ПЛЕВЕН 152

• 71 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Честит Борис на Мира ,да е жив и здрав .Много хубаво име наистина !

# 631
  • Плевен
Мира, честито момченце! Много да ви радва!

# 632
Здравейте и честита баба Марта!

Mirama прояви интерес към семейството, ще се включи ли в акцията?

Мирама има син - Борис   bouquet   Да им е жив и здрав    bouquet
Честит юнак, пожелавам ви мноого здраве и радости!
Предположих аз, че е вече в родилното, като видях седмиците..Те хубавите новини си дойдоха   babyuu

margoto66 Благодаря за щедростта! Изпратила съм запитване и малко по-късно ще ти пиша на лични за отговор.

nomadka ние ще се събираме утре пред военен клуб в 10:00ч. както вече писах няколко пъти. След това няма да пиша по тази тема, ако някой има желание да помага, може винаги да ми пише лично съобщение, за да се разберем  Peace

# 633
Честита Баба Марта . Здраве на всички вас и вашите семейства.
Да е здрав, щастлив и умен Борис!
Мира, честито!
Аз пак не съм разбрала, че ще е момче  Simple Smile Това много ме радва  Laughing
Като видях че се включва в свекървенската тема и се загледах в лентичката и видях че е синя  Grinning
Ivonchе имам столче за хранене. Дрешките май съм ги раздала всичките. Ще ти пиша след понеделник.

# 634
Честита Баба Марта . Здраве на всички вас и вашите семейства.
Ivonchе имам столче за хранене. Дрешките май съм ги раздала всичките. Ще ти пиша след понеделник.
Чудесно! Благодаря!   bouquet

Мирама, бързо възстановяване, чакаме разказ от преживяването и снимки!  Heart Eyes

Хубав ден!

# 635
Честита Баба Марта! Бъдете здрави!

# 636
Mirama честит син Борис!Много да ви радва!Честита Баба Марта на всички!

# 637
Момичета кажете ми къде има най- голям избор на шалове. Спешно трябва да купя. Благодаря  Hug

# 638
Честита Баба Марта   bouquet

И да питам някой има ли телефона на акушер- генеколог Вася Георгиева, СПЕШНО Е !!!

# 639
  • гр.Плевен
Честит син, Мира! И честито братче на каката!
На всички малки и големи момичета и момчета - Честита Баба Марта!

# 640
  • Плевен
Момичета кажете ми къде има най- голям избор на шалове. Спешно трябва да купя. Благодаря  Hug
В уличката на кукления, до мола , има магазинче за шалове.

# 641

И да питам някой има ли телефона на акушер- генеколог Вася Георгиева, СПЕШНО Е !!!

Георгиева или Гаврилова?  Rolling Eyes

mishkaromba благодаря  Hug

# 642
О,благодаря! Обаче е близо 30лв. и ми иска да го видя "на живо" ако можеш само да видиш дали има ,ще съм много благодарна/
Комплект AEG за маникюр
Тази вечер минах - има два комплекта, на единия опаковката беше малко закъсана, другия си беше ок - залепен и с лепенка. Нямаше разпечатан, да се види. Цена 27,90 лв.

# 643

Георгиева или Гаврилова?  Rolling Eyes

Помогнаха ми вече, благодаря все пак
mishkaromba благодаря  Hug

# 644
  • Плевен

Тази вечер минах - има два комплекта, на единия опаковката беше малко закъсана, другия си беше ок - залепен и с лепенка. Нямаше разпечатан, да се види. Цена 27,90 лв.
[/quote]

Благодаря ти , мила!

Общи условия

Активация на акаунт