ПЛЕВЕН 152

• 71 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Хмм, а за предучилищна как стои въпроса в Христо Ботев?
Че ми е един от изборите.

Biserka_a, дали можеш да попиташ като водиш детето?

# 361
Ще попитам , Мира.

# 362
Само да вметна , че записването за първи клас в ,,Хр. Ботев ,, приключи. Ще има родителска среща за първолаците на 21 февруари.
,

много е рано  Crossing Arms ужас.
rummi_pl добре дошла

# 363
Да, Majunja. Имаше записани 155 деца за първи клас Shocked

# 364
Да,в няколко училища вече е свършило записването - то предварителни списъци де ,записването е с оригинала от градината ,дето го дават през месец май.
В Патриарха също казаха ,че са записани вече.

# 365
На нас по местоживеенеще ни бъде по- близо Патриарха, но предпочетох детето да си остане е,,Хр. Ботев,, по ред причини...

# 366
Здравейте момичета,
съжалявам, че така нахлувам в темичката ви. Аз съм от Свищов и пиша с молба да ми препоръчате добър детски ортопед. Забелязвам някой притеснителни неща и ми се иска някой, който наистина разбира от работата си и човек, който да ни обърне внимание.
Благодаря предварително   bouquet

# 367
Здравейте момичета,
съжалявам, че така нахлувам в темичката ви. Аз съм от Свищов и пиша с молба да ми препоръчате добър детски ортопед. Забелязвам някой притеснителни неща и ми се иска някой, който наистина разбира от работата си и човек, който да ни обърне внимание.
Благодаря предварително   bouquet

Ако искаш с направление, д-р Тодоров в Окръжна болница.
Иначе в Свети Панталеймон също мисля приемат с направления, но за там не мога да изкажа конкретно мнение за специалист.

# 368
Mirama, благодаря за бързия отговор  Hug Когато дребчо беше на 40 дена го водих точно при д-р Тодоров, минах си на платен преглед, но честно казано не искам при него. Прегледа тогава траеше половин минута, колкото да снима тазобедрените стави. Помолих го да погледне и вратлето, но той отказа и си преглеждаше фейсбука от айфона. Опитах се да му задам някой въпроси, но не ме отрази. Може би съм го хванала в подобен момент, но ме е страх да не отидем пак и историята да се повтори.
Ще потърся координатите на Св. Панталеймон и ще попитам. Благодаря отново

# 369
stefi_sv, при баща или син Тодоров сте ходили?
Защото те са 2ма. ) Аз говорех за баща Тодоров.

# 370
Беше младичък, сина ще да е бил. Помня, че името му започваше със С

# 371
Беше младичък, сина ще да е бил. Помня, че името му започваше със С

Да, сина е бил определено. )

Ако искаш отвори сайта на Свети Панталеймон и виж какви специалисти има там. Доста хора се насочват нататък, но просто на мен не ми се е налагало.
Дано и другите момичета да се включат с конкретно име.

# 372
Благодаря за отделеното време и внимание Mirama  Hug

# 373
Честно казано, според мен най-важна за 1 клас е учителката, не толкова училището... Все пак аз откак записахме Кари в НУИ нямам никакви съмнения, че и Дани ще е там като му дойде времето Simple Smile Това училище просто е със съвсем различна атмосфера, усеща се как децата са на първо място и колко ги ценят... дали защото имат само по един първи клас или просто защото е училище по изкуствата, но някак на мен самата ми става едно радостно, като влизам там  Grinning

# 374
Dana, напълно съм съгласна с написаното от теб за НУ.  Атмосферата е друга, отношението към децата не може да се сравнява с останалите училища. Ако открият балетна паралелка от 1 ви клас, бих пробвала дъщеря ми там, защото самата тя живее с бАлета, идва и отвътре. Страда ,когато е болна и я спирам от репетиции и би било добре за нея ,да се занимава с това, което и харесва,дори и да не продължи с балета.

Общи условия

Активация на акаунт