Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 827
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
  • Седмото небе
Ako e 100 или 125 мл няма защо да се чудиш,че е без целофан-те са го написали Wink Peace http://www.enzo.bg/hugo-boss/hugo-toaletna-voda-za-mzhe/# Някои продукти,както и този,дори и в реалните магазини се предлагат и продават така Peace Уточнявам Naughty и то не само в БГ newsm78 Винаги ме е учудвала тази практика,но си е факт!!!

# 751
Ako e 100 или 125 мл няма защо да се чудиш,че е без целофан-те са го написали Wink Peace http://www.enzo.bg/hugo-boss/hugo-toaletna-voda-za-mzhe/# Някои продукти,както и този,дори и в реалните магазини се предлагат и продават така Peace Уточнявам Naughty и то не само в БГ newsm78 Винаги ме е учудвала тази практика,но си е факт!!!

Хм..., значи казваш може и да не е менте  newsm78
Парфюма е 75мл, между другото Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 10:28 от Vividas

# 752
  • Седмото небе
Може и да не е!Ти им звънни ей така просто и ги питай,уж само за инфо,когато са го имали в наличност дали е бил с целофан или без.Би трябвало да могат да ти отговорят и според отговора им реагирай.Ако не е бил по принцип-тогава си ок!!!Но ако ти кажат,че е имал целофан-тогава ги питай каква е причината този който си получила да е в този вид!Аз много пъти съм им звъняла за разни уточнения и винаги са били супер любезни и отзивчиви Whistling #Crazy Чак учудващ факт,но правещ страхотно добро впечатление Wink

# 753
 Какво ви е мнението за козметиката, която се продава в този сайт? Прави ми впечатление, че някои продукти са много по - евтини, отколкото в аптеки, магазини и други сайтове. На какво се дължи това - с изтичащ срок на годност ли пристигат артикулите, фалшиви ли са или какво?
 Доволни ли сте от парфюмите?
  bouquet

# 754
  • Седмото небе
Мисля,че цялата търсена от теб информация може да намериш,ако отделиш малко време и попрочетеш темата отначало Wink Peace А лично аз от всичко закупено и получено оттам съм супер доволна.Вече мога да се похваля с бяла,декоративна и аромати-всичките до един оригинални и с нормален срок на годност.И с риск да се повторя,влияейки се от негативните коментари и случки-дано никога не ми се случва издънка с тях Praynig Другите,от които пазарувам и съм също очарована,само да не бяха толкова бавнички Crazy са
Скрит текст:
www.parfimo.bg - някои продукти от декоративната им са на смешни цени направо,но факт че са си ок като годност и качество

# 755
  • Варна
Никога не съм поръчвала парфюми, но бяла и декоративна козметика - редовно. Нямам никакви оплаквания, нямам съмнения в качеството, нито в сока на годност.
Доволна съм и ще продължа да използвам сайта до евентуална издънка от тяхна страна, но все пак тайничко се надявам, че такъв момент няма да има.

# 756
  • София
Поръчах Версаче Кристал Ноар и сет на Ели Сааб-интенз за подарък на майка ми и свекърва ми-много,много съм доволна PeaceИ двата ги имам от преди и сравних-перфектни FlutterВ Енцо ми излезнаха 210лв-в Сефора са 350лв,супер доволна съм Grinning

# 757
Аз купих на мъжа ми ИНВИКТУС- подаръчен комплект, 100 мл. + 150 део , а за ме БРАЙТ КРИСТЪЛ АБСОЛЮ, подаръчен к- т, за 250 лв. - двата, от Бюти зон... обаче. Ла Ви  Бел на Ланком, който купих от Енцо, дъщеря ми го фъска на куклите си, защото такъв ментак не съм уцелвала скоро...

# 758
Аз купих на мъжа ми ИНВИКТУС- подаръчен комплект, 100 мл. + 150 део , а за ме БРАЙТ КРИСТЪЛ АБСОЛЮ, подаръчен к- т, за 250 лв. - двата, от Бюти зон... обаче. Ла Ви  Бел на Ланком, който купих от Енцо, дъщеря ми го фъска на куклите си, защото такъв ментак не съм уцелвала скоро...

За пореден път съм изумена как може да получавате ментета и да не ги връщате..има закони и е крайно време да спрат да ни се подиграват и да си знаем правата..отделно на мен ,както и предполагам на други ,които четат темата би ни било полезно да видим поне как изглеждат отделните ментета,снимайте,показвайте,обсъждайте,за да има по-малко ужилени Peace В случая парфюма ма Ланком е скъп дори и в Енцо,така че не проумявам как не сте го върнали веднага,но щом куклите имат нужда от "фъскане" ooooh!

# 759
Шоколадена, не се изумявай, в тази тема, "пострадалите" от ментета само хвърлят по някое твърдение и бягат. Или пишат, че ароматът им е нетраен, а не могат да го снимат, защото бля-бля......
Досега не съм прочела обосновано и доказано твърдение за менте от Енцо.
Само градски легенди и взаимно надъхване.

# 760
Писала съм назад в темата, мислех, че се чете наред.Ароматът не е траен, няма как да го снимам. Писах, че след 2 ч. вече не се усеща, но времето е по- малко.Също така има много особена остатъчна, неприятна миризма, следствие на смесването на некачествени съставки, вероятно. Същото ЕДП от лицензиран вносител, тествано върху кожата ми, трае цял ден. Вечерта душ, сън, а сутринта все още се усеща.Една дама писа, че нейният има трайност 2 дни.Външният вид, бар кода, опаковката бяха наред, което ме заблуди. Нямаше само стикер за произход и вносител, а тези от Бюти зон имат по три, единият холограмен.Магазинът, от който купувам има 15 % отстъпка до Коледа, ако има интерес, на ЛС.Няма как нещо струващо 180 лв., в Енцо да е 70 лв., и качеството да е същото...

# 761
Нямам случай парфюм, пръснат сутринта да го усещам върху кожата си до вечерта. Още по-малко след душ. Явно е до кожа. Парфюми купувам само от фри шоповете на летищата Peace

# 762
Нямам случай парфюм, пръснат сутринта да го усещам върху кожата си до вечерта. Още по-малко след душ. Явно е до кожа. Парфюми купувам само от фри шоповете на летищата Peace
Пробвай Слона Джангъл на Кензо!, Хипнотичната отрова, Пойзън, Мис Диор Шери ЕДП, Адикт на Диор. Шанел №5 и Коко Ноар на Шанел и още, и още....да видиш до кога ще ти стоят на кожата, каквато и да е тя.

# 763
Имала съм и пойзън и адикт на диор, нямам спомен да са били по-трайни.

# 764
Шоколадена, не се изумявай, в тази тема, "пострадалите" от ментета само хвърлят по някое твърдение и бягат. Или пишат, че ароматът им е нетраен, а не могат да го снимат, защото бля-бля......
Досега не съм прочела обосновано и доказано твърдение за менте от Енцо.
Само градски легенди и взаимно надъхване.
Именно, именно...  Laughing

Между другото някой ще пуска ли новата тема?

Общи условия

Активация на акаунт