Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 836
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Аз проверих баркода на моята спирала на ЕЛ. Отговаря си, така че смятам че продукта ми е оригинален. По друг начин не знам как да направя проверка.

# 691
Миналата седмица пуснах поръчка от сайта, след повече от двегодишна пауза. Днес пристигна, с ден по-рано дори от предвиденото. Проверих и кода, всичко е ок.

# 692
  • София
Поръчах си козметика на Lancome - няколко неща даже - пристигнаха навреме, оригинални са, ползвала съм и преди тези продукти. Доволна съм - цените им са много добри. Замислям се какви ли надценки слагат магазините ...

# 693
  • Варна
 Безплатна доставка за поръчки над 111лв. до сряда Mr. Green

# 694
Безплатна доставка за поръчки над 111лв. до сряда Mr. Green
Смешни са!

# 695
Аз си чакам втората поръчка на козметика  - при първата всичко беше оригинално и наред.
За парфююмните - приятелка си поръча няколко, определено бяха ментета и дори имаше такива, чиито аромат не съвпада с оригиналния... #Cussing out

# 696
Хм, тъкмо гледах, че предлагат и Том Форд. За този, който мен ме интересува има 50лв разлика в цената му от магазин.

# 697
  • София
За парфююмните - приятелка си поръча няколко, определено бяха ментета и дори имаше такива, чиито аромат не съвпада с оригиналния... #Cussing out
Би ли посочила за кои парфюми става дума?

# 698
Би ли посочила за кои парфюми става дума?
Ами бяха от колекции на певици - единият мисля беше на Бритни Спиърс, който тя каза, че няма нищо общо с оригинала, който тя има, а другия пак беше на певица, но не помня коя.  Embarassed

# 699
Писала съм за опита си от този сайт и в други теми, но сега видях тази, та да си кажа и тук:
Преди време си бях поръчала парфюм - BLV Notte Pour Femme на Булгари. Абсолютно съм сигурна в автентичността на парфюма /имала съм го и преди/ и съм много доволна от качеството му - в смисъл, че парфюмът е със свеж и жив аромат. Казвам го защото единственото ми притеснение бе не дали парфюмът ще е оригинален /съмнявам, че някой ще тръгне да го ментосва/, а да не е твърде старо производство и да си е променил качествата от лошо съхранение, например. Е, нямаше нищо такова, т.е. доволна.
Поръчвала съм и козметика - 1 крем за лице на шисейдо - без забележки, както и козметика коса, но главно стилизиращи продукти, които не знам дали въобще може да не са оригинални....Т.е. опитът ми със сайта е малък, но определено положителен и досега не съм имала основание за съмнение.

# 700
Някой поръчвал ли е четки на Tangle Teezer ,дали са оригинални?  newsm78

# 701
Някой поръчвал ли е четки на Tangle Teezer ,дали са оригинални?  newsm78
Да, поръчвала съм, оригинална е.  Heart Eyes

# 702
А от кой вид на четките сте доволни ? Чудя се между Оригинал и Елит,за Стил изчетох доста коментари ,че е малка.

# 703
  • София
Много искам да ви споделя нещо за парфюмите. От 4 години ползвам парфюм на Thierry Mugler - Alien. Тази година реших да спестя някой и друг лев и позовавайки се на коментарите тук реших, че парфюмите що пък да не са оригинални . Може да са с по-ниски цени, защото нямат разходи за наеми, заплати и т.н. И поръчах. Трябва да ви кажа, че съм АБСОЛЮТНО сигурна, че парфюмът НЕ Е оригинален. Първо - кутията е от прост картон /оригиналът е лъскав и луксозен. Второ - вътре в парфюма има една книжка - е, познайте и тук имаше, но също неоригинална, кратка/две листчета/ и от проста хартия. Трето - на капака на оригиналните парфюми има код, с който се регистрирате в сайта на Thierry, а тук на капака, там където трябва да има код имаше залепена някаква лента хартия, под която като я разлепих няма нищо! И на четвърто, но най-важно място - парфюмът не е траен като оригинала и ароматът от него, имам предвид от оригиналния, който усещах по шалове, дрехи и дори като си отворя чантата /нося си го в нея/ изобщо сега отсъства.
Е, за по-малко пари сигурно трябва да се очаква и по-ниско качество, но аз съжалявам че спестих 40 лева! Просто тези парфюми са някаква реплика, близка до оригиналната като аромат, но толкова много пари за една реплика някак си не си заслужава /мое мнение, разбира се/.
Купувайте, дами, от сайта, /всеки сам си преценява естествено/ но не се заблуждавайте че парфюмите са оригинални ! Аз за себе си приключих с експериментите - летищата са моето решение както и досега!

# 704
А ,добро утро.....

Общи условия

Активация на акаунт