанел, Диор и т.н. не просто от Енцо, а и от който и да е сайт не бих поръчала. Не знам вече как стои въпросът за тестерите, и те ли имат ментета някой знае ли?

# 537
Е те имат най-много ментета в световен мащаб. Знаете ли колко малко тестери отпускат брандовете? А колко виждаме да се продават? Mr. Green

# 538
  • София
Е те имат най-много ментета в световен мащаб. Знаете ли колко малко тестери отпускат брандовете? А колко виждаме да се продават? Mr. Green
Да, тестерите винаги са ме смущавали. От къде взимат неограничен брой тестери онлайн магазините, при положение, че в магазините  я има, я не тестер. Thinking А там са все пак официалните вносители

# 539
хммм, аз имам 2-3 тестера от размените - сравнявала съм ги с парфюма и считам, че са оригинални, предполагам от сайтове са купени. сама не съм купувала, така че като цяло не съм специалист, но ми е интересно. Thinking
може би точно за това няма по магазините, защото ги продават. чувала съм, че на магазин се полага по 1 тестер на всеки примерно 12бр. поръчани - ако някой знае точно на колко бройки се пада по 1, да уточни плс. така трябва да е и с други козметични продукти. но масово по магазините си карат с по 1 и като свърши, казват, че няма. единствено на софийското летище ми е правило впечатление, че колкото и пъти да мина оттам, на разни кремове има изложени по 2-3 тестера отворени. това ме кара да мисля, че се получават доста бройки, просто повечето магазини ги продават по разни канали, вместо да ги оставят на рафта за проба. не са безкрайни бройки и по сайтовете като че ли...
просто хипотеза, може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт