Ориенталски танци - бели денс - всичко за тях!

• 3 985
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!

Ориенталските танци са ми голяма страст  Party

Виждам, че нямат отделена специална тема ... та им направих.

Пускам ви линк с доста обучителни видеа с основни движения:
http://www.howcast.com/guides/444-Belly-Dancing-101

Дано са ви полезни!  bouquet

# 1
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace аз ще ги разгледам с удоволствие  Hug

Ходила съм 2 пъти - веднъж преди да забременея и това ме накара да спра и после - след като спрях да кърмя, много е раздвижващо и се чувствах жива 1000 пъти  Peace

# 2
Има такава тема, виждала съм и тук в раздел Хоби, а сега е в Музика, концерти....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340132.165

# 3
О, супер, ще разгледам! Мерси! Аз търсих, търсих, но явно още не се оправям с интерфейса Simple Smile.

# 4
Благодаря  Peace аз ще ги разгледам с удоволствие  Hug

Ходила съм 2 пъти - веднъж преди да забременея и това ме накара да спра и после - след като спрях да кърмя, много е раздвижващо и се чувствах жива 1000 пъти  Peace

Да, прекрасни са тези танци. Те са моята тайна за справяне с проблемите Simple Smile.
Аз ходя много и на всякакви уроци по танци, но си тренирам и във вкъщи. Изобщо не смятам, че е вярно ширещото се мнение, че така не ставало. Е, с учител е по-хубаво, но и с виртуален такъв пак е кеф, а е и удобно.

# 5
  • София
Много искам да се запиша, но не мога да си намеря къде... За района на Младост знаете ли?

# 6
Здравейте, и аз отскоро съм се запалила по ориенталските ритми. Искам да се науча на основните ритми, ей така за мен за разтоварване и на любимия да танцувам също (гледах един клип - супер е еротично, а изглежда съвсем просто Да, но се оказа че не е лесно .... За съжаление живея в по-малък град и тук обикновено има школи само за деца, за такива като нас 35 + няма  Sunglasses Затова търся нещо в нета, да гледам и да се уча. На един урок попаднах по Фиеста, но повече не съм засичала. Знаете ли кога и от колко часа ги дават?

Общи условия

Активация на акаунт