VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 105 802
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Ти пък. Laughing

Обаче на Къци сега ще трябва да му пратят освен адвокат и охрана. Златка ще го пребие. hahaha

а аз с удоволствие бих й помогнала, ако не може сама да се справи Naughty  #2gunfire

# 766
Така ще е.

Все пак- наздраве за по едно.

Наздраве, разбира се!
Юлиан вече е с хонорар в джоба и при семейството си  /то това не пречи на сънищата  Mr. Green/.

Което ме подсети, че като мнооого малка бях влюбена в братя Аргирови. Ужас ви казвам, направо извратено. Crazy

Момичета, само грозде за Къцко. Naughty

# 767
Ще се езрадвам Фънки да започне да терори Къци, защото той го прави по много по-смешен и забавен начин от Юлиан, който е просто грубиян. Къци като тероризира някого го прави с хумор и много клоуниада, нещо което ми се гледа в къщата. Давай, Фънки! Hug

# 768
Какво стана с предложението за брак?

# 769
А по-подла и самодоволна физиономия от тази на Къци при съобщаването на изгонения не бях виждала. Stop

# 770
  • София
Излъгаха ни,за пореден път Grinning

# 771
Ти пък. Laughing

Обаче на Къци сега ще трябва да му пратят освен адвокат и охрана. Златка ще го пребие. hahaha

а аз с удоволствие бих й помогнала, ако не може сама да се справи Naughty  #2gunfire

Ако имаш нужда от подкрепление, свиркай, идвам веднага на помощ Simple Smile)))

# 772
Давайте субтитрите.......

# 773
  • Варна
Oще веднъж добре дошли в държавата на Златките.  Sick Sick Не можаха да простят надменността на истинския ВИП и му резнаха главата.
Peace
аз  определено симпатизирах на Юлиян, за разлика от "Аз обичам, България", там винаги съм за отбора на Андрей Laughing

# 774
  • София
   Кънчев мисли,че с нещо ще ни изненада.Толкова да се знае всичко от къщата никога не е било.

# 775
Юлиян-тови огромен мъж се показа като пълна мишка,злобен заядлив и човек неумеещ да губи достойно.
Много се изложи и показа цялата си злоба и дребнавост

# 776
  • SF
Марияна ще се омъжи!!!! Heart Eyes

# 777
сряда

# 778
Спокойно бе, момичета, един неудачник излезе, но ще влезе друг неудачник, който също се проба́ къде ли не, за да стигне и той до ВБ.
Хълцуркова, може ли така, за разнообразие, да споменеш поне един, когото харесваш!
Даже не е необходимо да е от ВБ.
Просто някъде, някой, а?!

# 779
пуу не познах

пак заложих на това 4е биг брадър ще се опита да спаси Юлиян като покаже временния резултат
тъй като Юлиан е по добрия вариант от гледна то4ка на шоуто

явно оба4е са имали близки проценти със Златка и показването им е обезмисля цялото упражнение

ако Юлиян  е имал видимо по висок негативен вот от Златка и Никол то мисля 4е щяха да го обявят за да може гласуванията против 2те жени да се увели4ат , а тези срещу Юлиян да намалеят

тва е
4овек се у4и докато е жив

Общи условия

Активация на акаунт