ПЛЕВЕН 152

• 71 305
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Мирама, защо си мислиш, че нямаше да ти обърнат внимание в частните клиники, не съм съгласна. Особено в едната работят абсолютно същите които и в държавната. На моето бебе в частната клиника Йонов му обърна страшно внимание, поради съмнение за висок билирубин, а на изпроводяк ехография от него на мозък и коремни органи.

# 661
Kalifornia, ами всеки е свободен да си има мнение. )
Не казвам, че в частните са по-лоши или нещо от сорта, просто не им се занимава с по-сериозни случаи.

Сега един въпрос, надявам се на по-бързи мнения. )))
Препоръчайте педиатър, където да запиша бебока. Ще сменям тази на щерката и искам него направо при друг педиатър да го запиша.
1-во и 3-то ДКЦ са ми най-удобни по принцип, става и педиатър, който работи другаде, не знам дали е задължително да е по ЗК, или не.

И още един въпрос, къде се намирав момента клиниката по Хематология и ме интересува Доц. д-р Николай Цветков дали има частен кабинет и прием.

# 662
Клиниката по хематология е в двора на окръжна болница.

# 663
Мира,Хематологията е в сградата,където преди беше родилно,над кафе Асклепий.Половината сграда е Хематология,другата половина е инфекции.Това е в първа база.Цветков не знам дали има частен кабинет.
  Педиатър не знам кой да ти препоръчам Ако държиш да е на Сторгозия,аз съм доволна от нашата - д-р Маринова - в сторгозийското ДКЦ. Хубаво е да е по здравна каса,поне заради консултациите и ,ако все пак решиш да слагаш ваксини. Иначе пак можеш да си ги водиш на частно.На Сторгозия също има дежурен педиатър събота и неделя ( поне преди имаше)

# 664
Аз да помоля да ми препоръчате гинеколог. Читав, да обяснява, да е жена и по възможност да работи по каса /на последното не държа особено/. Нищо не искам, дето се казва. Crazy

# 665
Лично аз съм доволна от Вася Георгиева винаги ми е обръщала внимание и обяснява за всичко, което те интересува, да не говорим ако става въпрос за раждане и двата пъти тя ме е израждала и е била до мен да ми държи ръката по време на раждането и работи със здравната каса.

# 666
Лично аз съм доволна от Вася Георгиева винаги ми е обръщала внимание и обяснява за всичко, което те интересува, да не говорим ако става въпрос за раждане и двата пъти тя ме е израждала и е била до мен да ми държи ръката по време на раждането и работи със здравната каса.
Тя е и моята докторка  Simple Smile

# 667
KapriZ, Ди,   bouquet!

# 668
 di_p, а може ли някакви координати да ми дадеш на лекарката? Как е с антибиотиците, отговаря ли си на телефона и др. такива?

kati_v, с 4ръце мога да ти препоръчам моята, още повече след 2то ми секцио .
д-р Юрка Гешева, на кабинет в Окръжна болница е вторник и четвъртък, работи си по ЗК. Иначе на частно е в Света Марина.

# 669
И нашата е д-р Маринова. Нищо, че съм далеч от Сторгозия  Simple Smile Казвам нашата, защото покрай децата се преместихме и ние с Емо при нея.
Не ме тормози с нищо, доверявам и се когато ми се е налагало, макар и рядко.

# 670
Дикси, еее, мерси за отзивите тогава. ))))
Аз и се обадих, утре ще дойде жената....дано не се стресира от мен и да ни запише все пак. ) Laughing

Аааа, и щях да питам мъжките майки....
абе накъде им държите пишките като слагате памперса? Аз си я оставям както си стои естествено надолу...за сега гледам няма проблеми.
но пък понеже е много бял господина и като гледам с чувствителна кожа като мен....дупето му яко се зачерви от гадните Сензитив памперси на Памперс. Та сега се мажем с разни кремове и го оставям по голо дупе...

И....пъпчето трябва ли нещо да го почиствам със спирт или др. подобно? То падна преди 2дни в болницата, ама де да знам....За сега не съм го мокрила (вчера си го къпаха в болницата), то като му мия дупето изобщо не стига до там...
Ама довечера дали да го мокря като го къпя, или по-добре не?

# 671
Вместо да го мажеш по-добре го пудри  Peace Кремовете в комбинация с памперс още повече спарват.
Пишката - надолу  Mr. Green  Нагоре като е била са се опикавали до подмишниците  Laughing

# 672
Вместо да го мажеш по-добре го пудри  Peace Кремовете в комбинация с памперс още повече спарват.
Пишката - надолу  Mr. Green  Нагоре като е била са се опикавали до подмишниците  Laughing

Абе аз няколко пъти ги питах за пудра докторята горе в неонатологията, ама казаха никаква пудра. Не знам що така...
Сега редувам Судокрем с Вита-Мерфен и още един...и си ползвам и на Уриаж крема за дупе...
Гледам да го държа и по без памперс, да му се проветрява д-то...
За пишката, за сега не се е опикавал, тя си му стои надолу и без това...)

# 673
Аз предпочитам крем пред пудра.Пудрата като се намокри и става гадна. Доволна съм от судокрем.Обаче не я мажа постоянно,а само като се зачерви.
 Мира,а каката радва ли се,помага ли? Появи ли се вече ревност?

# 674
Няма проблем да го мокриш пъпчето щом е паднало пред 2 дни само първия ден смед като падне не се мокри. Нашето кървеше дълго време смед като падна и съм го почиствала по 5-6 пъти на ден, а ако няма кървене само от време на време с малко спирт го почиствай.

Общи условия

Активация на акаунт