ПЛЕВЕН 152

• 71 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Доц. Росманов преглежда в "Св. Пантелеймон". А от д-р Тодоров и аз хич не съм доволна-никаква заинтересованост, неангажиране с мнение, претупване на прегледа, че даже и обратен лист за личната лекарка не ни даде и трябваше да ходя пак...

# 376
Феята с тъмносините коси, доц.Росманов едва ли работи след инцидента...

# 377
Какъв инцидент?

# 378

Ами то и по новините го имаше и къде ли не...

http://www.blitz.bg/article/32762

# 379

Злополука, нещастна злополука Sad Това не го прави по-малко специалист.

# 380
беборана, да съм написала, че е по-малко специалист?
Единственото, което писах беше, че едва ли човека работи в момента. Защото след инцидента е имало и опит за самоубийство от негова страна. Но както и да е, и това беше из пресата, който е видял го е прочел.

# 381
Здравейте на всички!
Някой поръчвал ли си е торта от Торти Светлана? - http://tortite.alle.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1% … 1%80%D1%82%D0%B8/
Харесах си модел за РД на щерка ми, прилични цени са, но не знам как са като качество...?
Ако някой е ял, моля да сподели мнение! Simple Smile
Цехът им е в с. Българене, доставят безплатно до Плевен и района.

# 382
Biserka_a, при кой ходите на балет?Може да се окаже ,че сме в една и съща група. Мира е в читалище "Съгласие" при Маня Николова.
  За доц.Росманов не знаех и аз.Много жалко за нелепата трагична случка. Дано преодолее шока!

# 383
Здравейте, дами!
Искам да се допитам до вас- можете ли да ми кажете къде в Плевен има ЯМР и кой  е по-нов. Май четох за Панталеймон, но исках да попитам.
Каква е цената, имате ли представа,?

# 384
ЯМР има в Свети Панталеймон, не разбирам от тази техника, но ми изглеждаше много нов Mr. Green Цената преди месец беше 220 лв на област.

# 385
На област ще рече ли ,че се снима целия гръбнак примерно? А колко време трае самата процедура?

# 386
Biserka_a, при кой ходите на балет?Може да се окаже ,че сме в една и съща група. Мира е в читалище "Съгласие" при Маня Николова.
  За доц.Росманов не знаех и аз.Много жалко за нелепата трагична случка. Дано преодолее шока!

Тази година сме при Валя Козовска. Миналата беше при Маня николова ,а по- предната ,пак при Козовска. Моника ( дъщеря ми) е за трета година в ,,Съгласие,,. Явно са на ротативен принцип и се редуват балетните педагожки. Тази година сме вторник и четвъртък от 18 ч. Simple Smile
Вашата група от колко часа сте ?

# 387
evak, ако се установи, че се налага да се направи ЯМР може и да ви е безплатно. Защо трябва да плащате?

# 388
Мира, то трябва да се направи, наложително е, защото съм с ДХ, и болки вече пети месец непрекъснато, но дори и скенера се наложи да си платя сама - 90лв в ависмедика.
Никой няма да ми даде направление за ЯМР, ако не почна да вия от болки в болницата, но ще ходя пак по собствено желание да си го направя май.

# 389
Biserka_a ,вие сте по-напреднали от нас. Миналата година Мира беше подготвителна група, тази година е първа.Понеделник и сряда е тя.
  evak, няма ли някой невролог да ти даде направление за ЯМР. Ако се включи Дикси,ще ти обясни по-подробно къде е по-добър  и кой ги гледа. Втора база също има ЯМР. Иначе е 20-тина минути процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт