ПЛЕВЕН 152

• 71 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Аз миналата година взех апрески от Метро

# 76
Миналата година взехме на малкия ботуши от "Мат-Стар" в Кауфланд. Апрески му купих някакви евтини и носеше и двата чифта.

# 77
# 78

ri4ko, може ли да са носени дрехи и обувки-стари, запазени?
И един въпрос към всички-знаете ли откъде мога да си купя евтина електрическа бягаща пътека да домашно ползване? Или втора употреба-дали знаете да продава някой?

# 79

ri4ko, може ли да са носени дрехи и обувки-стари, запазени?

Да,разбира се.Може носени дрехи,обувки и ползвани играчки.Стига да са годни за употреба!

# 80
Миналата година някой беше дал линк за видео писмо от Дядо Коледа. Мира беше направо изумена,но сега нещо не мога да го намеря. Може ли пак плс. Simple Smile

# 81
Дивиана го беше пуснала. Мисля беше това - http://www.portablenorthpole.com

# 82
Точно това  Simple Smile Мерси   bouquet

# 83
Момичета, някой да  има съдомиялна и да са му свършили таблетките? Търся някой да си разделим промо пакета от Кауфланд - 150 таблетки Финиш за 31 лв. Ако някой го интересува да ми пише  Sunglasses

# 84
Аз пак за нашия концерт.
От утре започваме да продаваме билетите - на касата на читалище Съгласие на 21, 22, 23, 24 и 26 ноември от 10,00-12,00 ч. и от 17,00 до 19,00 ч. Отделно, в другите часове, може да ви продадем и на място в офиса - ул. Белмекен 11. Закупувайки си билет, дарявате за благородна кауза.
Концерта е на Тони Димитрова на 26 ноември от 19,00 ч. в читалище Съгласие и е с цел набиране средства за водна и хипотерапия на деца и младежи с увреждания.

# 85
Колко струва билетът?

# 86
Цената на билета е 10,00 лв.

# 87
Здравейте и от мен. )
Днес ходихме на фетална в София. )
Докторицата заяви, че бебето ще е момче, как успя да го види за 2мин., не знам. ))) Уж мозъка му гледаше, може и по него да е познала.  Laughing
Вече е цели 510гр. , а само преди 9дни тук го измериха 375гр, страшна скорост на растеж. )
Аз много се бях настроила за момиче, но ще видим де, поне още един път ще искам с моята докторица да го огледаме. )
Иначе каза, че няма смисъл да ходя още веднъж, защото вече ще е зима и с моето предишно преждевременно раждане е по-добре да си стоя на д-то. )

# 88
Мира,ти при Димитрова ли ходи? Защото мен ме гледа около половин час.

# 89
Мира,ти при Димитрова ли ходи? Защото мен ме гледа около половин час.

Да, при нея ходих. )
Но имах предвид, че в първите 2мин.- от прегледа каза, че ще е момче. )
Иначе ме разпитва за предишната бременност, причина за преждевременното раждане, тегло на бебето при раждане, пол и т.н.
Всичко сега е напълно ок (то и с Калина беше).

Минахме и през Джъмбо, успяхме да накупим подаръци за всички деца (имаме 4приятелски на които задължително подаряваме). )
Само за нашето си остана да вземем още 1-2неща и сме готови с подаръците за празниците. )

Общи условия

Активация на акаунт