ПЛЕВЕН 152

• 71 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Има хубава промоция на Бърборино, ако го харесвате-аз ги поръчах.

http://www.fiut.bg/book/komplekt-barborino-2012

И простете за невежеството  Blush , но какво носи Феята на зъбките - всеки момент ще ни падне първия зъб и да съм подготвена  Crazy?

На дъщеря ми четири зъбки и паднаха досега, но само два ги взе феята. По двайсет лв ги даваме на бройка нашите, иначе ще  си ги пускаме на търг в ибей Simple Smile аз въобще не исках да се вкарвам във филми с феи и т.н, чно зъболекарката и вкара мухата за феята и   Нямаше накъде.

# 616
Mirama прояви интерес към семейството, ще се включи ли в акцията?

Мирама има син - Борис   bouquet   Да им е жив и здрав    bouquet

# 617
Е, страхотна новина! Simple Smile Да е живо и здраво!  bouquet
На Мира пожелавам бързо възстановяване!

# 618
Да е жив и здрав Борис! Много хубаво име са избрали.

# 619
Да е здрав, щастлив и умен Борис!
Мира, честито!
Аз пак не съм разбрала, че ще е момче  Simple Smile Това много ме радва  Laughing

# 620
Наминах да ви " хвърля едно око"  и - веднага новина Simple Smile Честит Борис на Мира! Да ви е жив и здрав Hug Бързо възстановяване   bouquet
 Как сте , момичета? Гледам- не сте много активни в писането.Явно зимната скука  ви е обхванала.Срещички нещо не сте ли заформяли скоро Wink ДОбре ви се получават.Ние от миналата година не сме идвали към Плевен, а щом се присещам, сигурно ми е домъчняло за града, макар и да не осъзнавам и признавам Simple Smile Нещо интересно да споделите?  Grinning

# 621
Мира, честит ти син Борис на теб и цялото ви семейство.

# 622
Честит син Борис на Мира ! Жив и здрав да  е ! Поздрави на семейството!

# 623
Честито нА Миpа отново! Много здpаве и щастие за Боpис!  bouquet
В коя седмица pоди този път и на 25-ти ли се е появил Борис?

Добpе, че се появи момичето с акцията за бебето от Мара Денчева, че с тези вагини, тампони и фасове 12 страници Shocked!
По повод акцията в момента точно съм раздала най-малките дрешки и обувки, ще видя с какво и как да се включа.

Благодаря за линковете за туту!

Зависи за какво ще се ползва салвията, се прави отвара или запарка от нея. Ако на опаковката няма оказано, в интернет се намират доста билкови рецепти за употреба. Внимателно все пак.

# 624
Тампоните съм ги пропуснала  Shocked

# 625
Ами дето там със сребърна вода се мокрят и се церят с тях...

# 626
Честито на Мира! Жив и здрав да е Борис !

# 627
  • Плевен
Момичета, има ли някоя да е минавала през Пенито на Сторгозия ? Искам да взема комплекта за маникюр, обаче съм на окр. болница и да не се разкарвам с малката и конюктивита ѝ напразно  Praynig

# 628
Ако не намериш по-удобен вариант, пусни ми на лични какво точно искаш и колко струва и ще опитам утре да мина да го взема. Предполагам ще ти е удобно да слезеш до моята работа /зад Стоматологията се намира/.

# 629
  • Плевен
О,благодаря! Обаче е близо 30лв. и ми иска да го видя "на живо" ако можеш само да видиш дали има ,ще съм много благодарна/
Комплект AEG за маникюр

Общи условия

Активация на акаунт