Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 831
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
  • София-Лагера
За мен това е супер несериозно.
Хем парфюма е менте,и да не го върнеш.
Да го върнеш ,ще ти коства 5 минути.

# 721
  • Sofia
Някой дали е купувал този парфюм, да сподели отзиви:
Armani Acqua di Gio Pour Homme

# 722
Момичета, някоя от вас купувала ли си е Метеоритите и четката на Guerlain? Предстои ми да си ги купя и видях, че в сайта са на много добра цена, но се притеснявам, защото съм виждала ментетна на този продукт. Иначе от сайта минала седмица си поръчах bb крем на Миша и четка-сешоар на Babyliss, които си бяха оригинални!

# 723
И как позна, че са оригинални?

# 724
Не знам с каква цел е този въпрос, аз наистина имам нужда от информация, а не да бъда разпитвана и все пак...BB крема на Missha го взимам за втори път (първия път от амазон) на почти същата цена, на лицето ми стои по същия начин, имайки предвид, че това е азиатски продукт, който на дребно е евтин, а на едро най-вероятно е без пари, то смятам, че би било по-скъпо да се произведе менте на така или иначе супер евтинджос. (ако пък все пак са се постарали да направят такова, то няма разлика с това, което си имам от амазон). Четката-сешоар на babyliss е комплект от въртяща се четка с приставка голяма кръгла, малка кръгла, и още две две приставки. Разбрах за тази четка от форум и там жената си я беше поръчала от този сайт. В същото време тази четка беше в промоция с обикновена четка за коса безплатно. Същата промоция имаше и в сайта на Babyliss. Дойде в същата кутия, която гледах в други сайтове, а от самата четка съм адски доволна, много ме улеснява в оформянето на коса, така, че ако и това е менте, то аз съм доволна (109лв струваше, колкото и на другите места).

Та аз ще си променя въпроса: Някой поръчвал ли си е метеоритите и ако да, толкова добри ментета ли са като останалите неща, които съм пробвала? (Разбира се се шегувам, искам и държа нещата ми да са оригинални и парфюм не бих си поръчала, но неща, които нямат имирации опитах и не сгреших. За съжаление на метеоритите съм виждала ментета и моля, ако някой си ги е взимал да каже дали и в този сайт са менте)

# 725
  • София
Здравейте,

харесала съм си doll eyes на Lancome. Цената е сравнително по-ниска . Някой да си е поръчвал спирали от там, за да изкаже мнение?  newsm78

# 726
Аз, две до сега на Ланком, Виртуоз-а и Хипнос Стар. Оригинални и качествени са си.  Peace

# 727
  • Варна
И аз също. Миналата седмица получих Grandiôse - страхотна е.

# 728
  • София
Значи и аз ще поръчам  Mr. Green Ще пиша щом пристигне , за да споделя впечатления Flutter

# 729
Боя за коса поръчвали ли сте?

# 730
Боя за коса поръчвали ли сте?
Да.

# 731
  • София
Вчера ми пристигна спиралата на Lancome Doll Eyes  Flutter Супер е , нямам забалежка Heart Eyes Само не съм видяла, че е водоустойчива   ooooh! и вечер по 15 минути я разгримирам  Mr. Green

# 732
  • Sofia
Плащате ли доставка или има вариант за безплатна такава?

# 733
  • София-Лагера
Няма БД.

# 734
На мен доставката винаги ми излиза безплатна. Правя големи поръчки за над 100лв, винаги си вадя код 5% отстъпка, така излиза безплатна доставката, а цената на продуктите си остава евтина. Пак е по-добре от другите сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт