Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 818
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Плащате ли доставка или има вариант за безплатна такава?
На мен доставката винаги ми излиза безплатна. Правя големи поръчки за над 100лв, винаги си вадя код 5% отстъпка, така излиза безплатна доставката, а цената на продуктите си остава евтина. Пак е по-добре от другите сайтове.
как така си вадиш код за -5% всеки път на мен само веднъж ми даде  newsm78

# 736
Триеш си хронологията на бразуъра (или направо влизаш от друг браузър, от който не си отваряла сайта), от който си го отваряла и си правиш нова поща, която да вкараш.

# 737
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Триеш си хронологията на бразуъра (или направо влизаш от друг браузър, от който не си отваряла сайта), от който си го отваряла и си правиш нова поща, която да вкараш.
ясно нова поща, благодаря   bouquet

# 738
За 5 лева Маймун ставаш.И като получиш ментака два пъти по- Маймун...

# 739
  • Sofia
Някой поръчвал ли е козметика на Dr. Hauschka от сайта? Искам един серум, който ползвам по принцип и цената е много по-добра спрямо английските сайтове.
Козметиката не е много популярна и е специфична, чули ли сте за фалшификати на марката?

# 740
  • Варна
Аз съм поръчвала - веднъж декоративна козметика и веднъж бяла. Много съм доволна и от двата продукта Peace
И при тези, които аз избрах, имаше огромна разлика с цените от други сайтове.

# 741
  • Седмото небе
 Heart Eyes Току що ми пристигна поредна поръчка-този път само парф.-подаръци за предстоящите празници Heart Eyes И двата аромата ги познавам и съм на 100% убедена в оригиналността им,за много близки хора са и мога да си позволя да ги отворя и пръсна.Предупредила съм,че ще си ги получат разпечатани,понеже не искам да се излагам Mr. Green Досега не съм имала съмнения в нищо получено оттам-било то бяла,декоративна,аромати,аксесоари или продукти за коса.Но за всеки случай да проверя аз какво има в кутията и как е!!! Поръчвам само продукти които съм ползвала или пробвала-така,че да имам база за сравнение Peace ДАНО НИКОГА НЕ МИ СЕ СЛУЧИ НЯКОЯ НЕПРИЯТНА ИЗНЕНАДА Praynig Peace

# 742
Heart Eyes Току що ми пристигна поредна поръчка-този път само парф.-подаръци за предстоящите празници Heart Eyes И двата аромата ги познавам и съм на 100% убедена в оригиналността им,за много близки хора са и мога да си позволя да ги отворя и пръсна.Предупредила съм,че ще си ги получат разпечатани,понеже не искам да се излагам Mr. Green Досега не съм имала съмнения в нищо получено оттам-било то бяла,декоративна,аромати,аксесоари или продукти за коса.Но за всеки случай да проверя аз какво има в кутията и как е!!! Поръчвам само продукти които съм ползвала или пробвала-така,че да имам база за сравнение Peace ДАНО НИКОГА НЕ МИ СЕ СЛУЧИ НЯКОЯ НЕПРИЯТНА ИЗНЕНАДА Praynig Peace

Здравей,

Аз също чакам един мъжки парфюм на Бос. От намалените е. Ти какви поръча, ако не е тайна, намалени ли бяха?

Благодаря   bouquet

# 743
  • София-Лагера
Получих този
http://www.enzo.bg/cartier/de-lune-toaletna-voda-tester-za-zheni/
Никога не съм го ползвала.
Трайност 3-4 дни на халата ми.
На ръката ми 9-10 часа.
Много ми хареса и направо съм влюбена в него. Heart Eyes

# 744
  • гр.София
Зравейте на вички... Днес получих два парфюма, които си бях поръчала от сайта... доволна съм. Изглеждат добре и миришат по същия начин, както мострите, които имам... ще кача снимка по-късно, тъй като в момента пиша през тел. Лека вечер на всички..
П. С. Записвам се да следя темата

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 10:56 от P-i-L-e-T-0

# 745
  • Бургас
Искам да си поръчам козметика на Ла Рош-Позе и ми правят впечатление доста по-ниските цени. Мислите ли, че може да предлагат стока с изтекъл срок на годност?
Друго, което от доста време искам да си купя, е професионален сешоар. В ензо.бг Парлукс е с невероятно ниска цена...
Ясно ми е, че когато човек заложи на най-ниската цена трябва да поеме и рисковете на това, но ми е интересно вашето мнение.
Благодаря Simple Smile

# 746
  • Sofia
Получих си серума на Д-р Хаушка, изглежда ОК, сравнявам с други кутии, които имам вкъщи. Освен това ми е трудно да си представя, че някой ще имитира подобна специфична козметика. Rolling Eyes
По проверка е произведен през декември 2011 и е годен още 5 месеца (срокът на годност е 40 месеца). За мен е ОК, защото представлява 28-дневна програма, т.е след месец ще е свършил.
Допускам, че и за други козметики се продават такива с по-кратък оставащ срок.

Предвид цената съм доволна. Peace

# 747
  • София
Искам да си поръчам козметика на Ла Рош-Позе и ми правят впечатление доста по-ниските цени. Мислите ли, че може да предлагат стока с изтекъл срок на годност?
Друго, което от доста време искам да си купя, е професионален сешоар. В ензо.бг Парлукс е с невероятно ниска цена...
Ясно ми е, че когато човек заложи на най-ниската цена трябва да поеме и рисковете на това, но ми е интересно вашето мнение.
Благодаря Simple Smile

Продуктът винаги може да бъде върнат в 7 дневен сро стига да не сте нарушили целостта на опаковката.
Аз имам доста продукти, вкл. бяла козметика на Шисейдо, Клиник и всичко е било в срок на годност.
Поръчвала съм предимно серии излезли скоро на пазара като Ибуки например.

# 748
Благодаря Simple Smile
На този сайт можеш да провериш срока на годност на продуктите. Аз съм си поръчвала неща на Ла Рош и не съм имала никакви проблеми.  Peace

# 749
И моят мъжки парфюм пристигна. Hugo Boss нещо си Mr. Green Та, доста е траен, което според мен не е гаранция за автентичност. Попадала съм на доста трайно менте, което дразнеше сетивата ми през целия ден  Mr. Green Но ми направи много неприятно впечатление, че парфюма дойде без найлонова опаковка на кутията  Shocked Парфюма е за подарък и сега ще се чудя какво да обясня, много тъпо, ще купувам друг от магазина вече.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 10:37 от Vividas

Общи условия

Активация на акаунт