ПЛЕВЕН 152

• 71 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Искам да изкажа огромни благодарности на manjunja за това, че днес дойде в центъра да помогне с дрешки за бебето!
Също така да отбележа, че дойде с бебе на ръце, което беше болно и на антибиотици! Предвид студеното днес време и пронизващия вятър в центъра намирам постъпката и за много благородна!
 Благодарности!
bouquet

# 646
Браво!
А изненадахте ли вече семейството?

Кой търсеше Казалия, Валка ти ли? Намери ли? Сега аз търся сингониум обаче с розово-зелени листа! Praynig

# 647
Браво!
А изненадахте ли вече семейството?

О, да, още вчера ги занесох. Сега ще дам линка с темата на майката, за да може да ви пише.
Хубав ден!

# 648
Честит празник на всички . bg

# 649
  • Плевен
Кой търсеше Казалия, Валка ти ли? Намери ли? Сега аз търся сингониум обаче с розово-зелени листа! Praynig

Намерихме цветето. То си е едно обикновено влачещо саксийно цвете. Не е от "модерните". Simple Smile

# 650
Здравейте.
Интересуваме дали може да се намери квартира за около 150 лв., максимум 200 лв. Дори да е едностаен, за кварталите също не е водещ критерий, може би като изключим Дружба само.
Ако някои има информация, ще съм благодарна. Може и на лични, за да не се пълни излишно темата.

# 651
# 652
Момичета,спешно търся учителка по психология и логика за 9 клас.Само за консултация!!

# 653
Мерси на всички за пожеланията!

Още сме в болницата, горе в неонатологията ни ка4иха в неделя. Първо с мен имаше проблеми, тъкмо ме закрепиха и се съгласиха да ме изпишат и неонатолога пък не пусна Борис и ни качиха горе.

# 654
Честито и от мен! smile3504  Grinning
Дано да сте добре вече и скоричко да ви изпишат! Колко се роди юнакът? Simple Smile

# 655
Хайде набързо с малко отчет. )))

Днес най-накрая ни изписаха, та вече сме в къщи.
Юнака се роди на 26ти в 16ч. с мерки 3100кг и 50см.
Бях отново със спешно секцио, през нощта започна кървене, по обяд бях в кабинета на лекарката и тя ме прати веднага към болницата за подготовка.
Докато ме подготвяха за секциото ми изтекоха и водите. Записа на тонове уж беше добър, но от време на време нещо спадаха.
Към 15.20ч ме качиха в операционната и се започна пълната луднинца...)) определено бях забравила какво е от първия път и че малко ставаш разноглед да слушаш 3ма човека какво ти говорят и да го правиш.
Имало е доста усложнения и операцията ми е продължила почти 3часа.
Отстранили са 1киста на яйчника, много сраствания имало и отделно едната ми тръба нещо тръгнала да кърви и т.н. от сорта, та са се занимавали и с нея.

Сега и един въпрос - трябва ми добър специалист- хематолог. Или направо завеждащ на отделението по хематология, ако има частен кабинет ще е супер.

# 656
Mirama добре е че вече сте си вкъщи и че са ви изписали!Секциото не е лека операция и изобщо раждането на дете не е шега работа а отговорност която човек поема за да отгледа и възпита и образова децата си.Mirama радвайте се на новият член във вашето семейство нека домът Ви да е пълен със здраве щастие и радост!

# 657

Mirama браво, че всичко вече е наред и с двама ви, сега ви остава най- хубавото- да се гушкате вкъщи  Hug

Аз да те попитам, къде роди и при кой лекар? Също така доволна ли си?  Hug Hug Hug

# 658
Сладка пеперудка, бях във Втора клинична база при моята си лекарка, която дойде за секциото.
Изключително доволна съм, защото при тези усложнения не съм особено сигурна доколко щяха да ми обърнат внимание след това в някоя от частните клиники и колко изобщо щеше да ми струва всичко.
Отделно, че и още 3дни с бебето изкарахме горе в неонатологията за по-сигурно.

# 659
Мира, важното е, че всичко свърши добре и сте си вкъщи с малкия сладур. Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт