ПЛЕВЕН 152

• 71 406
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Още един хамбар.Много се чудя как оцеляват другите магазини,като са 4 през няма и 500 метра.В единия трябва постоянно да следиш етикетите и после какво ти маркират на касата,щото много лъжат, в другия продават развалена готвена храна, а останалите са много мръсни,разхвърляни и зле заредени.Ама гледам,че още не са ги затворили.

# 451
Момичета, можете ли да ми кажете къде в Плевен мога да си купя книжки на Моливко? Ходих в Office one, в книжарницата  в Наркооп, в Хиполенд, в книжарницата на спирката на Дома на книгата (там имаше, но само една от тази, която искам). Не ми се обикаля целия град, а и то се сещам само за още 2 - на площада. Уж много известна поредица, а ги няма Sad

# 452
Мами,я ми кажете някоя ходила ли е скоро в ресторант Белите орли?
Канена съм на едно събитие там и не знам как е обстановката.Не съм ходила от 100 години.

# 453
Мнения за д-р Шаргаби от Уромед?

# 454
Момичета, можете ли да ми кажете къде в Плевен мога да си купя книжки на Моливко? Ходих в Office one, в книжарницата  в Наркооп, в Хиполенд, в книжарницата на спирката на Дома на книгата (там имаше, но само една от тази, която искам). Не ми се обикаля целия град, а и то се сещам само за още 2 - на площада. Уж много известна поредица, а ги няма Sad

имаше в книжарницата срещу енерго, на дойран (вчера бях там)

# 455
Джина, виж и в книжарницата в началото на Градската градина.

Аз готова храна спрях да си купувам от както съм бременна, не ми се ядат боклуци...
Последно купувах от кулинарната Фантазия на спирката на Цв.СПасов една салата....Е, беше прекрасно вкисната...

# 456
Благодаря ви за помощта за кошарката.Купихме си накрая от борсата на ул.Дойран.Оказа се,че имат доста кошарки,които не са изложени и взехме това,което търсим с 5 % отстъпка  и 5 % отстъпка за следваща покупка,та затова и количката от там ще купим.
Благодаря! Hug

# 457
Благодаря ви за отговорите, а какво означава ЖК ?

# 458
Благодаря ви за отговорите, а какво означава ЖК ?

Женска консултация...)))

# 459
  • Kozloduy
Здравейте,имам път към Плевен и да питам какви са намаленията в "Дафне".

# 460
Моля, препоръчайте ми уролог, ако някой знае добър.

# 461
Кати,Колев и Коцев от Уромед

# 462
Благодаря!   bouquet
По принцип баща ми преди три години го оперира Стратев, но исках да се допитам, защото не знам как е сега ситуацията.

# 463
  • Плевен
Моля, препоръчайте ми козметичка в Плевен   Praynig  / с обикновени, евтини процедури като дарсонвал, йонофореза, но все пак хигиенично, приветливо

# 464
Момичета, трябва ми невролог най-вероятно, препоръчайте добър.
Ужасно ми изтръпват пръстите на лявата ръка, през нощта става още по-зле, защото цялата ми длан се схваща и не мога да си сгъна, или разгъна пръстите . Явно някакво сухожилие, или нещо си друго се е притиснало, прищипало, или не знам точно какво, но тази нощ безимения ми пръст от едно свито положение, при опит за изпъване буквално отхвръкваше нагоре...
Та...явно няма да се оправи от самосебе си...

Общи условия

Активация на акаунт